- Konu Sahibi helin hivda
-
Hepinize iyi hafta sonlarıııı... Burda hava harika, sıcacık.. Sizin oralarda da öyleyse gezip tozalım arkadaşlar keyfini çıkaralım. :smiley-cool:
canım adanamın güzel hamişleri biran evvel bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle
saol canım inşallah birgün bizde yaşarız o güzel duyguyu sen hamilemisin canım
yok canım benım 2 tane kızım var
adanayla ilgili konu olunca dikkatımı çektı forum
Helin bu konuyu da sulu usg sonrası konuşcaz dr'la. Henüz durumumu konuşma fırsatı bulamadım biliyorsun. Orada işler böyle yürüyor önce tüm tetkikler yapılıyor, sonra görüşme. Ben hiç aşılama da denemedim mikro da.. Ama bundan önce gittiğim dr'a devam etseydim bu ay aşılama yapacaktı. Bakalım herhalde aşılama denenir diye düşünüyorum. tabii sulu usg'de ne çıkacak bakalım. Ya ben çok korkuyorum, seminerde Tayfun bey bu usg sonucunda 2 bayanın rahim kanseri olduğunu öğrendiğini söylemişti. Benim de reglim yeni bitti ve tam da rahmin olduğu yerde çok hafif sancı, iğne batması gibi bişeyler oluyor. Düşündüm ama yok kesinlikle psikolojik değil gerçekten hafif hafif sancıyor. Yaa filmim temiz çıkar dimiii?? Çok korkuyorum lütfen dua edin perşembe 10 gibi bakılacak..:çok üzgünüm:
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah güzel haberler bekliyoruz senden
Helin bu konuyu da sulu usg sonrası konuşcaz dr'la. Henüz durumumu konuşma fırsatı bulamadım biliyorsun. Orada işler böyle yürüyor önce tüm tetkikler yapılıyor, sonra görüşme. Ben hiç aşılama da denemedim mikro da.. Ama bundan önce gittiğim dr'a devam etseydim bu ay aşılama yapacaktı. Bakalım herhalde aşılama denenir diye düşünüyorum. tabii sulu usg'de ne çıkacak bakalım. Ya ben çok korkuyorum, seminerde Tayfun bey bu usg sonucunda 2 bayanın rahim kanseri olduğunu öğrendiğini söylemişti. Benim de reglim yeni bitti ve tam da rahmin olduğu yerde çok hafif sancı, iğne batması gibi bişeyler oluyor. Düşündüm ama yok kesinlikle psikolojik değil gerçekten hafif hafif sancıyor. Yaa filmim temiz çıkar dimiii?? Çok korkuyorum lütfen dua edin perşembe 10 gibi bakılacak..:çok üzgünüm:
Çok da kararlı değilmişim demek :smiley-cool: Yaa kıslar ben bırakıp gittim kimse de yazmamış bakıyorum. Bi konuyla ilgili bilgi aramak için girdim dayanamadım tüm msjları okudum walla..Neyse bu arada fikrimi de değiştirdim. 6 ayın fazlaca vakit kaybı olduğunu düşünüyorum artık kesinlikle çünkü benim durumumda düşük çok olası bir durum. Bu da zaten tekrar vakit kaybı demek. Bir de 1 yıl daha gebe kalmayı beklememeliyim şeklinde bir karar aldım. Gelecek ay da ilk aşılamamı yaptırıcam. Ayrıca forumdan uzak kalmak da çok zor yaw... Burası insana yalnız olmadığını hissettiryor kesinlikle... Öslemişim walla...4-5 gün de olsa...
Canimya öncelikle Merhabalar Ben Mersinde Oturuyorum Ve Ben 3 Aşilama Olumsuz Oldu şimdi Sira Tüp Bebekte Doktorum Bana Ankara Tüp Bebek Merkezini önerdi Adanadaki şubesini En Yakin Adana çünkü
Bende Baya Uzun Zamandir Araştirma Içerisindeyim Ve En Ii M.turan çetin Tüp Bebek Merkezini Duydum Ve Başkent Içinde Ii Diyorlar Ayrica Ankara Tüp Bebek Merkezi Içinde Ii Diyorlar Bende Nisan -mayis Ayi Gibi Yaptirmayi Düşünüyorum Adanaya Gidip Bu 3 Merezlede Görüşeceğim Hangisi Kafama Yatarsa Onda Yaptirmayi Düşünüyorum ... çünkü Herkes Fayda Gördüğü Kendigittiği Yere Ii Diyor .. O Yüzden Kismet ... Diyorum Hayirlisiyla Bence Sizlerde Bu 3 Merkezle Görüşün çünkü Gerçekten Bu 3 Merkeze Ii Diyorlar M.turan çetini öaellikle çok Duydum Ben Ve Siteside Var Araştirabilirsiniz..
Allah Herkesin Gönlüne Göre Verir Işallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?