Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Evet ben onun hastasıyım sert değil aslnda herşeyi net bi şekilde direk söylüyor fazla net diyelim:)))
Bi arkadas esra hanimda yaptirmis cok memnun kalmis ilk tup bebegi tutunmus oyuzden esra hanimi dusunuyorum insallah bizde cok beklemeden bebeklerimize kavusuruz sizde sorun neydi bizde esimden kaynakli

Bi arkadas esra hanimda yaptirmis cok memnun kalmis ilk tup bebegi tutunmus oyuzden esra hanimi dusunuyorum insallah bizde cok beklemeden bebeklerimize kavusuruz sizde sorun neydi bizde esimden kaynakli
Bizdede eşimden sayı düşüktü ilk denemem benimde transfer tapıldı beklemedeyim hayırlısıyla

Bu arada esra hanıma randvu için hemennalman lazım 1 ay sonraya veriyolar genelde yoğunlar
Insallah senin tutunur canim saglikli bir gebelik yasarsin ben esra hanim icin aradigimda 17 nisanda sabah erken arayin dediler esim mayista sperm testi verecek bende mayista randevu alacagim sen raporlu mu yaptirdin benim esimin yasi 40 oldugu icin galiba bize rapor cikarmazlar

Yaş olayını bilmiyorm ama bize sayı düşük oldugu için rapor çıkartalım dediler çıkarttık aradıgında sor yaş sınırı varmı diye

Bu arada esra hanıma randvu için hemennalman lazım 1 ay sonraya veriyolar genelde yoğunlar
Insallah senin tutunur canim saglikli bir gebelik yasarsin ben esra hanim icin aradigimda 17 nisanda sabah erken arayin dediler esim mayista sperm testi verecek bende mayista randevu alacagim sen raporlu mu yaptirdin benim esimin yasi 40 oldugu icin galiba bize rapor cikarmazlar
Yaş olayını bilmiyorm ama bize sayı düşük oldugu için rapor çıkartalım dediler çıkarttık aradıgında sor yaş sınırı varmı diye
cevap icin tesekkur ederim canim transferin oldumu bugun kacinci gunun insallah bebegin siki siki tutunur sana

Gunaydin canim ben esra hanimi cok duydum bide pozitif biriymis onu dusunuyorum bulent bey icin cok sert diyolar sen bulent beyde denedinmi canim
Merhaba.. 2 hafta once bende bulent beyle gorustum. Iyi bi doktor. Guleryuzlu sicakkanli civil civil bi doktor degil ama bence isinde iyi biri. Bizde sorun esimden kaynakli olmasina ragmen yinede hemen tup bebege baslamadi once beni de arastirmak gerektigini soyledi. Inan 1 saat bizimle konustu. Cok cok net biri ve cok anladilir acikliyo hatta videolar la bile bize anlatdi. Simdi adet olmayi bekliyorum rahim filmi icin. Arkadasim onun sayesinde hamile kaldi. Bende memnunum simdilik.

Canim hayirli olsun benim bi arkadasta esra hanimi onerince onu dusunuyorum aslinda herseyi konusan biri olmasi cok iyi kafandaki tum sorulara cevap verecek biri ben zaten mayista dusundugum icin esimin ozaman sonuclari belli olacak ozaman baslariz siz rapor cikardinizmi canim

mutlaka bi rahim filmi istiyolar tüplerin açıkmı bi sıkıntı varmı yokmu diye

Bize rapor cikiyomus esimin cok sayida sperm testleri vardi. Onlarla gitdik size rapor cikar dediler. Sayimiz 4 milyonun altinda 3.800 felan cikiyo. Rahim filmimide daha onceki tup be ek denemem adana acibademdeydi ve cok zorlu gecmisti. Bayaa bayaa agrili acili olmustu transferim. Rahim yapimi gormek istedi o yuzden. Yoksaa henuz tedabiye baslamadi raporuda henuz cikarmadilar. Seninde umarim tez vakitde muradin olur

Bende rahim filmi cektirdim ve cok agrim olmustu agrisindan agladim bdn anestezili yaptirmistim amin hep beraber insallah canım

Bende rahim filmi cektirdim ve cok agrim olmustu agrisindan agladim bdn anestezili yaptirmistim amin hep beraber insallah canım
Anestezili yaptirdigin haldemi agrin oldu? Bana doktor sana anestezili cektirelim cok mudahale edersin dedi, muanede bile sıkıntı cikariyorum.

Anestezili yaptirdigin haldemi agrin oldu? Bana doktor sana anestezili cektirelim cok mudahale edersin dedi, muanede bile sıkıntı cikariyorum.
Evet canim cok agrim oldu anestezi etkisi gecince agridan duramadim agladim ya insallah bidaha cektirmem benim solum biraz kapaliymis onu acmislar oyuzden agri olmus bude kanamam oldu adet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…