- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Selam kızlar .Aren nasıl gidiyor?herasles canım kolay gelsin.Süreç uzun olduğu zaman insan sıkılıyor ama zamanla alışırsın.Ayrıca Başkentte tedaviye devam etmeyeceksen orda zaman harcama derim çünkü gideceğin diğer merkezlerdede aynı tahlil ve tetikleri isteyip zaman harcarsın.Birçok hastane tetikleri tekrar kendileri yapmak istiyor.Ayrıca sonuç göstermede kafanız karışmasın.Başkentte sabah muayene ve tetikler yapılıyor özellikle karar aşamasında öğleden sonra doktor ile bire bir görüşme randevusu veriyorlar.Hatta dr ile herşeyi sorup cevap alıyorsun.Bende de öğleden sonra görüşmelerim olmuştu.Ben özellikle Esra Hanımın olduğu sabahları muayeneye gitmeyi tercih ediyorum.Tayfun Bey zamanıda ekipte Esrayı istiyordum.Tabiki Tayfun olunca anada gidiyordum.Esra Hanım dan çok memnunum.Hasta olarak kendime yakın ve ilğili buluyorum.
esra08 canım sanada kolay gelsin.Başkentte ilk aşamalar uzun sürebiliyor.Bazen herşey hazır sende problem oluyor 1 ay daha hatta 2-3 ay daha uzayabiliyor.Hakkınızda hayırlısı.Hepininizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
S&U OĞLUŞUNNNNNNNN hayırlı olsun canım.
evet canım başkentte başta tayfun bey vardı ama şimdi esra hanım bülent bey ve ekip
hepsi çok mükkemmeller
ellerinden geleni yapıyorlar
bende çok memnunum
ve herkese tafsiye ederim
canım bılmıorum artık ya dediğim gıbı onemlı deıl ekıp oldukları ıcın fark etmez
ıste dediğim gıbı belkıde farklıdır muayene ıle tahlıl sonucu gosterme zamanı..
belkı kızın gozunden kactı bırden cunku bası yogundu.....
rahım fılmı hıc öle abartılacak gibi deildi
13 ekımde cektırdım ben sonuclarım 18ınde belli olacak
sana ıcerdekı doktor demedımı tuplern acık dıe.....ayrıca sende bır sorunmu gordulerde suluya gecırdıler?
Selam kızlar .Aren nasıl gidiyor?herasles canım kolay gelsin.Süreç uzun olduğu zaman insan sıkılıyor ama zamanla alışırsın.Ayrıca Başkentte tedaviye devam etmeyeceksen orda zaman harcama derim çünkü gideceğin diğer merkezlerdede aynı tahlil ve tetikleri isteyip zaman harcarsın.Birçok hastane tetikleri tekrar kendileri yapmak istiyor.Ayrıca sonuç göstermede kafanız karışmasın.Başkentte sabah muayene ve tetikler yapılıyor özellikle karar aşamasında öğleden sonra doktor ile bire bir görüşme randevusu veriyorlar.Hatta dr ile herşeyi sorup cevap alıyorsun.Bende de öğleden sonra görüşmelerim olmuştu.Ben özellikle Esra Hanımın olduğu sabahları muayeneye gitmeyi tercih ediyorum.Tayfun Bey zamanıda ekipte Esrayı istiyordum.Tabiki Tayfun olunca anada gidiyordum.Esra Hanım dan çok memnunum.Hasta olarak kendime yakın ve ilğili buluyorum.
esra08 canım sanada kolay gelsin.Başkentte ilk aşamalar uzun sürebiliyor.Bazen herşey hazır sende problem oluyor 1 ay daha hatta 2-3 ay daha uzayabiliyor.Hakkınızda hayırlısı.Hepininizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
S&U OĞLUŞUNNNNNNNN hayırlı olsun canım.
Evet canım dediğin gibi Allah'tan hayırlısı ol deyince olacak inşallah.Gerisi boş.Valla canım içerdeki film cekılme sırasında sıvıyı veren doktor acının fazla olması iyi bişey demekki tüplerin açık dedi ama tam çekim bittiğinde sonuç nasıl diye soramadım acıdan.Eşiminde aklına gelmemiş:))Sulu ultrasonum benim aynı günün sabahı 10.30 da çekildi.Esra hanım rahim normal görünüyor ama sen yinede rahim filminide çektir dedi.Hatta anestezi almana da gerek yok bundan cok az daha fazla acır deyınce cok guvendım ama baya acıdı(
Teşekkürler canım iyiyim.Ev ortamında yürüyorum.Bugün kanepeye oturmaya başladın.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.Msn de bahsettin ilaç olumsuzluk yapmadı değil mi?Hangi dr gideceksin.Hayırlı haberlerini bekliyorum.Selamlar.
iyi olmana sevindim canım.
bşkentte zaten tüp bebek bölümü gebelik takibi yapmıyor. diğer doktorlardan birini sçein diyor. bende başkenti düşünmüyorum. cüneyt evrükeden randevu aldım ona gideceğim.
evet canım başkentte başta tayfun bey vardı ama şimdi esra hanım bülent bey ve ekip
hepsi çok mükkemmeller
ellerinden geleni yapıyorlar
bende çok memnunum
ve herkese tafsiye ederim
hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun canm
Bende ekibe güveniyorum.Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri.İnşallah hepimizin emekleri boş çıkmaz.
Bende ekibe güveniyorum.Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri.İnşallah hepimizin emekleri boş çıkmaz.
Kademi canım benim tesekkur ederım inşallah hepimizin tedavılerı hayırlı olur.Ben Istanbuldakı merkezle gorustum canım bana rahım fılmı ve kan tahlıllerınızı yaptırıp gelırsenız burada fazla zaman harcamamıs olursunuz cunku sehır dısından geleceksınız ve kalacagınız yer ıcın daha fazla para odemeyın dedıler dıye ben baskentte on tetkıklerı yaptırdım.Bu arada rahım fılmı ve spermıogram ıcın sırf 1000 lıra gıbı bır rakam verdıler ve Adanada yaptırın daha uygun fıyata dedıler.Burada sadece spermıograma ucret odersınız onun burda yapılması onemlı dedıler.Hatta acıbadem Tayfun bagısıda dusunuyoruz ama bakalım hayrılısı.
bnde memnunum kızlar suan ıcın kalabalık olmasıda normal ozelde aynıs ey
esra nasıl gidiyor
Kızlar hepinize kolay gelsin.Kısa süre girip okuduğum için cevap veremediklerim varsa kusura bakmasınlar.Selamlar.Allaha emanet olun.
oncelıkle hayırlı cumlaar sanada canım
içimi rahatlatıosun sen sagollll
bnde cok memnunum :))))
canım ben sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum onların bana verdikleri güvenden söz ediyorum
ne güzel seninde için rahat olması
inan bana çok anlayışlı sabırlı insanlar
biliyorsun zaten
evet suan ıcın ıcım rahat cok sukur allha kalmıs artık sonucta.memnun olmasalar o kadar kalabalık olmaz.sonucta ozlellen aynı para kadar ucret cunku
haklısın canım biz elimizden geleni yapıyoruz
kalanı rabbime kalmış
inşşş bizleride güldürecek inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?