Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ınşşşşşşş yetercıgımmmmmm

canım benimn ne kadar çok olumsuzluk yaşadığıma şahitsiniz
asla umudumuzu kaybetmemeliyiz
ben bile 5 kez denemiş olmama rağmen inşş olacak diyorum
ve inşş olacak rabbim bizlerede anne olduğumuz günleri gösterecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bılıroum canım ınş bızlerde anne olacagız ınş ınş ınşşşşşşşş

bılıroum canım ınş bızlerde anne olacagız ınş ınş ınşşşşşşşş

inşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bu arada kızlar
yeşbü
arkadaşımızı merak edenler vardı dün konuştum iyiymiş
dersanede muasebeye bakıyor
şimdi atama zamanı çok yoğunuız başımı kaşımaya vaktim yok msn yi bile açamıyorum dedi

sağol canım.
ben öncedende ona gidiyordum genelde paracı derler ama paracı değil. muayenesi 150 tl. bir dolu bir boş yapıyor. 150 den aşağı bakan dr da yok hatta bazıları 200 alıyor.

Kademi selam canım.
Syhan başkentin başarızı azımsanmayacak kadar büyüktür eminim canım.Benimde orada teavi olmuş ve gebelik elde etmiş birkaç kişi var duyduğum.Fakat olumsuz şeylerde duyuyorum ve yaşıyorum oraya gittiğim zaman.Eğer özel bir merkezde hemen hemen aynı ücreti ödeyip daha ileri teknolojiler kullanılacaksa başka yerde yapmayı tercih ediyorum ben.Bizim sorunumuz sperm azlığı evet ama bunun yanısıra hareket sorunuda var ve araştırmalarıma göre bu konuda en gelişmiş yerler İstanbul da.Kalacak yer sorunumuzda yok neyseki.İlk deneme olacagı ıcın orada denenek ıstıyorum.Allahtan hayırlısı kısmetımızde varsa burada da olur tabıkı ama bakalım kaafm rahat olsun en azından.Çok sagol canım iyi dileklerin için:)))

aren canım yarın bebeğini göreceksin inşallahç kalp atışlarınıda duyacaksın. merakla bekliyor olacam güzel haberlerini

Arenciğim şuan Ayet el kürsi okudum sen ve bebeğin için canım hayırlı haberlerini bekliyorum.Öptüm

ay banada dua edın az sonra gıdıcegım doktor bakalım dıger tahlıller ıcın falan ne dıcekkk

arencıggım hayırlı haberlerlen gel ınşşşşşş bızede dua et ne olursunnnnnnnnnnnnn

ay banada dua edın az sonra gıdıcegım doktor bakalım dıger tahlıller ıcın falan ne dıcekkk

arencıggım hayırlı haberlerlen gel ınşşşşşş bızede dua et ne olursunnnnnnnnnnnnn

esra sen tüpbebek tedavisine mi başlıyosun yazışmaları takip etmeye çalışıyorum ama kaçırmış olabilirim peki şuan ne aşamadasın Allah kolaylık versin inş güzel sonuçlar alısın

sağol canım.
ben öncedende ona gidiyordum genelde paracı derler ama paracı değil. muayenesi 150 tl. bir dolu bir boş yapıyor. 150 den aşağı bakan dr da yok hatta bazıları 200 alıyor.

Canım haklısın 150 lira çok değil ama 3 yıl öncede 150 liraydı her gittiğimde15 günde bir)çatır çatır parayı alıyordu ayrıca problem ne deyip duruyordu ,beni bir türlü memnun etmedi,hatta basit ulturasyon dışında bir şey istemedi,çatlamamış yumurtayı bile kötü kist olarak değerlendirdi,hatta sana asistanlarım balcalıda tahliller konusunda yardımcı olacak dedi.hastanede asistanı bırak hastabakıcı bile bizi takmadı,o yetmedi aynı gün hastanede bizi koridorda gördü konuşmaya çalıştım tahlilleri yaptırmama yardımcı olacak kişiler yok dediğim halde beni dinlemedi,öğleden sonra tekrar muayenesine gittim yine takmadı.Ama bazı arkadaşlarım bu arada çok memnun.Riskli gebelikte çok iyi diyorlar ama yaklaşık 20 gün önce arkadaşımın eşi tüple ikiz hamileydi bebeğin birinin suyu gelmiş balcalıda tedaviye aldılar hangi mantıkla nasıl tedavi ettilerse bbebek öldü.Ölenin eşini almaya çalışırken diğerinin kesesini patlattılar oda öldü.İkincisinin eşini de düşüremediler tekrar sezeryanla aldılar.Taburcu ettiler 2 gün sonra başkentte kadını yoğun bakıma aldılar.Tamamen iç organlar enfeksiyon kapmış.Allah yüzlerine baktıda sağ selim kurtuldu.Aren canım bunları moralin bozulsun diye yazmıyorum.Ama tercih senin kafanı ve bebeğini nerde mutlu edeceksen orda devam et derim.Umarım Evrüke hasta olrak seni tatmin eder mutlu olursun.Hayırlı haberlerini bekliyorum.

esra08 umutlarını hiç yitirme .Hep umut ve heyecanla bebişini bekle.

yeter yaşadıkların ve azminle mutlaka başaracağına eminim.Bizlere moralinle umut oluyorsun.

herasles canım sanada İstanbulda başarılar dilerim.

S&U oglun ile Allaha emanet ol.Allahım sağ selim kucağına almah ve büyütmelk nasip etsin.

Aren haberini bekliyoruz.

Hepimiz Allaha emanet olalım.Kolay gelsin.

kızlar arenden haberi olan varmı?:sm_confused:çok merakediyorum aren canım herşey yolundadır inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…