- Konu Sahibi siderolites
-
kalın bir halı alacaksan çok tüylü şagylerden alma derim.diğer sıkı dokulu halılardan al canım.ben de bugün kadınlar pazarına gitmek istedim ama hep yağmur yağıyordu vazgeçtim.
hayırlı cumalar kızlar.bugün doktordaydık nst ye girdin yine iyiydi çok şükür.bebişim de 2200gr olmuş.büyümüş kızım.herşeyi iyi dedi.gününün geriden gelmesinin sebebi transfer işlemleri ile ilgiliymiş.yani aslında 33. haftadaymıl kızım:))) çok şükür riskli zamanları atlattık.enfeksiyonum da azalmış :))
çok kalın almam heralde biraz baktım karar verip sececem artık..
neden nst ye başladın benim kafamı gitti iyice sen tam olarak kaç haftalıksın bende dr.daydım bugun 2360 gr.mış 14 günde sadece 200 gram almış kiloya takılan herkese kızan ben çok bozuldum bugun neden az aldı diye 2500 olur diyordum kendi kendime:)) şu an tam olarak 33+6 yımm
kızzlar selam bugün odayı temizledik sildik yıkama ütü felan daha bitiremedik ama bu saat oldu:) ben hala halı bulamadım ama tüm alışverişi süsü püsü dahil bitti, hem hastane hem ev için süsleri hazırladık:) çok stresliyim doğum yaklaştıkça çok agresif oluyorum bazen kırıcı oluyorum bebeğide etkiliyor diye bu stresim çok korkuyorum. dün sabah doktora gittim ultrasona girdim bebenin kafası kasıklarımda ultrasonu direkt göbeğimin en altına dayadı anladım ki bebe dönmüş benim kızımın kafası diye sevdiğim yerde poposuymuş:) dün tam 35+5 dim heralde yani bu hafta benim 36. haftam oluyor rıza bey bebek dönmüş suyun çok iyi sende normal doğum istiyorsun normal doğum için herşey çok uygun dedi ama sen 14gün sonra bana gel dedi o zaman doğumuna karar vericez dedi ama ilkkez ben sormadan rıza bey cümleler kuruyor düşünüyor felan stres oldum ben neden neden bişey mi var iyi mi herşey yolundamı dedim herşey iyi ama bebe 3kilo 4ü geçebilir dedi ben şok!! maşallah son 15 günde 600g almış son ayda 1 kilodan fazla alabilirmiş. bende ben 3,5 kiloyu geçerse doğuramam felan dedim ama rıza bey daha erken bakarız dedi öyle ntsye felan hiç girmedim gir de demedi. çok heyecanlıyım çok korkuyorum , ne yapacağımıda şaşırdım. annem 4 kiloda olsa normal doğurursun diyor ama rıza bey ne derse ben onu yapacağım güveniyorum ona benim için dua edin kızlar hayırlısı ile kurtulsaydım.....
kolay gelsin canım.maşallah ne güzel hallettin işini.bizim de hastane süsleri kaldı daha almadık onları.ben de aşırı duygusal oldum hep ağlamak istiyor canım.sanırım hormonlardan.
benim minik de döndü bir haftadır:))sen hissetmedin mi döndüğünü.ben hemen anladım çünkü kasıklarımda dolgunluk var otururken yürürken hissediyorum.maşallah senin bebek büyük olacak desene.doğurursun yaaa.benim arkadaşım da 4 kilo normal doğurdu.hayırlısı olsun inşallah.
ben anlamadım kasıklarım ağrıyordu çok belkide döndüğündendi ama kafası bazen yukarda gibi geliyor bana ben anlamıyorum dönünce hep o pozisyonda mı kalıyor benimki takla felan atıyor geri yerine dönüyor mu hiç anlamıyorum:) ben de kusmalar yine başladı bu arada siz de oluyor mu geçen haftada kusuyordum bugün öğlene kadar yine kustum daha yeni kahvaltı yapıyorum.
kızlar bende adanadayım ama hamile degilim öbür ay tüp bebek yaptıracam ankada da yaptıran varmı
inşallah güzel haberlerini alırız canım.ilk tedavin mi.ankara şehrinde mi yoksa burdaki ankara tüp bebekte mi yaptırıyorsun.kaç yaşındasın problem kimde.
çok soru sordum kusura bakma.ben de tüp bebekle hamiş kaldım.ilk tedavimde hem de :)))darısı senin başına inşallah senin de olur.nasıl sıkıntılı bir süreç old. çok iyi bilirim.
ankara degil süleyman demirelde ankada d ve r değişikliği bende ilk baş ankara diye biliyodum:)pko var ve haliyle kilo ben 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim boşgebelik geçirdim 3 yıl önce eşim doktorumu begenmedi ahmet özkana gidiyordum bende bıraktım tedaviyi direk tüp bebek yapalım dedim şimdi de yaptırcaz inşallah
hımm ben de ankara diye duymuştum.hadi hayırrlısı bakalım inşllah ilk tedavide güzel sonuçlar alırsınız.moral çok önemli olumlu düşün.aslında pko lular normal yolla gebe kalıyorlar ama uzun zaman alıyor maalesef.ekibine güven dr una güven herşeyin yolunda olacağına inan.inşallah güzel haberlerini alalım
teşekkür ederim iyi dileklerin için bende çukurova devlette çalışıyorum hemde danışma yönlendirme stres olmamak ne mümkün numunede kapandı bizim hastane bildiğin çakmak caddesi kafayı yemek üzereyim ama o ara rapora çıkarım çekilecek çile değil:)
aynen bende öle düşünüyorum yıllık izin alırım belki yazada izinsiz çalışırım:)allah sabır versin o zaman canım.ilaç yüklemesi zamanında alma istersen.ama transferden sonra mutlaka al o kadar yoğun mesai senin için iyi olmaz çünkü.
aynen bende öle düşünüyorum yıllık izin alırım belki yazada izinsiz çalışırım:)
canım hepsini kullanma istersen.ilk üç gün yetrli olur.eğer hamile kalırsan yazın çalışmak eziyet olur senin için.hem de ağırlaştığın zamanlar olur o aylar.ben iki hafta önce izne ayrıldım çünkü çok zor oluyordu okula gidip gelmek.sen bir de öyle yoğun bir ortamda o halinle yapamazsın
evet haklısın ama bizim hastaneyide biliyorsun cesaret edemiyorum karnıma darbe almamam lazım sedye sandelye korkutuyor beni geçen yılda kışın kullanmıştım şehirdışına çıkmıştım koca yaz çalıştım sıcakta:)bizde rapor sorun değil hamile kalırsam yazı raporda geçiririm yeterki olsun canım ya
hadi bakalım resimlerini bekliyoruz berenin odasının
ben tam 34+0 haftalığım bu gün.canım ben de sıvı azlığı vardı bir de 10 gün geriden geliyordu 32. haftada bir de enfeksiyon geçirince artık her hafta doktor kontrolu var hem de nst var.bu bizim herşeye normaldir rahat ol diyen dr bir anda titizlendi.bir de tüp bebek olunca riske atmak istemedi.hatırlarssan enfeksiyondan hastaneye yatıracaktı da son anda yırttım:)))ama bu nst çoook sıkıcı.bir an önce bitsin istiyorum.tek güzel yanı kızımın içerde kalp atışlarını duyuyorum:))bugün pekmez yiyp gitmiştim alaaaaaaah hiç durmadı aletler zor durdu karnımda:)))
yaaaa canım insan herşeyi kafaya takıyo işte:)))canım seninki benimkinden daha tombiş aramızda bir gün fark var bir de.muz ve ceviz işe yarıyor sanırım.ben izne ayrıldım da kızım büyümeye başladı.tabii enfeksiyon çok etkiledi beni.sen bol bol meyve ye lütfen.eminim haftaya daha büyümüş olur.bazen de ölçümler tam olmuyor hele de artık daha zor.bebekler büyüdü tam ölçüm alınamıyor.sabah kızımın göbek ölçüsüyle bacak ölçüsü için baya bi uğraştı dr.son zmanalar artık çok da kesin vermiyo sonuçlar yani.
kızzlar selam bugün odayı temizledik sildik yıkama ütü felan daha bitiremedik ama bu saat oldu:) ben hala halı bulamadım ama tüm alışverişi süsü püsü dahil bitti, hem hastane hem ev için süsleri hazırladık:) çok stresliyim doğum yaklaştıkça çok agresif oluyorum bazen kırıcı oluyorum bebeğide etkiliyor diye bu stresim çok korkuyorum. dün sabah doktora gittim ultrasona girdim bebenin kafası kasıklarımda ultrasonu direkt göbeğimin en altına dayadı anladım ki bebe dönmüş benim kızımın kafası diye sevdiğim yerde poposuymuş:) dün tam 35+5 dim heralde yani bu hafta benim 36. haftam oluyor rıza bey bebek dönmüş suyun çok iyi sende normal doğum istiyorsun normal doğum için herşey çok uygun dedi ama sen 14gün sonra bana gel dedi o zaman doğumuna karar vericez dedi ama ilkkez ben sormadan rıza bey cümleler kuruyor düşünüyor felan stres oldum ben neden neden bişey mi var iyi mi herşey yolundamı dedim herşey iyi ama bebe 3kilo 4ü geçebilir dedi ben şok!! maşallah son 15 günde 600g almış son ayda 1 kilodan fazla alabilirmiş. bende ben 3,5 kiloyu geçerse doğuramam felan dedim ama rıza bey daha erken bakarız dedi öyle ntsye felan hiç girmedim gir de demedi. çok heyecanlıyım çok korkuyorum , ne yapacağımıda şaşırdım. annem 4 kiloda olsa normal doğurursun diyor ama rıza bey ne derse ben onu yapacağım güveniyorum ona benim için dua edin kızlar hayırlısı ile kurtulsaydım.....
ben anlamadım kasıklarım ağrıyordu çok belkide döndüğündendi ama kafası bazen yukarda gibi geliyor bana ben anlamıyorum dönünce hep o pozisyonda mı kalıyor benimki takla felan atıyor geri yerine dönüyor mu hiç anlamıyorum:) ben de kusmalar yine başladı bu arada siz de oluyor mu geçen haftada kusuyordum bugün öğlene kadar yine kustum daha yeni kahvaltı yapıyorum.
kızlar bende adanadayım ama hamile degilim öbür ay tüp bebek yaptıracam ankada da yaptıran varmı
nst ye 28.haftada girmiştim sancılanınca bebekler pek sevmiyormuş genelde cıldırıyorlar dedi hemşire:)) demekki sizin dr.sona gelince ciddileşiyor:)) hadi bakalım napacaz kim önce doğuracak bende cmt günü gidecm tekrar umarım almıştır benimkide...
ohh eline sağlık benimde bitti sayılır süsleme faslı hariç...
son haftalar kusmalar tekrarlıyormuş bazılarında benimde gecen hafta bulandı biraz cok korktum ama geçti inşallah başlamaz...
kuzeniminde 4 kilo olunca o sezeryana girdi son dk.fikir değiştirip son zaman karar verirsin oluruna bırak derim..
muz elma bastırıyor bulantıyı sanki..
ben ilk tedavavimde oraya gitmiştim göokhan beye..sonra baskent geçtim...kolay gelsin şimdiden allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?