Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Mrb arkadaşlar bende tup bebek yapacağım kışla başkent hastanesinde hangi doktor iyi acibademde yaptim tutmadı bugün negatif sonuç aldim

Daha önce elazigda tedavi gördüm 2 tanesini özel bi hastamede doktor mağduru oldum onun yüzünden 1 tane tupum bağlandı benim için büyük bi şans firat üniversite hastanesine hatice banu akgün kumpak hanim gelmiş allah ondan razi olsun ilk denememde cok şükür hamile kaldim elazigda olsaydi doktorum yine ona giderdim ama ıstanbul da

Arkadaşlar aranızda gonapeptyl ve ovitrelle ignesi kullanan oldumu göbekten mi yapiyor catlatma ignesi

Uyarıcı ilaclarim göbekten yapıyordum ama bu catlatma ignesi bisey demedi bende sormayi unutmuşum göbekten oldugunu düşündüm ama emin olmak istedim

Mrb bende başkentte düşünüyorum ama aradım tek emriyo transfer yapılıyormuş sizin 3nolmus bilgi veririmisiniz bende 2. Veya 3 istiyorum

Ben 3 tane tüp bebek yaptirdigimi söyledim yaptirdiginiza dair belge getirmezsen 2 tane koymamız imkansız dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…