Benim takibimi 5 gün aralıkla yaptı.pazartesi yumurta toplama yapılacakYumurta takibine bana 8gün sonra gel dedi çok uzun zaman değilmi
12 gün sürdü daha önceki kontrollerimde almıştı kan tiroid v.s bakmak için bu kez almadı.Kaç gün sürdü igne kullanmanız ayrica sizden kan aldimi benden kan bile almadi
Benim mi evetSizin ilk denemenizmiydi
Ilk badem acibademde yaptim negatif sonuç aldim bugün tekrar orda yaptorrsammi kararsızım"Yesilfasulye, evet
Hemşireler bilgi veredimi koldan veya göbekten oluyor ben göbekten yaptim tedavi sursinceArkadaşlar aranızda gonapeptyl ve ovitrelle ignesi kullanan oldumu göbekten mi yapiyor catlatma ignesi
Mrb bende başkentte düşünüyorum ama aradım tek emriyo transfer yapılıyormuş sizin 3nolmus bilgi veririmisiniz bende 2. Veya 3 istiyorum:CüvCüv:
teşekkürler canım.darısı hepinze inşallah hepimizin kucağı dolcak.büyük ihtimal çoğul olabilirmiş.kan değerim 134 çıktı.2.tahlilimdede yükseldi zaten.3 emriyo transfer edilmişti.evet adana başkentte yaptırdım.doktorum esra hanımdı.ama yumurta toplamayla trasferi bülent bey yaptı.3 kişiydik transferde hepimiz hamileyiz şükürler olsun.sıra sizde hadi bakalım bekliyorum güzel haberinizi.:CüvCüv:
30 yasin altı 1 koyuluyor dedilerBen 3 tane tüp bebek yaptirdigimi söyledim yaptirdiginiza dair belge getirmezsen 2 tane koymamız imkansız dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?