Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun canm

evet canım başkentte başta tayfun bey vardı ama şimdi esra hanım bülent bey ve ekip
hepsi çok mükkemmeller
ellerinden geleni yapıyorlar

bende çok memnunum
ve herkese tafsiye ederim

oncelıkle hayırlı cumlaar sanada canım
içimi rahatlatıosun sen sagollll
bnde cok memnunum :))))

Evet canım dediğin gibi Allah'tan hayırlısı ol deyince olacak inşallah.Gerisi boş.Valla canım içerdeki film cekılme sırasında sıvıyı veren doktor acının fazla olması iyi bişey demekki tüplerin açık dedi ama tam çekim bittiğinde sonuç nasıl diye soramadım acıdan.Eşiminde aklına gelmemiş:))Sulu ultrasonum benim aynı günün sabahı 10.30 da çekildi.Esra hanım rahim normal görünüyor ama sen yinede rahim filminide çektir dedi.Hatta anestezi almana da gerek yok bundan cok az daha fazla acır deyınce cok guvendım ama baya acıdı(

Kademi canım benim tesekkur ederım inşallah hepimizin tedavılerı hayırlı olur.Ben Istanbuldakı merkezle gorustum canım bana rahım fılmı ve kan tahlıllerınızı yaptırıp gelırsenız burada fazla zaman harcamamıs olursunuz cunku sehır dısından geleceksınız ve kalacagınız yer ıcın daha fazla para odemeyın dedıler dıye ben baskentte on tetkıklerı yaptırdım.Bu arada rahım fılmı ve spermıogram ıcın sırf 1000 lıra gıbı bır rakam verdıler ve Adanada yaptırın daha uygun fıyata dedıler.Burada sadece spermıograma ucret odersınız onun burda yapılması onemlı dedıler.Hatta acıbadem Tayfun bagısıda dusunuyoruz ama bakalım hayrılısı.

Son düzenleme:

gectı gıttı ıste cok sukur :) bende sabah 10.30da gırdım ultrasona..benım baacaklarımı uystrdu yaktı tupun acık dedi anında....cok sukur

iyi olmana sevindim canım.
bşkentte zaten tüp bebek bölümü gebelik takibi yapmıyor. diğer doktorlardan birini sçein diyor. bende başkenti düşünmüyorum. cüneyt evrükeden randevu aldım ona gideceğim.

Teşekkürler canım.Cüneyit Hoca iyi ama çok paracı .İnşallah o yada diğer dr farketmez problemsiz devam etmen dileğiyle .Sitrese girme dr yüzü görmeden doğuran olmuyormu.Yüce Rabbimiz izni ile inşallah kucağına alırsın.

evet canım başkentte başta tayfun bey vardı ama şimdi esra hanım bülent bey ve ekip
hepsi çok mükkemmeller
ellerinden geleni yapıyorlar

bende çok memnunum
ve herkese tafsiye ederim

Bende ekibe güveniyorum.Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri.İnşallah hepimizin emekleri boş çıkmaz.

Bende ekibe güveniyorum.Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri.İnşallah hepimizin emekleri boş çıkmaz.

AMİN CANIM ,İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ozamançok iyi.Bildiğim kadar sperm azlığı var.Bu konuda başkent yeterli değil mi?Aynı durumda olan arkadaşımın kızı ve oğlu varHatta ikiside normal oldu..Zamanla inşallah meleğin gelecek.Umutlu ol derim.

Kızlar hepinize kolay gelsin.Kısa süre girip okuduğum için cevap veremediklerim varsa kusura bakmasınlar.Selamlar.Allaha emanet olun.

oncelıkle hayırlı cumlaar sanada canım
içimi rahatlatıosun sen sagollll
bnde cok memnunum :))))

canım ben sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum onların bana verdikleri güvenden söz ediyorum
ne güzel seninde için rahat olması
inan bana çok anlayışlı sabırlı insanlar
biliyorsun zaten

canım ben sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum onların bana verdikleri güvenden söz ediyorum
ne güzel seninde için rahat olması
inan bana çok anlayışlı sabırlı insanlar
biliyorsun zaten

evet suan ıcın ıcım rahat cok sukur allha kalmıs artık sonucta.memnun olmasalar o kadar kalabalık olmaz.sonucta ozlellen aynı para kadar ucret cunku

evet suan ıcın ıcım rahat cok sukur allha kalmıs artık sonucta.memnun olmasalar o kadar kalabalık olmaz.sonucta ozlellen aynı para kadar ucret cunku

haklısın canım biz elimizden geleni yapıyoruz
kalanı rabbime kalmış
inşşş bizleride güldürecek inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…