tayfun beyi iyi diye duymustum canim Allah hakkinizda hayirlisini versinMrb arkadaşlar sizden bileği almak istiyorum Adana loşla başkentte salı günü randevum var Tayfun çok hocamızdan randevu alındı tüp bebek işlemi için bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Çok Tşk ederim canım amin allah hepimizin hakkında hayırlısını versin benim tüpler alındı ve ilk denemem olacaktayfun beyi iyi diye duymustum canim Allah hakkinizda hayirlisini versin
Benim tuplerim acikken yaptırdıgim tupbebekler olmadi 1 tupum bağlandı ondan sonraki denemede cok şükür gebe kaldimÇok Tşk ederim canım amin allah hepimizin hakkında hayırlısını versin benim tüpler alındı ve ilk denemem olacak
Esra hanimin hastasiyim kanda gebelik çıktı çok şükür sira kese gormede inşallah ben esra hanımı tavsiye ederimSlm arkadaşlar ben 2 aşılama yaptım tutmadı Esra Hanıma gittim açıklanamayan infertilite teşhisi koydu nisanda ilk tüp bebek tedavisine başlıcam kışla başkent Esra hanım mi yoksa Acıbadem Volkan bey arasında kararsız kaldım.acibadem paket olarak 6.900 rapor çıkmıyor ilaçlar var birde muayene ücretleri herşey içinde. Kışla başkentte raporlu 4.500 hastane birde ilaçlar var ne yapicam bilmiyorum bu konuda doktora güven çok önemli yardımcı olur musunuz
Ben 31 yaşındayım eşim den kaynaklanan sorun var gerci sonrasında benimde bi tupum bağlandı toplam 4.denemem 1de gebelik olmadi 2de kalbi durdu bunlar elazigda özel bi hastanede yaptirmistim .Sonra doktorumu değiştirdim elazig firat universitesinde 3. Tedavime başladım hatice banu akgün allah ondan razi olsun kizima kavustum hem beni tedavi etti diger doktorun bozduğunu düzeltti esra hanima basladigim 4 tedavi ama esra hanimda ilk denemem oluyorBir sorununuz var mıydı yaş kaç ve kaçıncı denemede tuttu
evet kışla baskent hastanesiArkadaşlar Prof Esra buldan kılıç dağ askeri lojmanların karşısındaki başkent hastanesinde mi çalışıyor buraları hiç bilmiyorum da kafam karıştı
Siz daha önce kibris ta yaptirmadiniz miArkadaşlar Prof Esra buldan kılıç dağ askeri lojmanların karşısındaki başkent hastanesinde mi çalışıyor buraları hiç bilmiyorum da kafam karıştı
Ne oldu hastanenin yerini sormam sıkıntı mı yarattı?Siz daha önce kibris ta yaptirmadiniz mi
Zorunuza giden ne acaba ben sizi hamile diye biliyordum hata bende ki size yaziyorumKıbrıs da yaptırdım ayrıca gene yaptırcam ama yaptırmadan beni hazırlaması için bu dr gidiyim diye düşünüyorum.Bir mahsuru mu var? Sen daha önce Kıbrıs’ta yaptırmadın mı? Bana çok garip geldi?
Benim de böyle çıkmıştı şükür hamileyimMrb arkadaşlar bende tedavim yapıldı 4 nisanda 2 embriyo 5 gün transferi gerçekleşti doktorum tayfun çok ve bıgün dayanamadım cumartesiye daha gün varken test yaptım bana bu konuda Bilgi verirmişsiniz sizce varmı gebelik
Sağlık ocağında hemen kan verin yakininizda vardır mutlaka sağlık ocağından sonuç alma barkotu alin aksama sonuç cikar internetten bakarsinizMrb arkadaşlar bende tedavim yapıldı 4 nisanda 2 embriyo 5 gün transferi gerçekleşti doktorum tayfun çok ve bıgün dayanamadım cumartesiye daha gün varken test yaptım bana bu konuda Bilgi verirmişsiniz sizce varmı gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?