Tüp Bebek Merkezleri adanada önereceğiniz merkezler

kızlar ben tayfun beyin seminerinede katıldım doktorlada görüştüm adanada birçok merkezle görüştüm içime sinen en iyi yerdi bence istanbulda yaptırıp ancak üçüncüde hamile kalan arkadaşım var yer önemli ama merkezler laboratıar koşullarıyla birbirinden ayrılır iş sadece kadın doğumcu proflarla bitmiyor zaten tayfun beyde profluğu bekliyor bu iş ekip eşi ayrıca nerde yaptırırsan yaptır eve bebek götürme şansın %40-45 benim doktorum hamile kalacağıma kesin gözüyle bakıyordu herşey çok iyiydi ama olmadı benden çok doktorum şok oldu sizleri öpüyorum tayfun beyle görüşen olursa izlenimlerini yazarsa sevinirim

ben bunu sadece adana için söylemiyorum güzelim. ben de eskişehirde yaşıyorum. eskişehir de izmirde adapazarında bursada bir çok merkezde tedaviyi denedim. ama bir adanada, eskişehirde ayda 30 tüpbebek yapılırken istanbul ankarada (belirli merkezlerden bahsediyorum ) daha fazlası yapılıyorve bu adamlar fazlasıyla deneyimli. bahsettiğim doktorlar tüpbebeğin eğitimini kanada da alıp buradaki doktorlara veren doktorlar. ben kafama göre değil bu işi inanın çok fazla araştırmış türkiyedeki tüm hastanelerin derneklerine üye olan birisi olarak söylüyorum. tabiki tutup tutmama şansı kişiye göre değişir hastalık yaş vs. anadoludaki doktorlarımızın çoğunun branşı değil zaten infertilite. ama istanbul ve ankarada hepsi değil sadece bu işi yapan mekezler var oda bir elin parmaklarını geçmez güzelim . birde bu iş artık reklamı yapılan bir gelir kapısı olmuş biliyorum o seminerleri her ilde var güzelim.

Şiracım doğru söylüyorsun tabiki yurt dışında kendini çok iyi geliştiren dr.lar var.
Ama canım biz İstanbul'a Ankara'ya gidecek şartlara sahip değiliz.
O nedenle bize en yakın olan, en içimize sinen yeri seçiyoruz.
Keşke imkan olsa da burdan arkadaşlarımızdan duyduğumuz başarı oranı daha yüksek merkezlere gidebilsek.
Öncelikle gidilen merkezin para tuzağı olmaması,ekibin iyi olması,özellikle embriyologların iyi olması gerekiyor.
Keşke herkes ilk denemede pozitife ulaşsa.
Sen ilk tüp denemeni nerde olmuştun?

ben daha 3. aşılamamı yaptırcamTüpe var şimdilik.
Şimdiden araştırayım Ankara olmaz ama belli de olmaz,gidebilirim,küçük de bir ihtimal olsa.
Ama ailemin yanını tercih ediyorum ilk seçenek olarak.
Aşılamalarımı başka bir şehirde yaptırmanın zorluklarını yaşadığımdan.
Neyse öpüyorum sizi şekerler,gönlünüze göre olsun herşey..

kızlar ben bu konunun aynısını daha önceleri açmıştım adamada merkez sormuştum...sağolsun arkadaşlarda yazmışlardı...ankarayı çok düşündük eşimle hatta yerini bile tespit etmiş karar vermiştik anatolia tüp bebek merkezi ama ben iskenderundayım ankara bize çok külfetli olur dedik sonra vazgeçtik ve en yakın adana olduğu için burda araştıralım dedik..

canlarım bende başkenti tayfun beyi duydum... 2 aydır bir randevu alamadık yok uzman doktorumuz şuan yok... yok seminerimiz bu hafta değil haftaya çarşamba... birde orda telefona çıkan bayanada sinir oldum..her defasında soğuk soğuk karşılama,ilgisiz ilgisiz cvp vermeler...biz zaten eşimle zar zor izin alıp gideceğiz bir türlü denk getiremedik... neyse sonra ankara adana tüp bebek merkezini duyduk şimdi onu araştırıyoruz... burası hakkında bilgisi olan var mı bu hafta gideceğiz görüşmeye...bakalım hakkımızda hayırlısı...

darkinlife canım sen daha önce adanada yaşanan o olay nerde olmuştu onu yazarmısın adını???

canım duyduğun oay çukurova üniversitesi tüp bebek ünitesinde olmuştu ankara tüp bebekle görüştükten sonra izlenimlerini yazarmısın

kızlar negatif sonuçtan sonraki gün regl oldum adetlerim düzenlidir 27-28 günde olurum ama bu ay gecikti kist oluşmamıştır değilmi doktora gitmeye gerek varmı sizce

canım helinciğim tabi yazarım yarın gideceğiz... yazarım buraya hemen...

canım ne kadar geçti adetin??? bence kist değildir...bendede kist var çünkü ama hiç gecikmem olmamıştı... inşallah hamişsindir???

canım 3 gün oldu hamile değilimdir tüp bebek ilaçları geciktirmişte olabilir kistmi diyede korktum ne bilim bir sürü hormon ilaçları aliyoruz tüp bebek için senin hikayen ne paylaşmak istersen tabii

canım benim hikayem yumurtaların çatlama yapmıyor diyen doktorla başladı...2,5 senelik evliyim..ilk 3 ay korunduk sadece... bende çikolata kisti var canım...endometrozis(çikolata kistinden) dolayı laparoskopi oldum önce,1 ay sonrada açık ameliyat olmuştum 5 ay önce.... balcalı da...kistlerim çok büyük olduğundan hem sağ hem solda olduğundan kapalıda birşey yapamadılar..açık olman lazım dediler..ameliyat sonrası doktor sana önereceğimiz tek şey şuanda tüp bebek çünkü tüplerin ve yumurtalıkların çok fazla zedelenmiş,yapışıklıklar oluşmuş... başımdan aşağıya kaynar sular döküldü...1 ay önce falanda burda kontrole gittim kisttim tekrar yeniliyor... ve yapışıklıklarım var... burdaki doktor da direk tüp bebek dedi..... ameliyat sonrası doktorun yaptığı açıklamada bizde belki yanılmış olabilirler... başka doktorada gidelim bakalım o ne diyecek dedik.... ve sonuç aynı oda direk tüp bebek dedi....

bakalım işte bizde araştırıyoruz canım...ya işte benim hiakyemde bu... 2,5 sene içresinde aklıma gelmeyen başıma...çok kötü günler geçirdim... ameliyatlar... zaten bebiş hasretiyle yanıp tutuşuyoruz...birde bu yaşadıklarım...gerçekten psikolojim çok bozulmuştu...ama şimdi biraz daha iyiyim...şimdi tek isteğim ve tek umudum rabbime yalvarıyorum tüp bebekse tüp bebek ne olacak ki diyorum.. ama ne olursun yarabbim beni iyi kişilerle karşılaştır ve ilk denemede tutsun ama tabiki hayırlısyla ve sağlıkla... çünkü ben doktor konusundada çok tahlihsizlikler yaşadım... bence doktor işi birazda şans işi...bende de o şans yok sanırım...

canım yaşadıklarına üzüldüm inan hepimizin ayrı ama yıpratıcı bir hikayesi var geçmii sil yeni bir döneme hazırla kendini

canım duyduğun oay çukurova üniversitesi tüp bebek ünitesinde olmuştu ankara tüp bebekle görüştükten sonra izlenimlerini yazarmısın

Evet orda olmuştu ama şimdi eminim ki bu konuda daha dikkatlidirler.

Arladaşlar birde prof.Turan Çetin tüp bebek merk. galiba orasıda çok ilgili bir merkez, merkez arayanlar orasıyla da görüşsünler.

canım inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberlerle dönersin

kızlar beeeennn geldim....

evet daha yeni geldim adanadan ayağım tozuyla... gelir gelmez foruma girip size birşey yazayım dedim hemen... evet size bahsetmiştim adana tüp bebek merkezine gittik sonunda... görseniz ne dualr ediyorum... allahım biliyorsun doktor konusunda ne şansızlıklar yaşadım ne olur bu seferki aradığımız doktor olsun diye... neyse hemen lafa gireyim... aslında biz dr. ahmet zeki ışık beye gidecektik ama onun aniden acil bir hasta çıkınca birde iskenderundan geliyorsunuz sizi daha fazla bekletmeyelim gökhan beyle görüştürelim dediler... ee bizde ne yapalım eşimde bende iş yerinden izinli gelmiştik tamam dedik...hayırlısı buymuş demekki dedik ve geçtik...

öncelikle şunu söyleyeyim çok ilgililer doktorundan tutun hemşiresinden,sekreterine kadar... doktor elindeki kayıtlara biz ilgili bilgileri almak için önce ben size sorular sorayım...siz cevaplayın...sonra hikayenizi uzun uzun dinlerim dedi... tabi ben hikayemi anlattım endometrozis hastayım ve ilk önce laporoskopi oldum kistlerim çok büyüktü ve alınamadığı için açık ameliyat oldum dedim... ameliyat sonrası doktorun yaptığı açıklamada kistlerden dolayı tüplerde,kanallarda yapışıklıklar,zedelenmeler oluşmuş dediğini anlattım... tamam hemen muhayeneye geçti... kistlerim tekrar yenileniyormuş... sağ yumurtalığın doktorun tabirine göre balçık gibiymiş ama sol yumurtalığım ona göre daha temizmiş.. sende ilk yapmamız gerekenler hormon tahlilini tekrarlaman çünkü bendeki hormon tahlilleri çok eskiydi..birde ameliyat sonrasındaki son durumuna bakmam lazım dedi.. yumurtalar ne alemde ne kadarı elimizde kalmış ona bakalım dedi...eşinede tekrardan spermiyogram testi dedi..çünkü oda eskiydi.. ve son olarak hsg (rahim filmi)... çünkü oda eskiydi birde ameliyat öncesinde çekilmişti..ameliyat sonrası tüplerin durumuna birde ordan bakalım dedi... ve daha önceki çektirdiğim filim aslında çokta net ve anlaşılır değildi... ondan sonra net birşeyler söylerim dedi tedavine nasıl ve nerden başlayacağımıza dair dedi...

bende peki bunları yapmadan şuanki durumuma göre sizde tüp bebekten başka çare yok gibi diyormusunuz...evet dedi ama yinede bunların sonucunu görmeden kesin birşey diyemem dedi... ve şunuda söyledi benim diğer tüp bebek yaptıran bayanlara göre tutma şansı daha düşük (bunu zaten biliyordum çok duymuştum)... bizde yumurta rezervi daha az olduğundan ve bu çikolata kistlerinin salgıladığı sıvı döllenen yumurtayı sonlandırabileciğinden tüp bebekteki şansımız da düşük ama umut umutsuz değilsin... böyle çok hastamız hamile kalabilmiştir dedi...

evet işte söyleyeceklerim bunlar...biraz uzun oldu ama herşeyi detayıyla anlatmak istedim umarım azda olsa size ışık olmuşumdur ve inşallah bende burda aradığım doktoru bulabilmişimdir.. ne diyeyim... ama için rahat bir şekilde ayrıldım ordan kafamda soru işareti kalmadı hiçbirşeye dair...

pzt tekrar gideceğiz hsg ve diğer testler için... ondan sonraki aşamalardada burdayım merak etmeyin... Şeniz

Mehaba yeşbü. Canım hadi hayırlısı olsun hakkında. Benimde endometriozisim var. 3,5 cm. Ama doktor almaya yanışmıyor. Bu haldede yapabiliriz tüp bebek dedi. Hiç böyle bir durumdan bahsetmedi bana.Çikolata kisitm yok ama.Bizde nisanda başlayacağız. Tüp bebeğe. Biraz endişelendim ne yalan söyleyim. Çikkolata kisit olduğu halde normal yoldan hamile kalan arkadaşlarım var. Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver.Sabrımızı artır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…