ADANA'DA EPİDURAL NORMAL DOĞUM YAPANLAR !!! TECRÜBELERiNiZE İHTİYACıM VAR...

• Konu Sahibi Konu Sahibi quick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

quick

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
145
1
316
Mrb arkadaşlar.
4 aylık hamileyim belkide erken ama şimdiden doğum şekline ve doktoruma karar vermek istiyorum.
EPİDURAL normal istiyorum ama çok korkuyorum ilk doğumum olacak bu.
Usta ellerde yapılırsa normal doğumun kolay geçeceğini düşünüyorum.
Sizler nerde doğum yaptınız , hangi doktoru tavsiye edersiniz ....
Ya da benim gibi olanlar karar verdiniz mi doktorunuza???
Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin bizden :))

Merhaba
bende normal doğum yaptırmak istiyorum ama ne yazıkki çoğu doktor sezeryana yönlendiriyormuş. Uzman ve doğal doğumu destekleyen bir doktor arayışındayım bende. Benim doktorum Cenap Açıkkol çok iyi diyorlar, ama normal doğum yaptırmıyor.Bende doktor tavsiyesi istiyorum??

Merhaba
öncelikle bende adanadaki doktorları araştırıyorum
benimde ayım sizin gibi
adanada ziyapasa kadın dogum hastanesinde epidural dogum yapılıyor dr. bayram bukan yapıyor ben ona gidiyorum kimileri cok memnunum iyi doktor diyor ama burdaki bazı baslıklarda 2009 yılında gecen konusmalarda olumsuz yorumlarada rastladım.
olumsuzluklar beni biraz tereddütte bıraktı gecen gün kontrole gittigimde biraz daha içim ısındı kendisine diyebilirim :) daha fazla soru sordum ve içim biraz rahatladı :) sezeryana yönlendirmiyor bende zaten normal dogum düşünüyorum dedim oda agrısız epidural yaparız dedi anlattı nasıl oldugunuda.
bugunde internetten arastırıyorum :)

Dr.bayram bukan tıbben gerekmediği sürece sezeryan yapmayan,normal doğumu tercih eden çok iyi bir doktordur.ayrıca kliniğinde ağrısız epidural normal doğum yaptırmaktadır...

sana tavsiye edebileceğim en iyi doktor bayram bukan ben geçen yıl nisan ayında epidural normal doğum yaptım kesinlikte doktorum tıbben gerekmedikçe sezeryan ile doğumu önermedi bende ağrısız normal doğum yaptım herkese tavsiye ediyorum.çok ta memnun kaldım doktoruma ne kadar teşekkür etsem az

Adanada doğum yapanlar yaşadıklarınızı paylaşın ki bizlerin de fikirleri oluşsun lütfen..........

doğum yapmadım ben yapacm inşallah ama ameliyatlar geçirdim suni sancıyla ölü doğum yaptım ve hepsi acıbademde oldu cok memnunum....erdal bey,cansın bey,ebru hm. hepsi cok iyi..

İnşallah mesajı okursunuz.Bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum şu anda.Dört aylık hamileyim dokyorum cenap bey ve üstü kapalı olarak normal doğuma gelmem dedi.Ne yapacağımı bilmiyorumsiz ne yapmıştınız?

normal doğuma yönlendiren çok az doktor var artık.benim dr rıza taze metropark hastanesinde ben sezaryen olucam.hatta bugü hastene bilgi edinmeden doğum paketleri hakkında bilgi aldım.

normal ya da sezaryen= 700 tl
epidural istersen: 700+400
vip doğum istersen:1500 ( vip oda,oda süslemesi,foto, albüm,kuaför,saç bandı,lohusa şerbeti,bebek şekeri)

Ben herşey normal seyrinde gidersem normal doğum istiyorum.Ya parasında falan değiliz zaten olayın.hatta dr söylerken de başta para mühim değil dedik ama maalesef dediğin gibi dr pek yanaşmıyor normal doğuma.bende normale girebilecek doktor arıyorum.SEnin var mı bi tanıdığın acaba???

para sıkıntı değil diyorsan acıbademle görüş ben ne zaman kontrole gitsem bi tane normal doğuma denk geliyorum bnm dr.um yaptırıyor gece 4-5 fark etmiyor 10 dk.da hastanede..gece 1 de suni sancıyla ölü doğum doğum yapmış biri olarak tecrubeyle sabit:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…