Tüp Bebek Merkezleri adanada önereceğiniz merkezler

Kızkardeşim o konuda biraz hassas. İlla bayan doktor olsun istiyor . Ben istanbul gatada çektirdim. Doktor çekti ve tüp bebek merkezindenmiş çok anlayışlı ve çok kibardı. Benim tüplerimin ikisi de tıkalı idi ve filmi çekerken açıldılar. Buna rağmen hafif bir sancı dışında birşey hissetmedim. Kardeşimin adanada gittiği doktor ise anestezili çekilmen lazım sistem ya da ilgiy tıp merkezlerine git demiş. ilgide 200. anestezisiz 250 anestezili . Bana kalsa gelsin istanbulda çekilsin sistemden daha ucuza geliyor hem de tanıdık var. Ama adanada güvenli ucuz ve doktorun çektiği bir yer arıyoruz şu anda. Teşekkürler cevap veren herkese.

merhaba balcalı hastenesinde çektire bilir canım
ben balcalı üniversite hastanesinde çektirdim özel 50 ytl verdim normal muayene olup çektirirseniz hiç ücret vermiyorsunuz aklınızda bulunsun değerlendirmek isterseniz

Ben Adana Başkent Üniversitesi Hast. de çektirmiştim 2 yıla yakına olacak çektireli.O zaman hiçbir ücret vermemiştim.Bir bayan çekmişti.Ama sonuçta
Makinanın başında erkek oluyo içeride.

Ne kadar pahalıymış film öyle ya.Walla insan bu rakamları görünce üzülüyo.

Filmden önce kas gevşetici iğne ve ağrı kesici alsın kardeşin tavsiye ederim.

ben de Gatada çektirdim çok da memnun kaldım. Kardeşime ileteceğim verdiğiniz bilgileri. Teşekkürler kızlar. Allah hepinize bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...

kızlar artık kararımı verdim başkent hastanesinde tayfun beyle haziranda ikinci tüp bebeğe başlıyoruz daha üç ay var ama şimdiden heyecanlıyım bir taraftanda yine olmazsa diye korkuyorum

kızlar artık kararımı verdim başkent hastanesinde tayfun beyle haziranda ikinci tüp bebeğe başlıyoruz daha üç ay var ama şimdiden heyecanlıyım bir taraftanda yine olmazsa diye korkuyorum

hayırlısı olsun canım...aklına kötü şeyler getirmemeye çalış....

kızlarrrrr nerdesiniz??? adanalılar, merkez araştıranlar.... helinciğim seninde senin çıkmıyor uzun zamandır??? nerdesiniz yaaaa?????

kızlarrrrr nerdesiniz??? adanalılar, merkez araştıranlar.... helinciğim seninde senin çıkmıyor uzun zamandır??? nerdesiniz yaaaa?????

canım belki biliyorsun kötü günler geçirdim tüp bebek negatiften sonra geçen ay kendiliğimden hamile kalmışım adetimden 6-7 gün geçti tüp bebekten dolayı düzensizleştiğini düşünüyordum hamilelek aklıma gelmedi sonra kanama oldu adet sandım dört gün adetim diye dolaştım baktım kan az az geliyor ve çok ağrım var test yaptım öylesine çift çizgi çıktı ertesi gün doktora gittim hamilelik şüphesi var dedi usg de sonra kan testi yaptı 350 çıktı progestan hap ve iğne verdi çok şaşkındım eşimin spermleriyle doğal olmaz demişlerdi kanamam kesmedi iki gün sonra testte değer düşmüştü eve gelince bebeğimi kaybettim nasıl oldu nasıl yitirdim anlamadım bu bir mucizeydi kendiliğinden gelmişti ama onu koruyamadım şimdi yine tüp bebekle uğraşacağız kızlar sizler ne aşamalardasınız

benim de negatif oldu sonucum.merkezi mi değiştirsem diyorum.ben de başkenti düşünmeye başladım.haziran da ben de denicem inşallah....

canım benim biliyorum son durumlarını çok üzüldüm.... inşallah tüp bebekte olumlu sonuçlar alırsın inşallah..... bende işte lucrin iğnelerime vurulmaya devam ediyorum. pzt adetimin 3. günü kontorole gideceğim... muayeneden sonra bir dahaki durmumuz çizilecek...herşey yolundaysa gonal f ye geçeceğiz....

butterfls canım senin durumunada çok üzüldüm... hayırlısı buymuş demekki... allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah....

aslında kafam karmakarışık düşük beni çok sarstı yeşbu tüp bebekten de korkuyorum ocak ayında ilk tüp bebek negatif sonucunu aldım kendimi tam toplayıp yaza psikolojimi hazırlamışken mart sonlarında düşük yapıyor olduğumu öğrendim şimdi iki ay sonra ikinci tüp bebekte de olumsuzluk yaşarsam üst üste gelen şokları kaldırabilirmiyim bilmiyorum yani korkuyorum ama daha 2-3 ay var yaza toparlanırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…