canım benimki ilaç tedavisiydi başkent de tayfun bagış ın gitmesiyle bir başı bozukluluk oluşmuş önüne gelen bişeyler söylüyor kim denk gelirse o bakıyor ben oraya testleri kendi bünyesinde yapıyor diye gidiyordum ama sen cüney hocadan vaz geçme bence o gereken tahliller için balcalıya çagrıyor zaten bende gidecem adet olmayı bekliyorum kanpıhtılaşma testi ve gen mutasyonuna bakacak aren sen kaç yıllık evlisin
Bana da normal dedi canım ama adet gunumu sormadı valla.Çok kalabalıktı zaten doktor oylesıne ve jet hızıyla baktı ki bisey varsa da gözden kacırması cok normal:))Sulu ultrason hıc zor degılmıs arastırdım.Anestezı ıcın 100 lıra nakıt odemek gerekıyor.Anestezı uzmanı alıyor parayı...
kademı sagol canım ıı dıyelım ıı olalım sen nasıl oldun
Teşekkürler gün geçtikçe daha ii oluyorum.Sana da kolay gelsin.Hep umutlu ve mutlu .Tedavin nasıl gidiyor?
aren canım ne güzel benden yeni sayılırsın 2,5 yıllık evliymişsin ya klomenle hamile kalanını hiç duymadım zaten ama dr.illaki klomeni bir verirler ilk bebeginde ki sorun neydi ? ama çok güzel kendiliginde hamile kalabiliyosun bu çook önemli tabi yaşda önemli kaç yaşındasın
canım 36 yaşındayım. bebekte ense kalınlığı fazlaydı. ensede ödem vardı. hemen alınmalı dediler ama 1 ay bekledim geçmedi arttı. kabullenmek zorunda kaldım. sonra 1 sene olmayınca aşılama istedim yaşım geçiyordu.çok sabırsızdım adanada gitmediğim dr kalmamıştır. 2 aşılama yaptırdım olmadı. sonraki ay 4 tane kistim oldu kistlerden kurtulayım tüp bebeğe başlayım derken sonraki ay hamile kaldığımı öğrendim süpriz oldu.
1 kistimde hala duruyor. dr zararlı değil dedi.
aşılamalarım klomenle olmuştu. bana hep nedensiz deniyordu. aslında nedeni olsa en azından ona yönelik tedavi oluyor. böyle nedensiz olanlar daha zor oluyor. pko lu olupta hamile kalan çok var ve başarı pko lularda tedavi ile yüksek.
sen hiç aşılama falan yaptırdın mı.
bende aşılama denetmişdim ama tutmadı bende pkoluyum ama dr. hamile kalmana engel degil demişdi yanı tayfun bagış demişdi cüneyt hocada bunla ilgili bişe demedi ama bir sorun olsaydı dedi heralde bak bitane dr. daha duydum mehmet Ali Vardar arkadaşlardan giden olmuş hamileyken ve memnun kalmışlar buda prof.aslında hamile kalabilmek önemli sonrasında bir sürü dr. buluyosun aaaah aaah peki hangi dr. gidecem bakalım inş. güzel haberlerini bekliyorum gelişmeleri mutlaka bildir
aren canım cüneyt hocaya hangi salı gidecekdin merak ediyorum gelişmelerden haberdar et güzel haberlerini bekliyorum
aren nasılsın canım. bebiş nasıl.
canım hiç bilmiyorum bebiş nasıl. c.tesi gittim en son başkente bahsetmiştim sana. salıya gideceğim. hiçbir belirtim yok. sadece kendimi çok şiş hissediyorum. bulantım falan hiçbirşey yok.
senin kız nasıl:)
benim oğlum olacak canım bu arada :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?