- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Canım topiklerde seni arıyorum
Kan sonuçlarını hemen bugün vermedilermi?
Anlamadığım bişide senden neden rahim filmi istediler.Tüp bebekte rahim filmi gerekmiyorki?
Sonucta eşinden dolayı zaten direk tüp bebek deneyeceksin.Hayırlısı olsun inşallah
kızlar merhaba. herkes tedavilere başlamış Allahım boş çıkarmasın İnşallah. Allahım hepinizin kucaklarınız doldursun İnşallah. dualarım hep sizlerle. yeter canım benim inan çok üzüldüm. Allahım bekletmeden göndersin İnşallah canım yaaa. bende 5 yıl bekledim biliyorsunuz. Rabbime şükürler olsun. İnşallah en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün. öyle zorki sabretmek. insan artık ayları değil günleri hatta saatleri saymaya başlıyor belli bi zamandan sonra. etrafımdaki yeni evlenenlere bakıyorum çocuk diyince ooo Allah korusun diyorlar. sakın diyorum sakın söylemeyin böyle. ben demedim bu kadar bekledim neler çektim. sakın demeyin isteyince olmazsa daha çok zorunuza gider diyorum. Allahım kimseyi evlatla sınamasın. ne kötüsüyle ne olmamasıyla. öyle zorki hiçbişeye benzemiyor bu acı. ne parayla alınıyor ne bişeyle değişiliyor. yaşamayansa asla anlamıyor. ve dile kolay geliyor. bana çok söylediler ama hiç bi zaman beddua etmedim. acısını bilmeyen konuşur dedim sadece. ama asla asla Rabbim düimanıma bile vermesin. sakın söz söyleyenlerin aklına bakmasın dedim. halada diyorum. ama inanın kızlar kimsenin umrunda değil sizin çocuğunuz olup olmaması. eskiden her gören her gördüğünde soruyordu. iyi yada kötü niyetini bilmiyordum ama çok ağır geliyordu. şimdi hamileyim tek kişi bile sormuyor bişey. İnşallah Allahım sizlerede bugünleri göstersin Rabbim. amin amin amin. bu mübarek gün hürmetine İnşallah
sucummm sen sıkma canını sen yavruna kavustun insaallah bütün isteyenlerde bende kavusurum yavruma.
aynen öle oluyor canım ama cekmeyen kısının anlaması cok ama cok zor...hele bazıları varkı dogum yaptıktan sonrada unutuyor cektıgı acıları buyuk konusuyor allh ıslah etsın neyse sen bu yolda cok gusel sekılde mıkafatlandırıldın ....darısı bıze ınşşşşşşa.s.
esra hangı merkez dusunyorsun karar verdınmı *
çok sağolun kızlaaaaaar. bu arada bugün öğrendim oğlum olacakmışşşş. darısı sizlere innnnşallaaaaaaaah
Canım hayırlı olsun şimdiden tedavin umarım sevinçli haberlerle gelirsin:))Valla ben büyük ihtimal İstanbul da karar kıldım.Merkez konusunda tam emın degılım ama 2 yer arasında karar verecegız.İstanbula gıttıgımızde ıkı merkezle gorusup o hafta karar verecegız.Aralıkta baslamayı dusunuyorum ama ben tedavıye.Hem spora yazıldım bıraz kılo vereyım hemde bayram cıksın aradan.Bayramda ne olur olmaz tam adet donemıme gelıyor cunku.O kadar yol gıdecegız barı 2 ay gec olsun.Insallah olsun da:))
çok sağolun kızlaaaaaar. bu arada bugün öğrendim oğlum olacakmışşşş. darısı sizlere innnnşallaaaaaaaah
senın ıcın hayırlısı ne ıse o olsun bızde aslında saptayamadık zamanını bayramı gelecek tam.ınş cıfte bayram yasarım.gercı bayramdan sonrası benım ıcın zor olurdu hem merkezlen benım aramda 2 saat var gıt gel usuturdum :) valla ben kılo faln hıc bırseye takmadan ılerlıyorum
gercı doktor ıyısın dedi bana kılo bakımından.ıstanbul senın ıcın zor olmayackmı gerı donerken falan ?memorıal cok ıı dıe bılıorum
Canım hayırlı olsun şimdiden tedavin umarım sevinçli haberlerle gelirsin:))Valla ben büyük ihtimal İstanbul da karar kıldım.Merkez konusunda tam emın degılım ama 2 yer arasında karar verecegız.İstanbula gıttıgımızde ıkı merkezle gorusup o hafta karar verecegız.Aralıkta baslamayı dusunuyorum ama ben tedavıye.Hem spora yazıldım bıraz kılo vereyım hemde bayram cıksın aradan.Bayramda ne olur olmaz tam adet donemıme gelıyor cunku.O kadar yol gıdecegız barı 2 ay gec olsun.Insallah olsun da:))
su canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin. bende hamile olduğumu öğrendim. ama geç döllenme galiba keseyi daha göremedik. sadece yeni bir oluşum görünüyor dedi rahimde. biraz tedirginlik var korkuyorum. bekliyorum canım hayırlısı.
canımmmmmmmmm benimmmmm yaaa. inan öyle sevindimki. anlatamam sana. Allahım devamına erdirsin İnşallah yaaaaa. ya var ya anlatamam sana duygularımı şu an. hayırlı olsun canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah
su canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin. bende hamile olduğumu öğrendim. ama geç döllenme galiba keseyi daha göremedik. sadece yeni bir oluşum görünüyor dedi rahimde. biraz tedirginlik var korkuyorum. bekliyorum canım hayırlısı.
canım tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın.
:teytey::teytey::teytey::teytey: maşşşşşşşşşşş
rabbım saglıklan kucagına almyıda nasp etsın
darısı bızeeeeeee
herasles canım sen bu sabah başkenttemiyidn. bende ordaydım. biri vardı galiba o sendin eşinle gelmiştin. perşembeye falan hsg günü alıyordun. öyle mi?
ben de ordaydım. benim daha birşey görünmedi. keseyi falan göremedik yeni bir oluşum var dedi sadece. şu anlık normal görünüyor dr bekleyeceğzi dedi. hala böyle diken üstündeyim.
senın ıcın hayırlısı ne ıse o olsun bızde aslında saptayamadık zamanını bayramı gelecek tam.ınş cıfte bayram yasarım.gercı bayramdan sonrası benım ıcın zor olurdu hem merkezlen benım aramda 2 saat var gıt gel usuturdum :) valla ben kılo faln hıc bırseye takmadan ılerlıyorum
gercı doktor ıyısın dedi bana kılo bakımından.ıstanbul senın ıcın zor olmayackmı gerı donerken falan ?memorıal cok ıı dıe bılıorum
Evet canım valla haklısın:))Bende senin dosyanı gördüm kan verip çıktıktan sonra hemşirenin yanına ama kimse kalmamıştı senin dosyan masanın üstündeydi:))Sordum seni hemşireye ama çıktı o hastamız dediSen niye selam vermedin bana?Orada bir bayanla konuşuyorduk hatırladın mı peki hani bana Turan Çetin e gittim rahim filmi istedi benden filan diyordu?Sen hangisiydin ya bak merak ettim şimdiiiii?Yani bana Esra hemşire rahim filmi ve sulu ultrason günü veriyordu o sırada sen oradamıydın?
İnşalllah canım valla çifte bayram yaşarsın:))Valla canım inşallah benim tedavimde olumlu sonuçlanır düşüncesiyle ve Adana da gerçekten güvenebileceğim bir yer olmadığı için tercih edeceğim İstanbul'u.Tabii ki Allah'tan hayırlısı olacaksa heryerde olur.Olmayacaksada çare yok ama en azından kafam daha rahat olacak.Hani bende iki merkez arasında kaldım dedim ya birisi memorial diğeri de acıbadem.İki si de bana sıcak geliyor.Birinde seyhan başkentin eski prof u Tayfun Bağış var.Diğerinde de çok iyi bir doktor dedikleri Cem bey.Bakalım son kararımız İstanbul a gittiğimizde belli olacak.Bu arada ben ön tetkikler için başkente gittim.En azından rutin tahliller rahim filmi sulu ultrason vs..Amaaaan o ne curcuna:uhm:
Doktorla bile konuşamadık ,eşim sinirlendi boşa götürmüşüm onu.İçerde onlarca kadın iğneleri hemşireler anlatıyo karman çorman yaniiii.Bide Adana da kim var Turan Çetin.O da bize 10 gün cinsel pehrizli spermiogram istedi.Başkentteki hemşireler bile şaşırdı öyle süre mi olur diye.Zaten inanılmaz kazık fiyatta da turan çetin.O yüzden aynı parayı verdikten sonra İstanbul daha mantıklı geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?