- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
slm kızlar nasılsınız
merhaba yeterciğim nasılsın. epeydir görüşemedik. umarım iyisindir.
yeşbu dan haberin var mı onu merak ediyorum.
yeter carsamba bende gun boyu baskentte olacagım.......
YAAAAAAA GÖRÜŞELİMsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
kızlar merhaba. herkes tedavilere başlamış Allahım boş çıkarmasın İnşallah. Allahım hepinizin kucaklarınız doldursun İnşallah. dualarım hep sizlerle. yeter canım benim inan çok üzüldüm. Allahım bekletmeden göndersin İnşallah canım yaaa. bende 5 yıl bekledim biliyorsunuz. Rabbime şükürler olsun. İnşallah en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün. öyle zorki sabretmek. insan artık ayları değil günleri hatta saatleri saymaya başlıyor belli bi zamandan sonra. etrafımdaki yeni evlenenlere bakıyorum çocuk diyince ooo Allah korusun diyorlar. sakın diyorum sakın söylemeyin böyle. ben demedim bu kadar bekledim neler çektim. sakın demeyin isteyince olmazsa daha çok zorunuza gider diyorum. Allahım kimseyi evlatla sınamasın. ne kötüsüyle ne olmamasıyla. öyle zorki hiçbişeye benzemiyor bu acı. ne parayla alınıyor ne bişeyle değişiliyor. yaşamayansa asla anlamıyor. ve dile kolay geliyor. bana çok söylediler ama hiç bi zaman beddua etmedim. acısını bilmeyen konuşur dedim sadece. ama asla asla Rabbim düimanıma bile vermesin. sakın söz söyleyenlerin aklına bakmasın dedim. halada diyorum. ama inanın kızlar kimsenin umrunda değil sizin çocuğunuz olup olmaması. eskiden her gören her gördüğünde soruyordu. iyi yada kötü niyetini bilmiyordum ama çok ağır geliyordu. şimdi hamileyim tek kişi bile sormuyor bişey. İnşallah Allahım sizlerede bugünleri göstersin Rabbim. amin amin amin. bu mübarek gün hürmetine İnşallah
su sen şimdi kime gidyorsun yine başkentemi. ben daha karar veremedim. netleşsin önce. ben ilk değerimi öğrendiğimde son adetime göre 5 haftalık olmaı gerekiyordu ama değeirme göre dr 4 haftalık falan dedi. çünkü 168 di. 2 gün sonra ise 354 oldu. normalde şimdi 6 hft olmam gerekiyro ama bhcg ye göre 5 haftalık falan oluyor. senin kesen 5 haftalıkken net görünmüşmüydü. bende dün küçücük birşey göründü. parmak ucu kadar karartı.
Allah nasip ederse o günleri görürsem doğumumda haziranın ilk haftası oluyor.
adetlıyken banada baktılar ama bişi demedı bna doktor normal dedi.bırde 30 gunden az suredemı adet oluorsun sen dedi.sorun olsa sölerdı demi.
ayrıca sulu ultrason zormu
bnde rahım fılmını anestezili yaptıracagım...ne kadar para alıolar ona
bana bılgı verırmısınız
yeter carsamba bende gun boyu baskentte olacagım.......
YAAAAAAA GÖRÜŞELİMsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
Bana da normal dedi canım ama adet gunumu sormadı valla.Çok kalabalıktı zaten doktor oylesıne ve jet hızıyla baktı ki bisey varsa da gözden kacırması cok normal:))Sulu ultrason hıc zor degılmıs arastırdım.Anestezı ıcın 100 lıra nakıt odemek gerekıyor.Anestezı uzmanı alıyor parayı...
kızlar ben anestesisiz çektirmiştim. dayanılmayacak bir acısı yok.
Arenciğimm valla öyle yorumlar var ki nette:1shok:
Herkesin ağrı eşiğine göre değişiyormuş bazısı hiç acı çekmezken bazılarıda yaşadığım acıyı tarif edemem diyor.Bide anestezi ile yapıldığına göre vardır bir hikmeti dedim ben.Kendini kasarsan tüpler kapalı da çıkabiliyormuş böylesi daha garanti gibi ne bileyim valla.Allah yardım etsin bizlere:))
sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap. ben önce kendimi kastım baktım o kadar kasılacak gibi yokmuş sonra rahat bıraktım zaten çok kısa sürdü. ama mesela yapışıklık olanlarda falan çok ağrıyormuş. yapışıklığı açmak içinde tazyiği arttırıyorlarmış, o zaman dahada ağrıyormuş.
aren hamilelelikdeki sıkıntın nasıl oldu canım ne yapdınız kese göründümü rahim filmi falan demişsin hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?