- 17 Kasım 2007
- 1.531
- 229
- 163
- Konu Sahibi helin hivda
-
kızlar selam sema ben o ben nerelerdesiniz
nasılsın helin 2 mikroya başlıyacakmısın canım? uzun zamandır yoktun
Kızlar merhabalar ben henüz görüşme yapmadım ama dediğim gibi şuan aklımdaki merkezler m.turan çetin ve ankara tüp bebek merkezi tabi adanadaki şubesi.. diğer başkentide duydum ama ben öle bir hafta öncesi seminere felan katılamam zamanım yok çalışıyorum çünkü o yüzdende oraya gitmeyi düşünmüyorum .. ama en kısa zamanda diğer 2 merkezle görüşeceğim görüşür görüşmez ilk yapmam gereken burada sizlerle paylaşmak olacak ... herşeyin hayırlısı olsun ....
Allah herkesin gönlüne göre verir işallah...
kızlar bende adana ankara tüp bebek merkezinde tedavi oluyorm orada ilk aşılamayı yaptırdım ama tutmadı şimdi birdaha yaptıracagız olmazsa tüp bebege geçecegiz ben çok memnunum doktorlar hemşireler gerçekten ilgileniyorlar sakin rahat stres olmuyor ama hastanelerde öyle degil zaten tedavi süreci stresli bir süreç diger has. stresini insan hiç kaldıramıyor ben orada gerçekten hiç huzursuz degildim gezmeye giyormuşum gibi gidip geliyordum tavsiye ederim bende takrar mart sonunda gidecegim ayrıca hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
canım bende adana ankara tüp bebeğe gidiyorum...bende çok memnunum canım...hepisnden oktorlardan hemşirelerden dnaışmasına varana kadar...canım senin doktorun kim???
benim doktorum gökhan çıragil... bizde mart ayınd ordayız belki karşılaşırız... çokda isterim...a.s.
helincim insallah aramıza olumlu sonuçlarla dönersin
merhaba gülüm nasılsın evet gerçekten çok iyi bu merkez nedense ben orada inalılmaz rahatım yaaa benim doktorum ahmet zeki ışık ama gökhan beyide tanıyorum benim yumurta takibimi o yaptı ,çok iyi gerçekten inşallah oradan hayırlı sonuçlar alırız siz martın kaçında gideceksiniz ben ilaç kullanıyorum adetimin 3 . günü orada olacagım inşallah karşılaşırız eger adını yazarsan oradan ögrene bilirim senin ne zaman gelecegini belki karşılaşırız ben ignelere başladıgımda hergün oradayım günlük takip ediyorlar.görüşmek üzere canım:teytey:
Canım ben de yeşbü gibi bekliyorum. Regl olunca aşılama için gidicem. Önce hap ile başlıcaz olmazsa da günlük iğnelerle... Hepinize bol şans... Yeşbü gelişmeleri yaz bize. Biz de seni gün gün takip edelim yumurta, toplamayı, transferi, bekleme süresini... Sonra da hep birlikte sevinelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?