adanada kızlık zarı muayenesi yapan hastane ?

birilerine muhalefet olacaksınız olun buna bir şey diyemem lakin insanlara hakaret etmeye hakkınız yok.
idrak'a cevap verenlerin yazım şekli ve uslubu aynı ve her mesajları hakaret içeriyor
kk ne zaman öğrenecek yorum yapıp geçmeyi
biri kapat çeneni diyor öteki salağa yatma diyor
hey gidi hey

Devrim, diktatör falan deme, Silivri'den toplamayalım seni Diren!

İyi uykular reyiz.

Ağzına sağlık..

Şunu soylemek isterim ; ayni fikirde olmayabiliriz ama asla ayni fikirdeymis gibi gozuktugum "hakaret" edenlerle de ayni tarafta kesinlikle değilim. Konu sahibinin ustune gidilmemesini soyledim daha sakin yaklastim belki.Ama hakaret edenler dusunmesin ki "aa bizle ayni fikirde biri daha" diye. Kesinlikle agir hakaret eden biriyle ayni tarafta değilim.

idragin.cidden idrak yollari iltihapliydi bi acalim dedik. sen ne bulasiyosun tarafini savuncaksak adam gibi savun?

Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil. Klavye delikanlısı dolmuş ortalık. Çok sürmez kapanır bu konu.. Neyse konu sahibi arkadaşım google dan aratırsan istediğin sonuca ulaşırsın diye düşünüyorum

İnsanların konuya yorum yapmaktan çok tepki duymasının bir sebebi var bu konuların sürekli açılma sıklığı.Dalga geçer gibi buraya tekrar tekrar açılması.Yani konu sahibine sorarım size biri çıkıp şunu mu diyecekti :"Adana'da şu doktor var oo kızlık zarı yerinde mi kaçıp gitmiş mi anında anlıyor ona git,şayet zarın addaaa diyip göçmüşse şu doktora git diktir..."
Bu ve benzeri konulara ben neden tepki duyuyorum söyleyeyim;hemcinslerimin kendilerini bu kadar ezmeleri değersiz görmeleri,siz zardan ibaret misiniz?Bir erkeğin sizde bunu sorgulamasına izin verecek kadar özgüvensiz değersiz misiniz?Her şeyi geçtim açılmamış konserve muamelesi ettirmeyin kendinize bilmem anlatabildim mi?Ne yaşıyorsanız sahiplenin ya da ardınızda bırakıp yola devam edin.Bir hayat var ve zar denilen şeye endekslemek de nedir?

konu sahibi arkadasim sen ne desen bos. kisi basina gelmedikce(kendisine bi yakininin basina)anlamaz. anlamaz bu kadar net. bu kadar bagnazla ayni sitede duramam uyeligimi silin sayin Mune.

konu sahibi arkadasim sen ne desen bos. kisi basina gelmedikce(kendisine bi yakininin basina)anlamaz. anlamaz bu kadar net. bu kadar bagnazla ayni sitede duramam uyeligimi silin sayin Mune.
Bağnazlık?!Aman yarabbi...Bağnazlık yaşadığı cinselliğe sahip çıkamayıp zar muayenesi yaptırmak ya da diktirmek gibi olmayacak bir muameleye katlanmaktır.Kadın olmak bu kadar basit değersiz bir varlık olmak mı?Şunu insan kendine reva görür mü?Erkek böyle zihniyetlerin yoğunluğunda geçer karşına sorar tabi bakire misin değil misin diye ki kendisi onca deneyime sahipken.Önce biz kadınlar bir olup birbirimize destek olup bu zihniyetlere dur diyelim birbirimizi yemek yerine.Şurda ne zaman böyle bir konu açılsa yapma etme bu kadar değersiz misin diye kaç konu sahibinin kendi değerini bulmasını diledim biliyor musun?

Sadece bir soru sormuş arkadaş işinize geliyorsa soruya cvp verin gelmiyorsa vermeyin yargılayanımı ararsınız dalga geçenimi.Bende 7 yıllık evli bir bayanım ama bana hiç garip gelmedi bekaret konusunda bekar bir insanın şüpheye düşmesi çünkü hiç bir tecrübesi yok tam anlamıyla nasıl bozulacağı konusunda.
Canım devlet hastanesi yerine özel bir doktorun muaynehanesine gidersen cevabını öğrenirsin

Bu konu kabak tadı vermeye başladı. Konu sahibi başına ne geldiğini anlatmamış. Bakire değilse diktireceğini de yazmamış. Bana göre o muayeneye gitmek bir kadın için gurur kırıcı ama yapılan ironi dolu mesajlar da onun için o derece kalp kırıcı.

Dipsiz Not: Hiç bir tarafta değilim, tarafsızım. Mune yokmuş. Bu da demektir ki, başımızda bir çoban olmadan yapamıyoruz. Geldiğinde gerekeni yapacaktır. Çoban kelimesini de yanlış yere çekmeyiniz.

İşte onu dedik mi vay bağnaz vay şu bu oluyorsun çoğunun işine gelmiyor çünki... Neymiş başımıza gelmesi gerekiyormuş muş sanki sevişmek ani kaza da görülmez kaza diyelim saçmalık işte...

Konu sahibine gelirsek gittiğin yere dikkat et doktorlar bayağı uyanıktır dikime yönlendirir para koparmak adına dikkatli ol.

Vay arkadaş hakaretler havada uçuşmuş neyseki kib butonu var rezil diye yazanlar kendi rezil msjlarına baksınlar bi zahmet

Ağzınıza sağlık hanıfendi, bence de zarın mühim olduğunu düşünenlerin düşüncesinde eksikler görüp
kendince zarı mühimsizleştirirken, zar hakkında bu kadar kelam kullanma gereği duymak büyük çelişki..
Bence de size ne acaba? Konuyu açan hanımefendinin sorunu sizin sorun standartlarınızda komik bir yere denk düşüyor olabilir, eğer gerçekten bahsettiğiniz gibi mühim olan zar değilse nedir zar hakkında özlü sözler söyleme çabası...
Bu zamanda evet hala bu düşünceler var maalesef olmak zorunda çünkü insanları buna iten nedenler var.. Hayır konu sahibinin annesi babası erkek kardeşleri evleneceği kişi, bekareti önemsememişte konu sahibi keyfinden seviştiği için pişman olmuş gibi...
Sayın konu sahibi arkadaşım derdinize saygı duyuyorum ve jinekologlardan yardım alabilirsin diye düşünüyorum, evliliğimin ilk gecesinden çok iyi hatırladığıma göre bir bayan bekareti bozulduğu taktirde bunu bilmemesi düşük bir ihtimaldir.. Yani olsaydı bilirdiniz şeklinde yapılan yorumlara katılıyorum...

Benim anlamadığım her zar konusunda aynı muhabbetlerin dönmesi.

Yine mi zar, kendine bunu yapma, yıl olmuş 2014, biz nerden bilelim...

Arkadaşlar yine mi zar diyenler nerde yaşıyolar merak ediyorum benim ailem ve çevremdeki eş, dost, herkes için malesef ama malesef hala önemini koruyan bi'saçmalık bu. Keşke olmasa ama öyle.

Şimdi diyosunuz ki ama hep bu konu açılıyo. Ee ailesi, çevresi vs için önemli olan bu konu tabii ki hep korku=soru oluşturur.

Düştüm bi'şey olmuş mudur, kan geldi bi'şey olmuş mudur, seviştik ama ileri gitmedik bi'şey olmuş mudur...

Niye kimse öff yine mi kaynana konusu!!! demiyo da zar muhabbeti oldu mu ay yine mi zar diyo.

Hiç bi'kadın emin olun doktora gidip zarıma bakın nolur yerinde mi demek için can atmıyo. Ben mantar oluştuğu için o kısmın yakınlarını kaşıyıp kanatıp acaba bi'şey olmuşmudur diye strese girip doktora gideni de tanıyorum. Manyak mı şimdi bu, geri kafalı mı yoksa?

Keşke böyle olmasa ama malesef böyle. Evet yıl 2014 ama kafalar, inanışlar vs aynı. O yüzden bu tür yorum yapanlara saygı duymakla beraber anlayamıyorum. Taraf tutmuyorum, evet konu fake de olabilir ama arkadaş zaten hastane sormuş.

Ne fena insanlar var ya...

Kiz diyor ki hastane bilen var mi?

Ne yasadin ki canim anlatmazsan bilemeyiz diye once ilimli yaklasip acik ariyorlar.. Anlatsin da az daha yerden yere vuralim diye AC kurt gibi bekliyorlar..

Hastane biliyorsan söyle bilmiyorsan da ne konusuyorsunuz????

Kim oluyorsunuz da boyle ahlaksizca davranip birde ahlak dersi veriyorsunuz...

İnsanlar burada cozum ariyor sorduğu soruya cozumunuz yoksa susun saçma sapan düşüncelerinizi de kendinize saklayin...

tamamen katılıyorum

:128:

Konu sahibi ne sormuş, kimisi ne yazmış
Verecek cevabın yoksa soruyu boş birakacaksin.
Ne kadar rencide edici cevaplar var, hic hos değil

ilk defa weiss e katıldım yaa +rep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…