Tüp Bebek Merkezleri adanada önereceğiniz merkezler

nasılsın helin 2 mikroya başlıyacakmısın canım? uzun zamandır yoktun

adanada başlayacağım için yaz tatilini beklemek zorundayım ilk merkezime güvenim daha iğneler başlamadan yıkılmıştı özensiz insan psikolojisinden anlamayan doğru dürüst açıklama yapılmayan bilgi verilmeyen bir yerdi yazın ailemin yanında adanada yaptıracam adanadaki merkezleri araştırıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun beklemek beni hem geriyor bir taraftanda başlama düşüncesi korkutuyor

Kızlar merhabalar ben henüz görüşme yapmadım ama dediğim gibi şuan aklımdaki merkezler m.turan çetin ve ankara tüp bebek merkezi tabi adanadaki şubesi.. diğer başkentide duydum ama ben öle bir hafta öncesi seminere felan katılamam zamanım yok çalışıyorum çünkü o yüzdende oraya gitmeyi düşünmüyorum .. ama en kısa zamanda diğer 2 merkezle görüşeceğim görüşür görüşmez ilk yapmam gereken burada sizlerle paylaşmak olacak ... herşeyin hayırlısı olsun ....

Allah herkesin gönlüne göre verir işallah...

canım ben de seninle aynı fikirdeyim başkent konusunda...benimde zamanım yok... ben adana ankara tüp bebeğe başladım...allah kısmet ederse martın sonu gibi başlayacağız inşallah...daha önceki sayfalarda uzun uzadiye yazmıştım orayla ilgili görüşlerimi fikir olsun diyede bakabilirsin...

turan çetinede çok önceden gitmiştim ama orda nedense aradığım ilgiyi bulamamıştım... yani anlayacağın herşey beni adana ankara tüp bebeğe yitti diyebilirim.... hayırlısı belki bundada vardır bir hayır diyorum artık... a.s

kızlar bende adana ankara tüp bebek merkezinde tedavi oluyorm orada ilk aşılamayı yaptırdım ama tutmadı şimdi birdaha yaptıracagız olmazsa tüp bebege geçecegiz ben çok memnunum doktorlar hemşireler gerçekten ilgileniyorlar sakin rahat stres olmuyor ama hastanelerde öyle degil zaten tedavi süreci stresli bir süreç diger has. stresini insan hiç kaldıramıyor ben orada gerçekten hiç huzursuz degildim gezmeye giyormuşum gibi gidip geliyordum tavsiye ederim bende takrar mart sonunda gidecegim ayrıca hepinizin kadınlar günü kutlu olsun

sema_1 senınle tanışmak isterdim ilk once adanalı olman cok ilgimi cekti benım en cok görmek istedigim yerlerden birisidir hele ordan biriyle tanısmak benı cok memnun ederdi

sema_1 canım senın le tanışmayı cok isterdim ilk önce adanalı olman benı cok cektı ben im en cok görmek istedigim yerlerden biridir hele ordan biriyle tanısmak benı cok mutlu ederdi.......

sema_1 senınle tanışmak isterdim ilk once adanalı olman cok ilgimi cekti benım en cok görmek istedigim yerlerden birisidir hele ordan biriyle tanısmak benı cok memnun ederdi

canım bende adana ankara tüp bebeğe gidiyorum...bende çok memnunum canım...hepisnden oktorlardan hemşirelerden dnaışmasına varana kadar...canım senin doktorun kim???

benim doktorum gökhan çıragil... bizde mart ayınd ordayız belki karşılaşırız... çokda isterim...a.s.

merhaba gülüm nasılsın evet gerçekten çok iyi bu merkez nedense ben orada inalılmaz rahatım yaaa benim doktorum ahmet zeki ışık ama gökhan beyide tanıyorum benim yumurta takibimi o yaptı ,çok iyi gerçekten inşallah oradan hayırlı sonuçlar alırız siz martın kaçında gideceksiniz ben ilaç kullanıyorum adetimin 3 . günü orada olacagım inşallah karşılaşırız eger adını yazarsan oradan ögrene bilirim senin ne zaman gelecegini belki karşılaşırız ben ignelere başladıgımda hergün oradayım günlük takip ediyorlar.görüşmek üzere canım:teytey:

canım bende aslında ilk önce ahmet beye gidecektim... çok ilginç birşey oldu ilk gittiğimizde... biz iskenderundan gidiyoruz oraya ve 3'e de zar zor randevu alarak gittik...çok bekledik baya kalabalıktı...neyse saat artık 5 e geliyor...sekreter geldi...ya doktor beyin işi baya uzun sizde uzak yoldan geliyorsunuz...bayada beklediniz...daha fazla bekletmek istemiyoruz...sizi gökhanbeye yönlendirsem dedi...bizde eşimle birbirimize baktık olur dedik...herşeyde bir hayır var diye boşuna demişler...doktorumuzdan çok menmunuz...eminim ahmet beyde onun kadar ilgilidir ama kısmetimizde gökhan bey varmış... yerimseniben

canım sen bende baya ilerdesin..daha ben bu ay doğum kontrol hapına başlayacağım...kistlerimden dolayı... diğerleri arkasından gelecek işte....

biz martın 20 si gibi orda olabiliriz...benim adetime bağlı...adımda yeşim parlak... yerimseniben

istersen özelden msn adresini at ordanda uzun uzadiye konuşuruz...

canım ben sana özel mesaj attım sağda üstte köşede nikinin yazılı olduğu yerde göreceksin özel mesajlar diye... msn mi yazdım sende ordan cvp yazabilirsin....

sema yeşbu melek neler yapıyorsunuz tedaviler nasıl gidiyor semacım sen neler yapıyorsun başladınmı tedaviye canım moralini değmeyecek insanların bozmasına izin verme

helinciğim merhaba... ben ne yapim adetimi bekliyorum bugün yarın olurum ondna sonrada kontorle gideceğim tüp bebek öncesi tahliller var onlarıda yaptırıp öyle...

sizler ne yapıyorsunuz bakim...

kızlar hepiniz gelişmelerinizi paaylaşın bu heyecanı beraber yaşayalım bana daha çok var temmuz ayını bekliyorum şimdilik kendimi öğrencilerime verdim hepinizi öptüm

ayy canım benim inşallah...inşallah hepimiz için seviniriz... yazmam mı hiç???

işte 20 si gibi gideriz herhalde...yine ben bir değişiklik olursa gelişmeleri haberdar ederim ben siz merak etmeyin....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…