Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba yeterciğim nasılsın. epeydir görüşemedik. umarım iyisindir.
yeşbu dan haberin var mı onu merak ediyorum.

canım iyiyim çrşb gün randevum var başkentte
yeşbü yle telden konuşuyorum iyiydi yeni tedavi düşünmüyor

Canım tekrar hayırlı olsun.Allahım analı babalı kucağınıza sağ selim almak nasip etsın.Selamlar.

Canım benim hamileliğimde adetim 4 gün geçmişti, evde testte belli olmuştu.Hastanede karartı gibi kese olmuştu 2 hafta sonra kontrole gittiğimde kalp atışlarını duymuştuk.Canını sıkma Allahın izniyle kucağına almak nasip etsin.

Yaaa kızlar benimde perşembe günü rahim filmim ve sulu ultrasonum var(Keske benımde carsamba olsaydı hep beraber toplanırdık cay kahve fılan gün yapardık orda:)))Şaka bır yana ama ben ccok korkuyorm rahım fılmınden kesın anestezılı cektırıcem o yuzden.Gcen gun adetlıyken yumurtalık rezervine baktılar o gün boyunca ıdrarımı zor yaptım.Rahım fılmınde dusunemıyorum kendımı nasıl acırrrP

adetlıyken banada baktılar ama bişi demedı bna doktor normal dedi.bırde 30 gunden az suredemı adet oluorsun sen dedi.sorun olsa sölerdı demi.
ayrıca sulu ultrason zormu
bnde rahım fılmını anestezili yaptıracagım...ne kadar para alıolar ona
bana bılgı verırmısınız

Bana da normal dedi canım ama adet gunumu sormadı valla.Çok kalabalıktı zaten doktor oylesıne ve jet hızıyla baktı ki bisey varsa da gözden kacırması cok normal:))Sulu ultrason hıc zor degılmıs arastırdım.Anestezı ıcın 100 lıra nakıt odemek gerekıyor.Anestezı uzmanı alıyor parayı...

kızlar ben anestesisiz çektirmiştim. dayanılmayacak bir acısı yok.

kızlar ben anestesisiz çektirmiştim. dayanılmayacak bir acısı yok.

Arenciğimm valla öyle yorumlar var ki nette:1shok:
Herkesin ağrı eşiğine göre değişiyormuş bazısı hiç acı çekmezken bazılarıda yaşadığım acıyı tarif edemem diyor.Bide anestezi ile yapıldığına göre vardır bir hikmeti dedim ben.Kendini kasarsan tüpler kapalı da çıkabiliyormuş böylesi daha garanti gibi ne bileyim valla.Allah yardım etsin bizlere:))

sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap. ben önce kendimi kastım baktım o kadar kasılacak gibi yokmuş sonra rahat bıraktım zaten çok kısa sürdü. ama mesela yapışıklık olanlarda falan çok ağrıyormuş. yapışıklığı açmak içinde tazyiği arttırıyorlarmış, o zaman dahada ağrıyormuş.

aren hamilelelikdeki sıkıntın nasıl oldu canım ne yapdınız kese göründümü rahim filmi falan demişsin hayırdır?

aren hamilelelikdeki sıkıntın nasıl oldu canım ne yapdınız kese göründümü rahim filmi falan demişsin hayırdır?

yok canım benle ilgili değil. arkadaşlar çektirecek. ben daha önce çektirdiğim için onlara bahsettim.

şu anlık daha iyiyim.c.tesi günü başkentte küçücük birşey görünmüştü. karartı gibi. dün cüneyt beye telefon açtım gel dedi gittim . son ölçtürdüğüm değeri ve zamanını sordu. ultrasonda bakmadı erken dedi..haftayap.tesi,salıya randevu al gel daha net görürüz, kalp atışını ancak duyarız dedi doktor. progestan,coraspin,folik verdi. başkente gitmeyeceğim zaten artık. en azından psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum.

canım senin aşılamamı, tüp bebekmiydi. hangi tedavi sonucunda hamile kalmıştın merak ettim.

canım benimki ilaç tedavisiydi başkent de tayfun bagış ın gitmesiyle bir başı bozukluluk oluşmuş önüne gelen bişeyler söylüyor kim denk gelirse o bakıyor ben oraya testleri kendi bünyesinde yapıyor diye gidiyordum ama sen cüney hocadan vaz geçme bence o gereken tahliller için balcalıya çagrıyor zaten bende gidecem adet olmayı bekliyorum kanpıhtılaşma testi ve gen mutasyonuna bakacak aren sen kaç yıllık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…