Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

tayfun beyi iyi diye duymustum canim Allah hakkinizda hayirlisini versin

Herkese merhaba arkadaşlar..benim aşılamam tutmadı nisanda tüp bebek düşünüyoruz adana da kışla başkent ve ankada tüp bebek iki hastane arasında kararsiziz. Ikisinden de olumlu sonuç alan var ..önerilerinize ihtiyacım var ..yardımcı olurmusunuz

Adanalıyım fakat doğuda görev yapıyorum.. dr konusunda çok şanssızm

Hemşerilerim yada adanada yaşayan bayanlar yazın destek olun ..hastanr ve dr çok önemli bu konuda bu olmadı pat ikinci yaptıralım fin olmuyo ve tedavi görünce insan çok umut ediyo dr yada hastane laboratuar yüzünden hüsran oluyo sonu..eğer kendiniz olmasa da çevrenizden olumlu sonuç alanlar varsa yazarmisiniz ..benim iki tanıdığın ankada da ikiz çocukları oldu bir tanıdık da başkent hastanedinden 17 yılın ardından bir kızları olmuş şimdi okula gidiyor :) siz de deneyimlerinizi yazarsanız ben ve benim gibi kararsız ve umut içinde olanlara yardımcı olursunuz

Slm arkadaşlar ben 2 aşılama yaptım tutmadı Esra Hanıma gittim açıklanamayan infertilite teşhisi koydu nisanda ilk tüp bebek tedavisine başlıcam kışla başkent Esra hanım mi yoksa Acıbadem Volkan bey arasında kararsız kaldım.acibadem paket olarak 6.900 rapor çıkmıyor ilaçlar var birde muayene ücretleri herşey içinde. Kışla başkentte raporlu 4.500 hastane birde ilaçlar var ne yapicam bilmiyorum bu konuda doktora güven çok önemli yardımcı olur musunuz

Esra hanimin hastasiyim kanda gebelik çıktı çok şükür sira kese gormede inşallah ben esra hanımı tavsiye ederim

Bir sorununuz var mıydı yaş kaç ve kaçıncı denemede tuttu
Ben 31 yaşındayım eşim den kaynaklanan sorun var gerci sonrasında benimde bi tupum bağlandı toplam 4.denemem 1de gebelik olmadi 2de kalbi durdu bunlar elazigda özel bi hastanede yaptirmistim .Sonra doktorumu değiştirdim elazig firat universitesinde 3. Tedavime başladım hatice banu akgün allah ondan razi olsun kizima kavustum hem beni tedavi etti diger doktorun bozduğunu düzeltti esra hanima basladigim 4 tedavi ama esra hanimda ilk denemem oluyor

Arkadaşlar Prof Esra buldan kılıç dağ askeri lojmanların karşısındaki başkent hastanesinde mi çalışıyor buraları hiç bilmiyorum da kafam karıştı

Kıbrıs da yaptırdım ayrıca gene yaptırcam ama yaptırmadan beni hazırlaması için bu dr gidiyim diye düşünüyorum.Bir mahsuru mu var? Sen daha önce Kıbrıs’ta yaptırmadın mı? Bana çok garip geldi?

Zorunuza giden ne acaba ben sizi hamile diye biliyordum hata bende ki size yaziyorum

Mrb arkadaşlar bende tedavim yapıldı 4 nisanda 2 embriyo 5 gün transferi gerçekleşti doktorum tayfun çok ve bıgün dayanamadım cumartesiye daha gün varken test yaptım bana bu konuda Bilgi verirmişsiniz sizce varmı gebelik

Eklentiler

• 335D1D30-8257-4C58-A0AB-9320C48D8EEA.webp
    7 KB · Görüntüleme: 68
  • A3B83312-191C-4001-9C0F-DD3754C99FEC.webp
    7 KB · Görüntüleme: 60
Benim de böyle çıkmıştı şükür hamileyim

Sağlık ocağında hemen kan verin yakininizda vardır mutlaka sağlık ocağından sonuç alma barkotu alin aksama sonuç cikar internetten bakarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…