Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben 2,5 yıllık evliyim. bende başkenti onun için tercih etmiştim. ama sistemini oldum olası sevmedim. zaten ilk aşılamadan sonra bir daha gitmedim oraya diğer aşılamamı başka merkezde yaptırdım. tayfun bey varkende öyleydi sistemi.
klomen+çatlama iğnesimi kullandın.

aren canım ne güzel benden yeni sayılırsın 2,5 yıllık evliymişsin ya klomenle hamile kalanını hiç duymadım zaten ama dr.illaki klomeni bir verirler ilk bebeginde ki sorun neydi ? ama çok güzel kendiliginde hamile kalabiliyosun bu çook önemli tabi yaşda önemli kaç yaşındasın

on gorusmeye gıttıgımızde adetlerımın duzenlı oldugunu sölemıstım doksyama kayıt etmıslerdı doktor bana bakarken arkaadanda hemsıre benım bılgılerımı söluordu...jet hızıylan falan deıl zaten adetlıyken o sekılde bakılıor....

Aren canım şınu bil ki yüce Rabbim ol dediğinde kendiliğinden de oluyor.Tabiki doktor konusunda sana en güveni verene gideceksin.Önceki yaşanan olumsuzlıklar insanı tedirgin ediyordur.Ama dr konusunda sana güven verene git ama lütfen sitrese girme şu anın her saniyesinin mutluluğunu yaşa.İnşallah olumlu gelişmeleride yaşıyacaksın.Kucağına almak dileğiyle.Selamlar.

Selam kızlar ne haber ?yeter,esra08,bebeğim01,aren,s&u,alaraka1983,herasles..........Kızlar aramıza yeni katılanlara da kolay gelsin.Hepimize kolay gelsin.Hayırlı haberlerinizi duymak dileğiyle.

Teşekkürler gün geçtikçe daha ii oluyorum.Sana da kolay gelsin.Hep umutlu ve mutlu .Tedavin nasıl gidiyor?

suan nasıl gıdıor bnde bılmıorum yarın belli olacak nasıl gıdıp gıtmeyecegı korkuyorum bıraz aslında
mutlu vede umutluyum ne olursa olsun
rahatsz olunca kendımı bıtık vede bıtkın goruorum asırı gırıbım cunku......

canım 36 yaşındayım. bebekte ense kalınlığı fazlaydı. ensede ödem vardı. hemen alınmalı dediler ama 1 ay bekledim geçmedi arttı. kabullenmek zorunda kaldım. sonra 1 sene olmayınca aşılama istedim yaşım geçiyordu.çok sabırsızdım adanada gitmediğim dr kalmamıştır. 2 aşılama yaptırdım olmadı. sonraki ay 4 tane kistim oldu kistlerden kurtulayım tüp bebeğe başlayım derken sonraki ay hamile kaldığımı öğrendim süpriz oldu.
1 kistimde hala duruyor. dr zararlı değil dedi.
aşılamalarım klomenle olmuştu. bana hep nedensiz deniyordu. aslında nedeni olsa en azından ona yönelik tedavi oluyor. böyle nedensiz olanlar daha zor oluyor. pko lu olupta hamile kalan çok var ve başarı pko lularda tedavi ile yüksek.
sen hiç aşılama falan yaptırdın mı.

bende aşılama denetmişdim ama tutmadı bende pkoluyum ama dr. hamile kalmana engel degil demişdi yanı tayfun bagış demişdi cüneyt hocada bunla ilgili bişe demedi ama bir sorun olsaydı dedi heralde bak bitane dr. daha duydum mehmet Ali Vardar arkadaşlardan giden olmuş hamileyken ve memnun kalmışlar buda prof.aslında hamile kalabilmek önemli sonrasında bir sürü dr. buluyosun aaaah aaah peki hangi dr. gidecem bakalım inş. güzel haberlerini bekliyorum gelişmeleri mutlaka bildir

M.Ali Vardarı biliyorum. gebe takibi yapıyor ama asıl alanı jinekolojik onkoloji. Adanada prof olupda muayenesi olan ve asıl alanı gebelik olan cansun demir ve cüneyt evrüke var. dieğrleride yapıyor ama sorunla karşılaştıklarında genelde cüneyt beye yönlendiriyorlar. yani sorunsuz gebeliklerde iyiler.

Son düzenleme:
aren canım cüneyt hocaya hangi salı gidecekdin merak ediyorum gelişmelerden haberdar et güzel haberlerini bekliyorum

aren nasılsın canım. bebiş nasıl.

canım hiç bilmiyorum bebiş nasıl. c.tesi gittim en son başkente bahsetmiştim sana. salıya gideceğim. hiçbir belirtim yok. sadece kendimi çok şiş hissediyorum. bulantım falan hiçbirşey yok.

senin kız nasıl:)

Son düzenleme:

inşallah bulantın olmaz canım yaa. benim oldu çok zor geçti. bebek için korkuyorsun birde o zaman daha kötü oluyor. inşallah kolaylıkla geçer canım. 1 haftan kalmış hadi bakalım cnaım

benim oğlum olacak canım bu arada :))))

canım pardon ya. başka bir topikten gül diye bri arkadaş var onun kızı olacak o da hemen hemen senle aynı karıştırdım.

benim geçen hamilliğimde acayip bulantım olmuştu zayıflamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…