- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Enee çete olmuşlar ayol. Teker teker gelin durun bu öfke zararlı. Hayır mesajla mı birleştiniz ne ara birleştiniz onu anlamadım. Devrim kaçınılmaz bu durumda diktatör yıkılmalı. Sıkıldım ben kavgadan sonra devam ederiz kardeş. Boş verin benim saçmalıklarımı saygımı zekamı da konu sahibine yardımcı olun bak çok dağıldı konu üzülüyorum ben.
Çeteye bir isim bile buldum. ccc sanal cengaverler ccc
Hadi uyudum ben. Mapısta görüşürüz enem.
Cıks banlanmayacağım ı ıh :) Tutuyorum kendimi. Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Herhangi bir kadın bakire olup olmadığını nasıl bilmez de "şüphe" ile bir uzmanın kontrolüne ihtiyaç duyar? Gerçekten mana veremiyorum. Gece biz uyurken minik cüceler gelip zarı delmiyor neticede. Ya da farklı boyutlardan görünmeyen yakışıklı oğlanlar gelip rüyalarımızda tecavüz etmiyor ki bize. Bir kadın bakire olup olmadığından şüphe duymaz. Ya bakiredir ya değildir bunu da gayet iyi bilir.
Eski sevgilimin üreme organının ucu ceee deyip kaçtı. Ondan bir önceki sevgilimin serçe parmağı kukumu ziyaret etti. Henüz 17 yaşındayken bakkalın kuzeninin ketçap kutusu kukumu okşadı. Gibi senaryolar olabilir elbet ki benzerlerini okudum burada. Lakin yine de bakire olup olmadığını bilmen gerek yahu.
He soruna cevap istiyorsan, geniş kapsamlı bir cevap vereyim ki yüzlerce soru sorma akabinde. Herhangi bir jinekoloğa gidersen kontrol sonrasında istediğin cevabı verecektir. Lakin yüksek ihtimalle diyeceksin ki devlete gidemem adım şanım duyulur. Özele gidemem sicile işler. O vakit paraya azıcık kıyıp "özel muayenehane" de hizmet veren bir jinekoloğa gidebilirsin. Kızlık zarı muayenesi için hususi bir eğitim almıyor hiçbir uzman. Haliyle araştırmaya da gerek yok. Herhangi bir jinekolog yardımcı olacaktır sorununa.
birilerine muhalefet olacaksınız olun buna bir şey diyemem lakin insanlara hakaret etmeye hakkınız yok.
idrak'a cevap verenlerin yazım şekli ve uslubu aynı ve her mesajları hakaret içeriyor
kk ne zaman öğrenecek yorum yapıp geçmeyi
biri kapat çeneni diyor öteki salağa yatma diyor
hey gidi hey
Bağnazlık?!Aman yarabbi...Bağnazlık yaşadığı cinselliğe sahip çıkamayıp zar muayenesi yaptırmak ya da diktirmek gibi olmayacak bir muameleye katlanmaktır.Kadın olmak bu kadar basit değersiz bir varlık olmak mı?Şunu insan kendine reva görür mü?Erkek böyle zihniyetlerin yoğunluğunda geçer karşına sorar tabi bakire misin değil misin diye ki kendisi onca deneyime sahipken.Önce biz kadınlar bir olup birbirimize destek olup bu zihniyetlere dur diyelim birbirimizi yemek yerine.Şurda ne zaman böyle bir konu açılsa yapma etme bu kadar değersiz misin diye kaç konu sahibinin kendi değerini bulmasını diledim biliyor musun?konu sahibi arkadasim sen ne desen bos. kisi basina gelmedikce(kendisine bi yakininin basina)anlamaz. anlamaz bu kadar net. bu kadar bagnazla ayni sitede duramam uyeligimi silin sayin Mune.
Bağnazlık?!Aman yarabbi...Bağnazlık yaşadığı cinselliğe sahip çıkamayıp zar muayenesi yaptırmak ya da diktirmek gibi olmayacak bir muameleye katlanmaktır.Kadın olmak bu kadar basit değersiz bir varlık olmak mı?Şunu insan kendine reva görür mü?Erkek böyle zihniyetlerin yoğunluğunda geçer karşına sorar tabi bakire misin değil misin diye ki kendisi onca deneyime sahipken.Önce biz kadınlar bir olup birbirimize destek olup bu zihniyetlere dur diyelim birbirimizi yemek yerine.Şurda ne zaman böyle bir konu açılsa yapma etme bu kadar değersiz misin diye kaç konu sahibinin kendi değerini bulmasını diledim biliyor musun?
Ben insanlari anlamiyorum..
Size ne yahu..
Size sadece bir hastane adi sormus..
Hamilelik süreci icinde olabilirdi, kalp rahatsizligi icinde hatta yüzündeki sivilceler icin bile olabilirdi..
Kizlik zari kontrolü icin denilince neden insanlar direk yargilama, linc etme, hesap sorma moduna giriyor..
Tacize ugramis olsun, sevgilisi ile yakinlasmis olsun, mastürbasyon yaparken yanlislikla parmagini sokmus olsun yada iliskiye girmis olsun size ne?
Varsa bilinen bir hastane yardimci olunur, yoksa es gecilir.
Ne hakla " insan nasil bilmez, yine mi zar bla bla bla" seyler yaziliyor?
Arkadasim, herhangi bir jinekolog size yardimci olacaktir!
Size ne yahu..
Hamilelik süreci icinde olabilirdi, kalp rahatsizligi icinde hatta yüzündeki sivilceler icin bile olabilirdi..
Kizlik zari kontrolü icin denilince neden insanlar direk yargilama, linc etme, hesap sorma moduna giriyor..
Tacize ugramis olsun, sevgilisi ile yakinlasmis olsun, mastürbasyon yaparken yanlislikla parmagini sokmus olsun yada iliskiye girmis olsun size ne?
:128:Ne fena insanlar var ya...
Kiz diyor ki hastane bilen var mi?
Ne yasadin ki canim anlatmazsan bilemeyiz diye once ilimli yaklasip acik ariyorlar.. Anlatsin da az daha yerden yere vuralim diye AC kurt gibi bekliyorlar..
Hastane biliyorsan söyle bilmiyorsan da ne konusuyorsunuz????
Kim oluyorsunuz da boyle ahlaksizca davranip birde ahlak dersi veriyorsunuz...
İnsanlar burada cozum ariyor sorduğu soruya cozumunuz yoksa susun saçma sapan düşüncelerinizi de kendinize saklayin...
Size ne yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?