- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
merhaba kızlar. Allahım tedavilerini ve emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah şu mübarek günde dualarımız kabul olsun İnşallah. esracığım benim aşılamamı bülent bey yapmıştı. ve bence çok iyi bi doktor. ilk aşılamamı esra hanım yapmıştı tutmamıştı ama inanın hiç ilgisi yok kısmet hepsi
Selamlar nasılsınız:)
Arenciğim teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.Daha yeni görebildim valla mesajı.Bugün haliyle uğraştık bekledik Başkentte.Ama Allah'a şükür bitti bütün tahlillerim.Rahim filmini anestezisiz çektirdim:))))Oradaki doktor aklımı çeldi.Ama hiç acımadı iyi kide anestezisiz yaptırdım diyemem valla çok canım yandı.Doktor iyi birşey acıması demekki tüplerin açık dedi ama o an acıdan sevinemedim.Sonuçlar için 20 ekim dediler.Sonuç göstermek için de 25 ekim Esra hanım'a randevu verdiler.Bakalım nasıl çıkacak tüm sonuçlar?
sana dosya acıldımı orda?
butun tahlıllerımız falan dosyada bızım dun rafım fılmımı cekıldı anında ztaen tuplerımın acık oldugunu söledi bu tahlıllerın genelı ıcın doktordan randevu aldık.ogleden sonraya verdı esrada yokmus ayın 29 una verebılırım dedi.ayrıca benım alt muayenemı hakan bey yaptı vede suluya gerek yok dedi.hersey ıyı dedi.adetlıykende hakan bey yaptı muayenemı.ozlede gıtsen sıra beklıceksın :)
bız sabaha ıstedık randevuyu...tahlıl sonucları getırenler ıcın vede muayene olacaklar ıcın aynı saat dılımlerını vermıolarmıs....
ya benım ıcın esra fbulent falan onemlı deıl...zaten ekıp halınde calısıolar vede hepsının yapacagı ıslem aynı.ben memnunum suan ıcın.
Canım benim yaklaşık 6 aydır orda dosyam var zaten.Erhan şimşek'e ben rutin olarak jinekolojiye gidiyordum.Oda beni tüp bebeğe yönlendirdi.Aynı dosyayı tüp bebeğe taşıdılar yani sonuçlarımın hepsi dosyamda duruyor.Bugün sulu ultrasonu fılanda cekıp ıcıne koydular.Iste benım anlamadıgım kısım suan senınle ben aynı tetkikleri yapıp aynı zaman dılımınde ılerlıyoruz.Yanı bana da 25 ekım ogleden sonra randevu verıldı.Neyse hayırlısı canım haklısın hepsı aynı ekıp dedıgın gıbı bol şans.
ikiniz içinde hayırlı olsun.
herasles canım hsg nasıl geçti. merak ettimde akşam giremedim.
orada 6 aydır dosyan var ama tüp bebek bölümüne yönlendirilince orada herşeye yeniden başlanılıyor. sana kime randevu verdiler.
Canım yukarıdaki mesajlarda yazmıştım ama senin için yine anlatim:))Rahim filmini anestezisiz çektirdim:))))Oradaki doktor aklımı çeldi.Ama hiç acımadı iyi kide anestezisiz yaptırdım diyemem valla çok canım yandı.Doktor iyi birşey acıması demekki tüplerin açık dedi ama o an acıdan sevinemedim.Sonuçlar için 20 ekim dediler.Sonuç göstermek için de 25 ekim Esra hanım'a randevu verdiler.Bakalım nasıl çıkacak tüm sonuçlar?Bu arada ben dosyamı her gittiğimde hemşire ile inceliyorum ve orada yapılan tetkiklerden fotokopi alıyorum.Başka yerde tedavi olmayı düşündüğüm için.Arenciğin dosyan yenileniyor demişsin ama hastanenin arşivinde tek dosyam var eminim yüreğirden getiriyorlar her seferinde çok araştırıyorum ben:))
Selam kızlar .Aren nasıl gidiyor?herasles canım kolay gelsin.Süreç uzun olduğu zaman insan sıkılıyor ama zamanla alışırsın.Ayrıca Başkentte tedaviye devam etmeyeceksen orda zaman harcama derim çünkü gideceğin diğer merkezlerdede aynı tahlil ve tetikleri isteyip zaman harcarsın.Birçok hastane tetikleri tekrar kendileri yapmak istiyor.Ayrıca sonuç göstermede kafanız karışmasın.Başkentte sabah muayene ve tetikler yapılıyor özellikle karar aşamasında öğleden sonra doktor ile bire bir görüşme randevusu veriyorlar.Hatta dr ile herşeyi sorup cevap alıyorsun.Bende de öğleden sonra görüşmelerim olmuştu.Ben özellikle Esra Hanımın olduğu sabahları muayeneye gitmeyi tercih ediyorum.Tayfun Bey zamanıda ekipte Esrayı istiyordum.Tabiki Tayfun olunca anada gidiyordum.Esra Hanım dan çok memnunum.Hasta olarak kendime yakın ve ilğili buluyorum.
esra08 canım sanada kolay gelsin.Başkentte ilk aşamalar uzun sürebiliyor.Bazen herşey hazır sende problem oluyor 1 ay daha hatta 2-3 ay daha uzayabiliyor.Hakkınızda hayırlısı.Hepininizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
S&U OĞLUŞUNNNNNNNN hayırlı olsun canım.
sana da hayırlı cumalar yeterciğim.hayırlı cumalar kızlar
inş güzel haberler almayı nasip etsin rabbim
iyiyim canım. salı sabah dr a gideceğim onu iple çekiyorum. daha görmedim. tedirgin bir bekleyiş içindeyim.
sen nasılsın. nasıl oldun.
hayırlı cumalar kızlar
inş güzel haberler almayı nasip etsin rabbim
Canım sanada hayırlı Cumalar.
selam kızlar .aren nasıl gidiyor?herasles canım kolay gelsin.süreç uzun olduğu zaman insan sıkılıyor ama zamanla alışırsın.ayrıca başkentte tedaviye devam etmeyeceksen orda zaman harcama derim çünkü gideceğin diğer merkezlerdede aynı tahlil ve tetikleri isteyip zaman harcarsın.birçok hastane tetikleri tekrar kendileri yapmak istiyor.ayrıca sonuç göstermede kafanız karışmasın.başkentte sabah muayene ve tetikler yapılıyor özellikle karar aşamasında öğleden sonra doktor ile bire bir görüşme randevusu veriyorlar.hatta dr ile herşeyi sorup cevap alıyorsun.bende de öğleden sonra görüşmelerim olmuştu.ben özellikle esra hanımın olduğu sabahları muayeneye gitmeyi tercih ediyorum.tayfun bey zamanıda ekipte esrayı istiyordum.tabiki tayfun olunca anada gidiyordum.esra hanım dan çok memnunum.hasta olarak kendime yakın ve ilğili buluyorum.
Esra08 canım sanada kolay gelsin.başkentte ilk aşamalar uzun sürebiliyor.bazen herşey hazır sende problem oluyor 1 ay daha hatta 2-3 ay daha uzayabiliyor.hakkınızda hayırlısı.hepininizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
S&u oğluşunnnnnnnn hayırlı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?