Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

klızlar bnm canım sıkkın yaa bebek çok az hareket etmeye başladı sizde durumlar nasıl fıkır fıkır mı??
cnm gebeliğin ilerlemiş, bebeğin yeri daraldğı için hareketleri eskisi gibi fıkır fıkır olmayabilir..
artık birde uyku halleri vardır onun annesi

ben ortadoğu hastanesinden ayten baymas çöktüye gidiyorum. daha önce giden var mı acaba?

aramızda giden yok canım.ama orada bir bayan dr var iyi diyorlar senin gittiğin mi bilmiyorum.sanki başka bir isimdi.filiz gibi bişeydi ismi.memnunsan devam et doktoruna.sık sık değiştirmek de iyi olmuyor.

aramızda giden yok canım.ama orada bir bayan dr var iyi diyorlar senin gittiğin mi bilmiyorum.sanki başka bir isimdi.filiz gibi bişeydi ismi.memnunsan devam et doktoruna.sık sık değiştirmek de iyi olmuyor.

bize o doktoru önerdiler. sanırım doktor biraz normal doğumdan yana. 1 kez gittim eğer memnun kalırsam burada belirtirim..

kızlar günaydınnnn...
bnm 2 gündür ayaklarım çok şişiyorr (

cmt kontrole gittik 2160 gr. 43 cm.. di 32+0 ken sizde kilo boy durumları ne?? ayak şişmesi var mı sizdede

Kızlar merhaba;

Bende adanalıyım ama antepte yaşıyorum. Gelecek haftalarda kendime alışveriş yapmak için Adanaya gelmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz hamile kıyafetleri satan uygun yerler varmıdır, nerelerden alışveriş yaptınız? Benim karnım daha pek çıkmadı, bu hafta 3 ayı dolduruyorum, bundan sonra çıkar gibi geliyor. Kıyafet alışverişinde neler önerirsiniz, nelere dikkat etmem lazım? Birde özellikle mağaza önerirseniz çok makbule geçer. Teşekkür ederim

kızlar günaydınnnn...
bnm 2 gündür ayaklarım çok şişiyorr (

cmt kontrole gittik 2160 gr. 43 cm.. di 32+0 ken sizde kilo boy durumları ne?? ayak şişmesi var mı sizdede

selam kızlar yoğunluktan yazamadım ne zamandır, inanılmaz stresliyim doğum heyecanı korkusu kaygısı bastırdı ne yapacağımı şaşırdım ,geçen hafta alışverişe çıktım odası kıyafetleri tırnak makası süsü püsü ıvırı zıvırı kendime eşofman doğum çantası falan hepsini aldım bir park yatak ve puset kaldı onları da beğendim alacağım, bebenin tüm kıyafetlerini lcw den ve optimumun en üst katındaki mağazalardan aldık orayı öneririm hem hep iyi markalar var hem çok iyi indirimler var sizin için eşofman gecelik vs için de C&A'yı öneririm, ben 2 eşofman takım aldım yumuşacık ve rengarenk çok hoş, birde salih bebe'den de havlusunu dışarda giymek için kalın tulumlarını vs aldım aklıma gelmeyen birçok şey daha var. ayrıca çanta demişken nıveanın bir yeni doğan bebe seti var çantasıyla beraber bir arkadaşım hediye getirdi bana çok hoş içinde her şey var ve çantası da güzel hastaneye giderken iki çanta götürücekmişiz biri bebe için biri bizim için, bebe için olanını doğuma girmeden hemşirelere verecekmişiz doğunca onlar giydirip yanımıza getireceklermiş, işte ben nıveanın o çantasını bebe çantası yapıcam, kendime de büyük bir çanta alırım veya evdekilerden kullanırım bebek doğduktan sonrada kullanacağım cinsten.Aklıma gelmeyen birçok şey daha var sakin bir zamanda evdekilerin listesini yapar sizede yazarım burdan.
Geçen hafta 33+3 de rıza beye gittim kontrole baktı herşey iyi dedi bebe boyunu hatırlamıyorum ama kilosu 2450idi iyi mi dedim iyi dedi, doğumu napıcaz dedi bu sefer o konuyu açtı ben size güveniyorum ne derseniz dedim ama sezeryandan korkuyorum biraz dedim ameliyat fobim var dedim, tamam zaten şuan normal görünüyor herşey normal doğurabilirsin dedi detayları hiç konuşmadık zaten 36. haftanın içinde yani önümüzdeki hafta tekrardan gideceğim o zaman konusuruz dedi.Şimdi beni gören herkesde doğum anılarını anlatıyor tabii:) şuan düşündüğüm doktor sezeryana gerek var bebe ve senin için der ise rıza bey ciddi bir doktor bunnu diyorsa gerçekten sezeryan gereklidir hemen kabul ederim, normal doğurursun der ama sancım gelmez ise suni sancı düşünmüyorum çünkü annem beni normal kardeşimi suni sancı ile doğurmuş çok canım acıdı ve sonrasıda zor oldu diyor kardeşim yani kadıncağız hala anlatırken o acıyı yaşıyor suni sancı ile doğuran diğer arkadaşlarımda aynısını söylüyor elbette kişiye göre değişir ama ben düşünmüyorum. Allah nasıl kısmet eder bebeğim ve benim için hangisi iyi olur ise onu nasib eder inşallah. dua edelim kızlar birbirimize .
Bebek hareketlerine gelince ben o kadar kafaya takmıyorum benim bebe değişik biraz:) mesela açken hareket etmez derler ben sabah ve akşam açlıktan ölürken bir hareket ediyor sanki karnımı yırtıcak yemek yiyorum sakinleşiyor bu sefer tekmelere başlıyor tatlı yeyince durmaz yerinde diyorlar çikolata yiyorum tık yok:) yani artık huyundan mı suyundan mı bilemedim doktorda her gitmeye hareketlerini soruyor açken durmuyor diyorum yok artık diyor:) yani bebek hareket ediyormu ediyor gerisini boş verin bence çok az düzenli düzensiz bilmiyorum değişken olduğunu düşünüyorum.Çok stresliyim çok korkağım hala araba kullanıyorum işimi hafiflettim ama tam olarak bırakmadım şişme konusuna gelince eğer 8 saatten fazla uyur ve o günü evde geçirirsem şişiyorum ama kronik bir şişiliğim asla olmadı çok şükür yani bence olay hareket etmektir. hepinizi öpüyorum bebelere selam:)

merhaba kızlar.ben kötüyüm ya.sağ göğsümün altı o kadar çok ağrıyorki dayanamıyorum.bu sabah rıza beye gittim yatış yapalım dedi.ben de istemedim.akşam üzeri radylojiden ayrıntılı bir ultrason yaptıracağı.şiddetli bir idrar yolu enfeksiyonu geçirriyorum ve antibiyortik kullanuyorum.bebeğim hep geriden geliyor hala küçük 32 de 1520 gr dısuyum yine az.dr 4 lt su iç diyor(((.doğum iznine ayrıldım ben artık.bundan sonra her hafta nst ve kontrol var.dr ilk defa endişeli gördüm.bebk hareketleri durursa hemen geliyosun dedi.benim de aklım hep karnımda.kafam çok yoğun.canım yanıyor ve moralim çok bozuk.inşallah kötü birşeyler olmadan bebeğim biraz daha büyür.çünkü gelişimi daha da geriden gelirse dr doğumu başlatıcak.lütfen dua edin kızlar.

carmenn canım akşamları eğer uzanmazsam benim de ayaklarımda hafif şişlik oluyor uzanırsan geçer.tuzlu yeme.

merhaba.gazi paşada görkem hamile giyim var.bir de romansın arada bir hamilelik satan dükkan var.ben oradan aldım kıyafetlerimi.

ben de merak ettim ne zmandır yoksun.maşallah sen de bir çok şeyi halletmişsin hayırlı olsun canım.iyi normal doğuracaksın o zaman hadi hayırlısı.biz de dün bebeğin kıyfetlerini ütüledik yerlştirdik.hastane için ayarladıklarımı ayırdım bir köşeye.valizi çıkardım her an herşey olabilir bizim adımıza maalesef.

sen doğurana kadar çalışacaksın gibi:)) ne zaman ayrılıcan artık.

canım panik oldum bende yazdığını okuyunca idrar yolu enfeksiyonu yüzünden mi ağrıların? enfeksiyon bebenin kilosunu etkilermiş ama bence seninki maşallah iyi zaten 34e kadar nerdeyse 700-800gr alır, rıza bey banada her gitmeye bebe hareketlerini soruyor sakin ol yani izne ayrıl benimde bu hafta son artık yoruluyorum bende zaten haftaya 36 doğuracam arabada:)

canim ozelden msj aticam ama msj kutun dolu

canım düz radyolojiye yönlendirmişti dr.orada hem bebeğin hem de benim ağrım olan yerin ultrasonu çekildi.herşey yolunda dedi o dr da.hatte bebeğimin ölçümleri tam günü gününe çıktı:))) çoooook mutlu oldum.bu sabah da rızaya gittim oda herşey yolunda senin ağrın böbreğindeki iltihaptan dedi.bakalım hapları bitirince şikayetlerim de biticek mi.inşallah şu enfeksiyonu atlatırım eğer geçmezse hastaneye yatmaktan korkuyorum.

ben artık evdeyim canım.valla sen çok iyi çalıştın bu zmana kadar.artık senin de ayrılma vaktin gelmş.aman haaaa erkenden doğurmada :))) zamanında gelsin bebeişlerimiz.

ben lcw den 1-2 bişey aldım ama hep beden büyüterek giyindim çalışmadığım içinde sorun olmadı doğumdan sonra hepsini anneme verecm..:)) small giyiniyordum m derken şimdi large alıyorum herşeyi o yüzden pek yardımcı olamayacğm kusura bakma ama baraj yolunda tam neresi çıkaramıyorum ama hamile mağazası var..

hoşgeldin bayaa bişeyler halletmişsiin ne güzell..bizde yaptık baya bişiler odasını hazırladık kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi ama tam bitti sayılmazz..bebeğe alacak bişey kalmadı sadece emzirme yastığı alacz o kadar..puset almaktan vazgeçtim şimdi sadece oto koltuğunu alıp puseti baharda almaya karar verdim..ne alıyorsun sen puseti?? çanta olayını ben hiç düşünmemiştim hastaneye kabin boy valizle gidecm nasılsa küçük abartılı olmaz ama sonrasında bi yere gitmek için kendime bişey almayı akıl etmemişim iyiki hatırlattın..
doğum konusunda suni sancıyı bende önermiyorum biliyorsun 12 saat çektim ben allah kimseye yasatmasın baktın olmuyor hemen sezeryana dönersin olur biter canım iyi düşünmüşsün..
bnm şişliklerim sanırım fazla ayakta kaldığım için oldu iş yapma olayını abarttım biraz son zamanlarda çarşı pazar oda derken:))

canım korkuttun beni demiştim sana di mi yanlış mı hatırlıyorum böbrekten dolayı oluyor o ağrılar diye baskasına mı demiştim acaba hatırlayamadım şimdi..ama neyse çözmüş sayılırsın artık ilaçların bitince baya geçer ağrıların..şimdi kaç gram yani bebiş???

bakalım kim önce doğuracak:))

yok canım sanırım başkasıydı o:))) inşallah geçer de kurtulurum bu ağrılardan.neyse doğum sancısı çekmedim demem:)))) valla canım cuma günü 32+0 1520 gr dedi( 30 haftalık görünüyor dedi.ama dün akşam radyoloji doktoru ölçümlerini yaptı ultrasonda günüyle uyumlu çıktı.küçük değil dedi.ölçümden ölçüme değişiyor sanırım.perşembe kontrol var bakalım küçük hanım ne kadar büyümüş.

sen benden bir hafta öndesin sanki benden önce doğurucan gibi:))) dr hangi tarihi verdi sezaryen için.benim normal doğum tarihi 5 şubat fakat sezaryen olucağı için 24 ocakta doğucak.bakalım inşallah o güne kadar gelmek istemez kızım:)))

canım yemeğin lafımı olur:)) gel beraber yiyelim.

bana 15 ocak demişti şimdi 20-24 arası alalım diyor bende dedimki siz bana normal doğurtacaksınız belli oldu dedim..:)eşimde şimdi dr. ne derse o diyor ama ben 15 -18 arasında diretiyorum:)) bakalım ne olacak...korkuyorum evde sansım başlayacak diye..

senin yaramazında benimkinden kalır yanı yok naz konusunda:))haberlerini bekliyorum yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…