Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar neredesiniz??esra08 , aren ne oldu kızlar neler yaptınız ??
Hayırlı haberlerinizi bekliyorumm:)))))

ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
bakalım ne olacak ......arenın gercek adını bılmedıgım ıcın dun onu bulmam ımkansızdı
bulent beylen gorustuk ayrıca dun bız,
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....

Canım adaşım ,gözün aydın umarım tedavin olumlu sonuçlanır.Ama seni bir konuda uyarmak ısterım bu kızamık aşısı saglık ocaklarında vurulan ve heryerde eger bu asıyı yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın dıye afişlerde yazan aşı ise dikkat et derim.Benım bır arkadasıma da bu asıyı vurmuslar ve kız gebelıkte ıstedıgını soylemıs yakın zamanda.Neyse aradan 2 ay kaadar gecmıs ve 1 aylık hamıle oldugunu ogrenmıs.Doktor kontrolune gıttıgınde kıza bebegını almak zorundayız cunku bu asıyı yaptırdıktan sonra 3 ay gebe kalmaman gerek bebegıne cok buyuk zararı var rısk alma demısler.Kızın gıtmedıgı doktor kalmamıs ve sonunda ne acı ki almıslar.Tabıkı aynı aşı mı bılmem ama kızamık asısı dıye bılıyorum.Iyıce arastır canım bak.Bıde bu uzun protokol ne demek canım bana da anlatabılırmısın?

esracıgım valla kızmaık asısı yazıdlar mmg dır gecıor
saglık ocagındada 2 ay gebe kalmaman lazım dedi seyhandakıler 1 ay dedi
zaten tedavıye 1 ay sonra baslıcam ternsferde nerden baksan aralık sonunu bulur yanı 2 ayı gecmıs olacak
ayyyyy arkadasının yasadıgı tuylerımı urperttı allh korusun....
yaptırmadysanız daha onceden yaptırın derım cunku gebelıkte yakalanırsanız bebek cogunlukla sakat doguyormus..AALHIM KORUSUNNNNNNNNNNNNNNN

uzun protokol yası genc vede saglık sorunu olmayn bayanlara yapılan bır protkldur.45 gun surer.adetın 2. gunu baslar ılaclarlan.daha saglıklı yumurta olusması ıcın uygulanan bır protokoldur...

E=esra8;15775484]ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
bakalım ne olacak ......arenın gercek adını bılmedıgım ıcın dun onu bulmam ımkansızdı
bulent beylen gorustuk ayrıca dun bız,
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....

CANIM HADİ HAYIRLI OLSUN İNŞ BEBEĞİN HEMENCECİK GELSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

CANIM SAĞOL İNŞŞ BİR GÜN BAŞARIRIM VE BURADAN SİZLERE MUCİZEMLE YAZARIM
RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın şekerler nasılsınız

esracıgım dun okusdum lınkı bnce sende yaptır zaten uzun protokol uygulanırsa 45 gun surecek tedavımın baslamasına sımdı tam 1 ay var tam 2.5 ay olmus oluor transefere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…