- Konu Sahibi siderolites
-
Carmen ben msjini bekliyorum
bana 15 ocak demişti şimdi 20-24 arası alalım diyor bende dedimki siz bana normal doğurtacaksınız belli oldu dedim..:)eşimde şimdi dr. ne derse o diyor ama ben 15 -18 arasında diretiyorum:)) bakalım ne olacak...korkuyorum evde sansım başlayacak diye..
senin yaramazında benimkinden kalır yanı yok naz konusunda:))haberlerini bekliyorum yarın
bana msj mı attın, ben görmedim
kııızzzlaaarrr bulantılarım kabuslarım geri döndü. ilk 3 aydaki bulantılarım 1 haftadır yeniden başladı işin kötüsü kusmayada başladım, doktoru arasammı? 9. ay normalmış mide sıkıştığı için reflüde başlarmış ne yesem midem ekşiyor öğle yemeğini zar zor yiyorum sonra ertesi gün sabaha kadar birşey yiyemiyorum eğer yersem gece uyanıp kusuyorum gecede hiç uyku yok kızçe dönüp duruyor kafası organlarıma çarptıkça uyanıyorum zaten kafasını tutabiliyorum artık yani o denli büyüdü sığmıyor maşallah:) buarada carmen sakın araba koltuğu alma benim baktığım tüm pusetler hem puset hem araba koltuğu olabiliyor ben o yüzden alıcam ayrı ayrı alamam zaten nefret ediyorum kalabalıktan kullanışlı olması lazım, ben tüm pusetlere baktım kraftın çok güzel 180tl salih bebede pıercardinde çok güzel oda aynı fiyatlarda ben biraz büyük alıcam çok özellik sayıyorlarda benim için pusetin en önemli özelliği hafif olması çünkü bazıları o kadar ağırki bebeyle beraber mümkün değil taşımam. buarada puset fiyatları 500tlye kadar çıkıyor ama dediğim gibi ben bu iki markadan birini alıcam ikiside araba koltuğuda oluyor. birde park yatak alıcam annemlerde kalırken uyuması için onu ne marka alıcam tutaste ninki güzeldi kaça almıştın birde nerden almıştın? haftaya rızaya gidicem erken doğurmaktan çok korkuyorum 2013ten önce doğurmam umarım karnıma sığmıyor artık ama 3 kiloyu geçsin istiyorum geçen hafta 2450ydi haftaya kaç olucak acaba? buarada eşim bsk ile konuşmuş doğumu ben suit oda ve fotoğrafçı istedim süsleme ve ikram istemedim biz süsleriz dedim şimdi ikramı süsü felan beğenmem sinir olmayayım dedim. zaten şekerleri tülü kapı süsü ıvırı zıvırı gördükçe aldık arkadaşımda bebe şekeri yapmış fazlasıyla olucak zaten 2 gün kalıcam hastanede buarada bize verdikleri suıt oda fiyatı felan 2 günlük mü acaba carmen öyle demişti ama paket alıncamı öyle oluyor yoksa?
merhaba canım.sen dr a sor yine de gerçi normaldir der o ama.hamilelikte yüksek tansiyonda da öyle olurmuş ya.ben de bu hafta gün aşırı dr daydım.maşallah kuzuna büyümüş kocaman olmuşbenim miniğimde 6 günde 230 gr almış:))) 1750gr olmuş.gerçi hala bir hafta geriden geliyor(( yine suyu az.ne yaparsam çoğalmıyor.zaten dr canımı sıkıp duruyor.bu gün diyorki.baksana şu karnına çok küçük hiç bu haftada bu kadar karın olurmu.çevrendekiler söylüyormu diyor (( napim ben elimden geleni yapıyorum.bebeğim de büyüyor kendi çapında.
ben park yatağı my bayb shop tan aldım.ziyapaşada havur var ya onun bir arka sokağında.graco markanın satış mağazası.
biz de geçenlerde danışmadan doğum paketlerini sorduk.bana da bazı şeyler cazip gelmedi.mesela kuaför,süsleme vs.ben de kendi odamı kendim süslemek istiyorum.biz de zaten bebek şekerlerini kendimiz hazırladık ama hastaneye mi yoksa mevlütte mi dağıtılacak.ben hastaneye güzel çikolatalardan almak istiyorum.foto konusunda kararsızım.ben paketin içinden seçim yapabileceğimizi bilmiyordum.öyleyse güzel.hastane 2 günlük canım.yani sezaryende öyle ama normal doğumda nasıl bilmiyorum.
ay şok oldum rıza bey mi dedi karnın küçük diye? rıza bey kafaya takarmıymış böyle şeyleri:) 2200le doğum yapan var senin daha 6 haftan var benimde çok tombalak değil gibi 31. haftada 1650 34. haftada 2450 ama 32. haftada 2kg geçen var birde tahmin bu dün bi arkadaşla konustuk onada 3200 demiş doktor bebe 2800 doğmuş tahmin diyor yani bi hesap yapıyorlar ultrasona bakıp, daha 40. haftaya kadar kilo alır bebeler heralde
kııızzzlaaarrr bulantılarım kabuslarım geri döndü. ilk 3 aydaki bulantılarım 1 haftadır yeniden başladı işin kötüsü kusmayada başladım, doktoru arasammı? 9. ay normalmış mide sıkıştığı için reflüde başlarmış ne yesem midem ekşiyor öğle yemeğini zar zor yiyorum sonra ertesi gün sabaha kadar birşey yiyemiyorum eğer yersem gece uyanıp kusuyorum gecede hiç uyku yok kızçe dönüp duruyor kafası organlarıma çarptıkça uyanıyorum zaten kafasını tutabiliyorum artık yani o denli büyüdü sığmıyor maşallah:) buarada carmen sakın araba koltuğu alma benim baktığım tüm pusetler hem puset hem araba koltuğu olabiliyor ben o yüzden alıcam ayrı ayrı alamam zaten nefret ediyorum kalabalıktan kullanışlı olması lazım, ben tüm pusetlere baktım kraftın çok güzel 180tl salih bebede pıercardinde çok güzel oda aynı fiyatlarda ben biraz büyük alıcam çok özellik sayıyorlarda benim için pusetin en önemli özelliği hafif olması çünkü bazıları o kadar ağırki bebeyle beraber mümkün değil taşımam. buarada puset fiyatları 500tlye kadar çıkıyor ama dediğim gibi ben bu iki markadan birini alıcam ikiside araba koltuğuda oluyor. birde park yatak alıcam annemlerde kalırken uyuması için onu ne marka alıcam tutaste ninki güzeldi kaça almıştın birde nerden almıştın? haftaya rızaya gidicem erken doğurmaktan çok korkuyorum 2013ten önce doğurmam umarım karnıma sığmıyor artık ama 3 kiloyu geçsin istiyorum geçen hafta 2450ydi haftaya kaç olucak acaba? buarada eşim bsk ile konuşmuş doğumu ben suit oda ve fotoğrafçı istedim süsleme ve ikram istemedim biz süsleriz dedim şimdi ikramı süsü felan beğenmem sinir olmayayım dedim. zaten şekerleri tülü kapı süsü ıvırı zıvırı gördükçe aldık arkadaşımda bebe şekeri yapmış fazlasıyla olucak zaten 2 gün kalıcam hastanede buarada bize verdikleri suıt oda fiyatı felan 2 günlük mü acaba carmen öyle demişti ama paket alıncamı öyle oluyor yoksa?
kızlaar kızımın odasını sonunda tamamladık:))) başka bir başlıkta yükledim fotoları.sizlerle de paylaşmak istedim.Eki Görüntüle 576291 Eki Görüntüle 576292 Eki Görüntüle 576293 Eki Görüntüle 576294 Eki Görüntüle 576295 Eki Görüntüle 576296 Eki Görüntüle 576297 Eki Görüntüle 576298 Eki Görüntüle 576299 Eki Görüntüle 576300 Eki Görüntüle 576301 Eki Görüntüle 576302
kızlar bebeklerin kilosuna takılmayın yaa bnm yiğenim 2.700 doğdu gayette sağlıklıydı...
bu arada benim kızımda 32+0 da 2160 gr. 43 cm di bana da kilo iyide boyu kısa olacak gibi geldi mesela...
bu arada adı muhtemelen beren olacak siz ne karar verdiniz??
ben doğum fotosu ayarladım,oda süslemesini hastaneye bırakmadım acıbadem ucuk fiyatlar söylüyor...kendim süsleyecm malzememde var zaten...
en son emzirme yastığı ve bebek bel yastığı aldım tek eksiğim halı ve puset kaldı haa birde oturma odasına ana kucağı alacağımm.. öptüm hepinizi
bayıldım herbiri ayrı güzel meltemden aldın di mi mobilyaları ona benziyor...ben daha tamamlayamadım halı arıyorum düz pembe halıya ihtiyacım var nerden bulurum kızlar bi el atın olaya:))
canım çilekte vardüz pembe halı fiyatıda 250 heralde bende düz yeşil alıcam en son çilektekini alıcam ama bakıyorum ben böyle yumuşak birşey olsun pamuklu olsun toz tutmasın makinada yıkanabilsin istiyorum çok şey istiyorum evet:) padişah halıda buldum ama fiyatı 300tl çok pahalı geldi bana çünkü %100 pamuk yani yıllarca kullanamam eriyip gider ama çok güzeldi makinada yıkanıyordu felan birde çarşıya bakıcam en olmadı çilekten alıcam yıkatırım halıcıya ne yapayım aslında halı çok sağlıklı gelmiyor bana ama olmassada olmuyor.
tutastenin odasına bayıldım kıskandım çatladım çooook beğendim:) güle güle sağlıkla kullansın benim daha düzenlemedim eşyalar kıyafetler yıkanmadı yerlerde:))
canım çilekte vardüz pembe halı fiyatıda 250 heralde bende düz yeşil alıcam en son çilektekini alıcam ama bakıyorum ben böyle yumuşak birşey olsun pamuklu olsun toz tutmasın makinada yıkanabilsin istiyorum çok şey istiyorum evet:) padişah halıda buldum ama fiyatı 300tl çok pahalı geldi bana çünkü %100 pamuk yani yıllarca kullanamam eriyip gider ama çok güzeldi makinada yıkanıyordu felan birde çarşıya bakıcam en olmadı çilekten alıcam yıkatırım halıcıya ne yapayım aslında halı çok sağlıklı gelmiyor bana ama olmassada olmuyor.
tutastenin odasına bayıldım kıskandım çatladım çooook beğendim:) güle güle sağlıkla kullansın benim daha düzenlemedim eşyalar kıyafetler yıkanmadı yerlerde:))
sağol canım.yok emirhan bebe var mobilyacılar sitesinde ordan aldım.valla biz de çoook aradık.ama kafamıza göre bulamadık.en son bu halıyı bulduk aslında bu da tam istediğmden değil ama başka da yer kalmadı bakacak.düz pembe bir çok yerde var aslınsa canım.ama tonları hep farklı tabii.gidip görmen gerekir.biz bunu kaşmirden bulduk..tam halı değil zaten ince bir şeey.çok tüylü istemedim bakteri yuvası zaten halılar.yer açık kalmasın maksat.
tülü nerden yaptırdın canım??
kızlar halı konusunda sizle aynı düşüncedeyim ama benim yerler parke de değil cok soğuk oluyor büyük bişe bulurum inşallah en kötü düz krem alacm yapacak bişey yok zaten içime sinmedi odası duvar boyasından dolayı bütün hevesim kaçtı yani ne bulursam onu alacam bebeğim sağlıklı olsunda yeter...su yağmur dursada kalan işlerimizi bitirsekk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?