Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sana özelden yazamadim aynı doktora gidiyorum bir kac soru sormak istiyorum bana destek olabilirsen sevinirim

Kizlar merhaba bende baskentte deneyecegim daha once hic gtmedm aarastrmadmda simdi burada okuduklarm beni heyecanlandirdi insallahhh hayirlisiyla buranin vesilesiyle kavusurum bebegime 3.denemem olacak bu

ARKADAŞLAR ben ankara başkentte Hulusi hocaya gittim o da muayene edip ekime kadar beklememi doğal yolla olmazsa adanada devam etmemi ankaraya kadar gelmememi söyledi ben osmaniyede oturuyorum çünkü. Şimdi Bülent hoca mı Esra hoca mı karar veremedim Hulusi hoca ikisinin adını verdi . İkisi hakkında da yorum alabilir miyim?

Canım ben 7 senelık evliyim 25 yasım tek embriyo mu koyuyolar yaaaa cok üzülüyorum bu duruma

Merhaba içimi rahatladı msjınızı görünce ikiz bende cok istyrm hep hayalım tabi oncelıkle hayırlısı ..bülent bey 35 yas altına tek emrıyomu koyuyor nolur bu cevaba ıhtıyacım var

Merhaba içimi rahatladı msjınızı görünce ikiz bende cok istyrm hep hayalım tabi oncelıkle hayırlısı ..bülent bey 35 yas altına tek emrıyomu koyuyor nolur bu cevaba ıhtıyacım var
Merhaba
Bende Bülent beyde tedavi gördüm. 2 yıl önce 33 yaşındaydım. İki embriyo transfer edildi.

Merhaba kızlar bende kışla başkent Esra hanımın hastasıyım bir kere aşılama denedik olmadı bu ay tüp bebek deneyeceğiz inş gelişmeleri yazarım

Merhaba kızlar bende kışla başkent Esra hanımın hastasıyım bir kere aşılama denedik olmadı bu ay tüp bebek deneyeceğiz inş gelişmeleri yazarım
Bende esra hanimin hastasiyim cok memnunum canim daha once denedik olmadi ama dogru yeri buldum dedim ve yine burada denicem insallah olur bu defa sizin sorun neydi canim

Bende esra hanimin hastasiyim cok memnunum canim daha once denedik olmadi ama dogru yeri buldum dedim ve yine burada denicem insallah olur bu defa sizin sorun neydi canim
Biz 2,5 yıllık evliyiz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri düzeldi.fakat bir yıldır düzelmesine rağmen olmadı.haziranda aşılama denedik bu ay da tüp bebek.tüp bebek olmayacak diye çok korkuyorum ama sanki son çaremiz bu gibi

SiZ de ki sıkıntı nedir

Esra hanım yumurta rakibini nasıl yapıyor canım.kaç defa girmem gerekiyor şehir dışından gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…