Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

gözün aydın canım,allah tamamına erdirir inşallah,hayırlısıyla bebeğini kucağında evine getirmek nasip olur canım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar siz turan çetin için olumsuz konuşuyorsun ama bi tanıdığım çok memnun kalmış ordan,daha öncede anlatmıştım,10 yıllkı evliler ilkinde ikiz oluyor,dr hatasından erken doğum yağıyor,ama bebekler yaşayamıyor,2. de ise üçüz,geçenlerde sordum bebişler nasıl diye,maşallah doğumlarına 10 gün kadar bişey kalmış,1 hafta küvezde kalacaklarmış,merkezi tekrar sordum,çok ilgililer dedi,biz iskenderundayız,burdaki drla sürekli takiptelermiş,test sonuçları orayada bildiriliyormuş,esra bilir akın karaca var burda turan çetinin öğrencisiymiş sürekli bi durum olsa hocasını arayıp bilgi alışverişinde bulunuyorlarmış

arenciğim neden geç ilerliyorki. yani nasıl. kaç haftalık şmdi. çok merak ettm anlatsana yaa. nasıl hamile kaldın. nasıl öğrendin. kan değerlerin kaç sağlık durumun nasıl. anlat canım yaa. öyle sevindimki eşime falanda söyledim çok sevindim diye. Allahım devamına erdirecek İnşallah içini çok rahat tut. doğum ne zamana geliyor söyledimi

bende gıttıgımde kalabalıktı herkeslen aynı anda hemsıreler ılgılenıor bırde neden kadından rahım fılmı ıstenılıor onu anlamadım ben
tup bebegın rahım fılımıylen alkası yok bnde carsamba gunu cekılecegım hayırlısıylan sorun cıkmaz umarım.

canım biliyorsun 1 ay arayla 2 aşılama yaptırdım. negatif. sonraki ay reglim gecikince gittim 4 tane kistim oluşmuş, bhcg, bakıldı gebelik olmayınca farlutal verdi ve adet oluncada kistler için doğum kontrol hapı verdi. farlutalı kullandım o arada soğan kürü yaptım, civanperçemi içtim. 2 hafta sonra adet olunca gittim 4 kistten sadece 1 i kalmış o da küçülmüştü. erhan bey bugün doğum kontrol hapına başla bugün başlayabilirsin dedi. ama ben içmedim. sonraki ay yine adetim gecikti. bu sefer fazla beklemeden gideyim ki bir an önce adet olayım tüp bebek düşünüyordum artık. bülent bey baktı bir tane kistin var adetin ondan gecikmiş dedi yine farlutal verdi. ama bu sefer hiç test falan istemedi. farlutalı aldım 1 tane içtim. sonra içime kuşku düştü. akşam bir test aldım yaptım 2.çizgi silikti ama netti. gittim bir tane daha başka marka aldım o da öyle. ertesi gün yine farklı marka 2 test aldım onlarda da daha belirgin çıktı. başkenti aradım eda hemşire yarın gel test yapalım dedi. kanda pozitif çıktı. 2 gün sonrada tekrarlandı 2 kat artmıştı. sonra 2 hafta sonrasına gel dediler. ben duramadım gittim başka biryerde 3 gün sonra bir daha test yaptım. değerim 2 kat artmıştı ama son testten 2 gün değil 3,5 gün geçmişti. labaratuvar farkı olabilir aynı yerde yaptırman lazım dediler. dün başkente gittim baktı kese görünmedi ama yeni bir oluşum görünüyor dedi. bhcg ile uyumlu şuanlık herşey normal dendi endeometrium kalınlığıda iyi dedi ama ben korkuyorum. haftamla uyumlu değil. 1 hafta geriden gibi. belki geç döllenmedir. pıt pıt kalp atımını görmeden rahatlamayacağım.
böyle işte su canım beklemediğim bir anda geldi. inşallah herşey yolundadır.

canım rahim filminde sadece tüplere bakılmıyor rahimde yapışıklık varmı yokmu , rahim şeklinde bir anormallik var mı onada bakılıyor. eğer varsa bebek tutanamıyor rahimdeki yapışıklıktan, anormallikten.

hayırlı olsun canım. sana sürpriz yapmış kuzucuk. canım geç döllenmedr. ilaç falan kullanınca yumurtlama günün oynadı demekki. hemde 2 kat artmışkan değerlerin. çok güzel yaaa. o zaman şimdi 4 haftalık falan. 5 haftalıkken vajinal görünmüştü benim. hatta rahmim ters olduğu için çok sonra karından göründü. merak etme canım. kalp atışınıda göreceksn cinsiyetinide doğduğunuda inşallah.

su sen şimdi kime gidyorsun yine başkentemi. ben daha karar veremedim. netleşsin önce. ben ilk değerimi öğrendiğimde son adetime göre 5 haftalık olmaı gerekiyordu ama değeirme göre dr 4 haftalık falan dedi. çünkü 168 di. 2 gün sonra ise 354 oldu. normalde şimdi 6 hft olmam gerekiyro ama bhcg ye göre 5 haftalık falan oluyor. senin kesen 5 haftalıkken net görünmüşmüydü. bende dün küçücük birşey göründü. parmak ucu kadar karartı.
Allah nasip ederse o günleri görürsem doğumumda haziranın ilk haftası oluyor.

Son düzenleme:

hihoyyythihoyyythihoyyyt
arencim çok mutlu oldum canım ya...Allahım tamamına erdirsin.:Saruboceq::Saruboceq:

canım nokta gibiydi 5 haftalıkken. yani normal canım. geç döllenme yani korkma canım. göreceksin inşallah o günleri canım. çok şükür ucu göründü ya. ben can hastanesine gidiyorum. aslında pek iyi değl diye durdum sonra ama ben çok memnunum doğrusu. üstelik ultrasonuda 3 boyutlu olunca dahada memnun oluyorum.

canım çok sağol rahatladım biraz. benimkide öyleydi. kocaman birşey beklediğim için korktum. geçen hamileliğimde dr a geç gitmiştim direk bebeği ve kalp atımını görmüştüm. önceden kese görmeye gitmemiştim. onun için daha büyük birşey görmeyi bekliyordum.
canım doktorun kim.
sen hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başkenti bıraktınmı yoksa bir kaç hafta sonramı bıraktın. şimdilik oraya gidiyorum ama devamlı düşünmüyorum.

hihoyyythihoyyythihoyyyt
arencim çok mutlu oldum canım ya...Allahım tamamına erdirsin.:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağol canım. işte bzie böyle bir süpriz oldu. birde içim tam rahatlasa daha güzel olacak.
sen nasılsın iyimisin. uzun zamandır yoksun.

canım ben hamile oldum başkenti aradım tüp bebek doktoru olduğu içn o doktorlar bakmayacak dediler. başka doktorlar söyledler bende vazgeçtim. tam 5 haftalıktı ben gittiğimde değerim 4002 çıkmıştı. benim aşılamam tam adetin 14. günü yapılmıştı. o yüzden için rahat olsun canım. bülent kavuzlu benim doktorumun adı. ben çok memnunum doğrusu ama çoğu kiş faruk demiri öneriyor. oda üniversalde ve çok kalabalık olduğu içn tercih etmedim. bide can hastanesi işyerimin ön tarafında. sağolsun çok ilgili. bak geçen pazartesi gittim 3lü testle cinsiyet için cinsiyete emin olamadı cuma tekrar gel dedi. tekrar gittik yarım saat baktı görünmedi tam sonra gdin 20 dakika sonra tekrar gelin dedi. gittik bi yarım saat daha uğraştı. erkek dedi. ama yinede sen paniksin dayanamazsın haftaya tekrar gel dedi. oda ücretsiz. 20 günde dönüyor canım. çok güzelde bilgilendiriyor.

arenncimmm çok şükürr canımmyaa sonunda Allahım senin mucizene kavusturdu.okadarrmutuyumki şuan cnm.Allahım saglıklı bir 9 ay nasip etsinn tekkrar tekrar gözünaydın cnm.darısııda bana insaallah.

arenncimmm çok şükürr canımmyaa sonunda Allahım senin mucizene kavusturdu.okadarrmutuyumki şuan cnm.Allahım saglıklı bir 9 ay nasip etsinn tekkrar tekrar gözünaydın cnm.darısııda bana insaallah.

sağol canım. Allah inşallah isteyen herkese nasip eder.

sağol canım. ben özellikle ilgili doktor istiyorum. konuşan bilgilendiren. tabii ki alanında da iyi olsun ama prof muş doçent miş artık ona bakmıyorum. adanada gidebileceğim en iyi adı bilinen doktorlara gittim ama ilgi sıfır. paranla gidiyorsun adam sanki seni başından savıyor.
inşallah bende görürüm o günleri.

aynen öyle canım aynen öyle. bende işyerine yakın diye tercih ettim burayı işin doğrusu. sonra çok iyi değil falan dediler ama ben gerçekten çok memnunum. niye diye soruyrorum kimse sebep söylemiyor. sende göreceksin tabiki o günleri canımsın tabiki göreceksin Allahın izniyle bende senin gibi diyordum. şimdi bile tuhaf geliyor inan.

mrb arkadaşlar bende başkentde tedavi görerek hamile kalmışdım sonra 10 gun sonra gel keseyi ve kalp atışlarını görelim dediler neyse o gün gitdim ve erhan bey ordaydı bakdı keseyi gördü kalp atışları var dedi ama kalp atışlarının sesisini bize dinletmedi neden dedim bebege zararlı olabilir dedi ama bebek 1,5 hafta geriden geliyordu neyse buna şükür dedik eşimle çünkü ben yavrumun 5 sene yolunu gözlemişdim neyse ordan çıkdık bayram için memlekete gitdik bu arada 2hafta sonra tekrar gel dediler ve öylede yapdım esra hanım bakdıdı ve bebegin kalp atışları çok zayıf ve gelişmemiş dedi şooook oldum adana başıma yıkıldı andaki duygularımı anlatamam neyse....ama kadın bir buz dolabı ne aglama diyor nede bilgi veriyor erhan beyde ordaydı ona neden 2hafta önce bu bebek geri bunun tedavisini yapalım demediniz dedim bana tek kelime dedi ;kalbi atıyor du ama: neyse ordan çıkdım prof.cüneyt evrikeye gitdim durumu anlatdım bebegin bakalım dedi ve orda anlaşıldı 5 sene yolunu gözledigim yavrumun kalbi durmuş sagolsun cüneyt hoca teseli etdi ve anne olabilmem içimn elinden geleni yapacagını söyledi ve nedenlerini anlatdı bunu anlatmak istedim çünkü bebekde bir aksilik gördügün anda arkasına düşmek gerek geç kalınmadan aren canım senda cüneyt hocaya bir seferde olsa görünmeni tavsiye ederim karar senin inş.herşey yolunda giderde bebegine kavuşursun herşey gönlünce olur inş.

çok geçmiş olsun. ne kadar çok istiyoruz, o kadar uğraşıyoruz bizi en çok anlamaları gereken onlar ama bu vurdum duymazlıkları insanı iyice üzüyor. ben zaten başkente devam etmeyi düşünmüyorum. doktor arayışındayım. ben cüneyt hoca ya bir dönem gittim. bazen ilgili bazen bir gidiyrosun seni hatırlamıyor alakasız şeyler söylüyor bende sinir oldum gitmedim bir daha. ben geçen sene 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. onun için riskli gebeliklede iyi bir doktor arıyorum.

senin aşılamamı tüp bebekmiydi. hangi tedavi sonucunda hamile kalmıştın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…