Tüp Bebek Merkezleri adanada önereceğiniz merkezler

semacığım yazdıklarına çok katılyorum...elbette bizlerinde pes ettiği,sabrımızın tükendiği anlar olmuştur...hala olmakta eminim ama asla umudumuzu yitirmemiz lazım aslında...allah isterse yoktan var eder...elbette hepimizin bir zamanı var allah hepimize o zamanımıza kadar bol sabır versin inşaallah...

semacığım sen adanasın adana tüp bebek merkezi hakkında bir bilgin var mı canım???

canım semacığım bende bu sürece kadar başkentle ankara tüp bebek arasında gittim gedim...çok araştırdım hem netten hem çevremden... ama kısmet herhalde... beni biraz da ankara tüp beğe başkent sürükledi dyebilirim... 1, 1,5 ay öncesine kadar daha karar vermemiştim başkenti defalarca aradım öncelikle tüp bebek bölümündeki sekreter çok soğuk, ve ilgisiz... randevu almak istedik kaç defa (zaten eşiminde benimde iş yerinden sürekli izin almamız imkansız) ya bu hafta olmaz doktor bey yok... öbür hafta ya uzman dokor bakmayacak... bakarsada şu fiyat... ya işte seminerimiz var bu hafta değil haftaya çarşamba... haftaya çarşamba olacağıda belli değil..yine ararsızın..falan filan... bende artık uğraşamayacağım dedim o zaman ne yapalım ankara tüp bebek olsun dedim.. yani bir aklımda başkentte kalmadı desem yalan olur ama ne yapim şartlar bir türlü uymadı... herşeyde bir hayır vardır... ne diyeyim...

kızlar benim aklım yer konusunda karışık aslında başkenti düşünüyorum tayfun bey bir aile dostumuzun çok yakın arkadaşı aile dostumuzda başkentin doktorlarından biz onun referanslıyla görüştüm tayfun beyle kendinden de emindi tıbbı cihazlar çok önemli tüp bebekte doktordan dahi daha önemli labaratuar koşulları yazı iple çekiyorum semacım yarıyıl tatilinde adanadan zor ayrıldım

selam kızlar beklemek zormuş negatif sonuçtan sonra ikinci için beklemek insanı geriyor daha temmuza çok var ve ben daha merkeze karar veremedim sizler neler yapıyorsunuz

kızlar başkent hastenesinin labaratuar koşulları hakkında bilgisi olan var mı semacım ben tayfun beye bu kalabalık beni korkutuyor dedim tayfun bey de bu kalabalığın bir anlamı vardır demekki tercih ediliyoruz seni korkutmasın burayı seveceksin asla geçiştirilmezsin her aşamada sana bilgi verilecek insanlar boşuna burayı tercih etmiyor dedi

canım o batmalar bende hep olur bende bazen acaba bir sorun mu vae diye düşünürüm bence bu ağrılar normal bir şey çıkmayacaktır sen rahat ol korkulacak bir şey yok her şey güzel olacak buna inan

Yeşbü canım sana katılıyorum. Demek ki senin için hayırlı olan buymuş. Sekreter konusunda haklısın bana da soğuk geliyor. Ama çok kalabalık o yüzden olabilir. Pek oturmuyor sekreter gibi sürekli hareket halinde ve başı hasta kaynıyor. Özeldeki gibi samimiyet gösterememesi bundandır bence. Demek ki bunun böyle olması ve senin bunları hissedip Ankara tüp bebek Merk 'ne gitmen gerekiyormuş. Çünkü orada hamile kalacaksıııııın... inanırım ben buna gerçekten senin için doğru olana bazen senin dışındaki nedenler götürür seni..

canım benim ağzından bal damlıyor bal...Şeniz inşaallah canım hakkımızda hayırlısı olsun... evet gerçekten bende katılıyorum son yazdığın cümlene... belkide benim için hayırlısı buymuş beni buraya kadar sürükledi...

ben adana ankara tüp bebek merkezine gitmiştim biliyorsunuz menmun kalmıştım... o zamanki görüşlerimi benden neler istediklerini falan bir önceki sayfalarda yazmıştım...pzt rahim filmimi çekti doktorum ve sol tüp tamamiyle kapalı çıktı...sağ tüpüm açık ama biraz şişlik var onun için ilaç vereceğiz antibiyotik herhangi bir iltihap durumuna hakim olmak için dedi... normalde 2 ameliyat geçirmiş olmasaydın sana direk ameliyat önerirdim..tüpleri açmak için ...sonra olmazsa tüp bebek denerdik dedi. ama zaten 2 ameliyat geçirmişsin önceleri ve normalde bir bayanın bu kadar ameliyat olması doğru da değil dedi... onun için direk tüp bebek öneriyorum... hormon tahlillerinde çok normal çıkmış yumurta rezervin gayet iyi bir sorun yok...şansın % 50 civarı dedi...eşimde sorun çıkmadı çok şükür... bende de TSH biraz yüksek çıktı... onu düşürmek için bir ilaç yazdı... önce antibiyotik ve TSH yi düşürmek için bir ilaç kullanacağım bir dahaki adetime kadar adetimin başlangıcında doğum kontrol hapı alacağım (kistlerimden dolayı) önce onları eritelim sonra yumurtalara baskı uygulamaya geçeriz dedi... adetimin 6. yada 7. günü gidip tekrar muhayene olacağım ne durumda diye kistler...ondan sonrada tüp bebek için ilaçlara başlayacağız hayırlısıyla inşaallah....

semacım ne yaptın ultrasyona girecektin bugün bizi haberdar et mutlaka canım

Canimya öncelikle Merhabalar Ben Mersinde Oturuyorum Ve Ben 3 Aşilama Olumsuz Oldu şimdi Sira Tüp Bebekte Doktorum Bana Ankara Tüp Bebek Merkezini önerdi Adanadaki şubesini En Yakin Adana çünkü

Bende Baya Uzun Zamandir Araştirma Içerisindeyim Ve En Ii M.turan çetin Tüp Bebek Merkezini Duydum Ve Başkent Içinde Ii Diyorlar Ayrica Ankara Tüp Bebek Merkezi Içinde Ii Diyorlar Bende Nisan -mayis Ayi Gibi Yaptirmayi Düşünüyorum Adanaya Gidip Bu 3 Merezlede Görüşeceğim Hangisi Kafama Yatarsa Onda Yaptirmayi Düşünüyorum ... çünkü Herkes Fayda Gördüğü Kendigittiği Yere Ii Diyor .. O Yüzden Kismet ... Diyorum Hayirlisiyla Bence Sizlerde Bu 3 Merkezle Görüşün çünkü Gerçekten Bu 3 Merkeze Ii Diyorlar M.turan çetini öaellikle çok Duydum Ben Ve Siteside Var Araştirabilirsiniz..

Allah Herkesin Gönlüne Göre Verir Işallah....

canım yeniden hoşgeldin inan bazen bende siteye girmeme kararı alıyorum ama bu sefer daha fazla geriliyorum beklemek her ay acaba hamilemiyim diye umut etmek her adet yaklaştığında vücudunu dinleyip adet olunca hayal kırıklığı yaşamak insanı tüketiyor bence de bekleme ve aşılamalarını dene zaten doğal yolla hamile kalabileceksen aşılamayla daha fazla şansın olur gelişmelerden bizi haberdar et

canım bencede merkezlerle görüş ve öyle karar ver kararını ve merkezlerle ilgili izlenimlerini paylaşırsan sevinirim ben de adanada yazın ikinci denemeyi yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…