benden bayramdan sonra antebe gideceğim bari benim orda oldugum döneme rast ğetirin anneme bırakır kızları sizleri gezdirim allahtan bir sey cıkmazsa veya cıkarmazlarsa
hem memleketim diye söylemiyorum cok güzeldir bedestenleri kapalı carsıları hayvanat bahcemiz parklarımız tabi yemekleri söylemiyorum ama benden tavsiye yanınıza bol para alın sonra pişman olmamak adına
benden bayramdan sonra antebe gideceğim bari benim orda oldugum döneme rast ğetirin anneme bırakır kızları sizleri gezdirim allahtan bir sey cıkmazsa veya cıkarmazlarsa
hem memleketim diye söylemiyorum cok güzeldir bedestenleri kapalı carsıları hayvanat bahcemiz parklarımız tabi yemekleri söylemiyorum ama benden tavsiye yanınıza bol para alın sonra pişman olmamak adına
insallah canım cok isterim
ben biliyorsunuz buluşmalara gelmek cok istiyorum ama bu isler kocacığımın tekelinde oldugundan son dönemde sadece resimlerinize bakmakla yetiniyorum ne zaman bulusmalardan bahsetsem hep bir bahane buluyor cocuklarla ğelemeyeceğim icinde bende susup oturuyorum ama antebi adım gibi biliyorum yani kendisine hic ihtiyacım yok bu konuda (insanın memleketi gibi yok ya )seve seve sizlerle olmayı isterim
evet evet janetide görmek istiyoruz buluşmalarda.. kızlar keyfli buluşmalar hepinize...
senin icin boydan resim cektiririm canımevet evet janetide görmek istiyoruz buluşmalarda.. kızlar keyfli buluşmalar hepinize...
akannehirakannehir
bı ara kayserıyede beklerız..
ne guzel bır arkadaslıgınız var..
inşallah canım benim ALLAH ım nasip ederse neden olmasın opuyorumnanaktanakannehirakannehir
bı ara kayserıyede beklerız..
ne guzel bır arkadaslıgınız var..
Ben Antebe gidiyorum siz Adana da buluşuyorsunuz!!!
Nişanlım antepte olsaydı bende gelirdim sizinle
Özellikle organizatör Nilbera ya diyecektim..Burdan Önereyim bariiii....
Nilbera bi ara hamam sefası yapalım kaydirigubbakcemile3 (Adanada)
insallah canım cok isterim
ben biliyorsunuz buluşmalara gelmek cok istiyorum ama bu isler kocacığımın tekelinde oldugundan son dönemde sadece resimlerinize bakmakla yetiniyorum ne zaman bulusmalardan bahsetsem hep bir bahane buluyor cocuklarla ğelemeyeceğim icinde bende susup oturuyorum ama antebi adım gibi biliyorum yani kendisine hic ihtiyacım yok bu konuda (insanın memleketi gibi yok ya )seve seve sizlerle olmayı isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?