- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canim diyarbakirda bi arkadasin 10 yildir olmuyormus ve sayisiz tüp bebek yaptirmis ama sonuc alamamis antepdeki merkeze yaptirmis ve suan bayanin bebeği var merkez adini da suan bilmiyorum eşim gelsin ogrenip hemen sana yazarimcemre cemre canım ben gaziantepdeyim,burada yaşıyorum,duyduğun merken euro fertil mi?
Selam herkese :)
Uzun zamandır fırsat bulamadım yazmaya ikizlerle baş etmek cidden zor ..
Adana baskent teki tedavi sürecimden hep memnundum insanın doğru yeri bulması doğru insanlarla karşılaşması ne güzel ve inanması ben hep inandım şükür olumlu sonuç aldım..
Doktorum Bülent Haydardedeoğlu..rahimde şekil bozukluğu ve yumurtalık kistleriyle gitmiştim doktorum ne önerdiyse yaptım kesinlikle ticari bi hastane değil herkesten güleryüz gördüm doktorum zaten özel bi insan transfer anında dahi moral verdi aynı zamanda her seyi acıkca söyleyen biri sonsuza kadar duacıyım kendisine
İkiz gebeliğin riskleri sebebiyle hamilelik takibim de burda yapıldı doğumum da tüm testlerim de
İnanarak gidin bilin ki onlar ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor
arkadaşınız antepte nereye gitmiş acaba?Canim diyarbakirda bi arkadasin 10 yildir olmuyormus ve sayisiz tüp bebek yaptirmis ama sonuc alamamis antepdeki merkeze yaptirmis ve suan bayanin bebeği var merkez adini da suan bilmiyorum eşim gelsin ogrenip hemen sana yazarim
Memnun kaldinizmi baskentten masallah hamilesin allah kucagina almayi nasip etsin canimEskiden mis canim simdi öyle bişey yok ben ilk doktorla görüşmeye gittim simdi tedaviye başladım konferans falan yok
Çok memnun kaldım canim doktorum tayfun bey iyiki ona gitmiştim diyorum inşallah sizde güzel haberler alirsinizMemnun kaldinizmi baskentten masallah hamilesin allah kucagina almayi nasip etsin canim
Ne kadara yaptirdin canim tedavini ?Çok memnun kaldım canim doktorum tayfun bey iyiki ona gitmiştim diyorum inşallah sizde güzel haberler alirsiniz
Canim ben geçen yıl raporlu 3000 ve 1500 tl iğneler tuttuNe kadara yaptirdin canim tedavini ?
Rapor nasil cikarttiriliyor canim raporsuz 5000mis galibaCanim ben geçen yıl raporlu 3000 ve 1500 tl iğneler tuttu
Bizde eşimden dolayı hemen çıktı 3 yıl evli olmak 2 defa aşılama yapacak hiç çocuğu olmayan galiba bunlar bizde eşim azosperm otuzdrm biz beklemedikRapor nasil cikarttiriliyor canim raporsuz 5000mis galiba
Canım ben 7 senelık evliyim 25 yasım tek embriyo mu koyuyolar yaaaa cok üzülüyorum bu durumaCanım baskentte SGK ile anlaşma var raporu kendileri çıkartıyorlardı 3.tüp bebek devlet destegi ile yapılıyor 3.deneme ve 35 yaş altına tek embriyo transferi yapıyor kar raporu ile yaptirirsan 3000 TL + ilaç raporsuz deneme 5000 + ilaç
Merhaba içimi rahatladı msjınızı görünce ikiz bende cok istyrm hep hayalım tabi oncelıkle hayırlısı ..bülent bey 35 yas altına tek emrıyomu koyuyor nolur bu cevaba ıhtıyacım varSelam herkese :)
Uzun zamandır fırsat bulamadım yazmaya ikizlerle baş etmek cidden zor ..
Adana baskent teki tedavi sürecimden hep memnundum insanın doğru yeri bulması doğru insanlarla karşılaşması ne güzel ve inanması ben hep inandım şükür olumlu sonuç aldım..
Doktorum Bülent Haydardedeoğlu..rahimde şekil bozukluğu ve yumurtalık kistleriyle gitmiştim doktorum ne önerdiyse yaptım kesinlikle ticari bi hastane değil herkesten güleryüz gördüm doktorum zaten özel bi insan transfer anında dahi moral verdi aynı zamanda her seyi acıkca söyleyen biri sonsuza kadar duacıyım kendisine
İkiz gebeliğin riskleri sebebiyle hamilelik takibim de burda yapıldı doğumum da tüm testlerim de
İnanarak gidin bilin ki onlar ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor
MerhabaMerhaba içimi rahatladı msjınızı görünce ikiz bende cok istyrm hep hayalım tabi oncelıkle hayırlısı ..bülent bey 35 yas altına tek emrıyomu koyuyor nolur bu cevaba ıhtıyacım var
Bende esra hanimin hastasiyim cok memnunum canim daha once denedik olmadi ama dogru yeri buldum dedim ve yine burada denicem insallah olur bu defa sizin sorun neydi canimMerhaba kızlar bende kışla başkent Esra hanımın hastasıyım bir kere aşılama denedik olmadı bu ay tüp bebek deneyeceğiz inş gelişmeleri yazarım
Biz 2,5 yıllık evliyiz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri düzeldi.fakat bir yıldır düzelmesine rağmen olmadı.haziranda aşılama denedik bu ay da tüp bebek.tüp bebek olmayacak diye çok korkuyorum ama sanki son çaremiz bu gibiBende esra hanimin hastasiyim cok memnunum canim daha once denedik olmadi ama dogru yeri buldum dedim ve yine burada denicem insallah olur bu defa sizin sorun neydi canim
SiZ de ki sıkıntı nedirBiz 2,5 yıllık evliyiz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri düzeldi.fakat bir yıldır düzelmesine rağmen olmadı.haziranda aşılama denedik bu ay da tüp bebek.tüp bebek olmayacak diye çok korkuyorum ama sanki son çaremiz bu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?