- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Benim esim 40 yasini doldurdu acaba biz rapor cikartabiliyomuyuz off cok zor bir surecevet canım 3 ündede rapor çıkarttırdık.hastaneye 3.000 yatırdık 1000 lira civarı ilaçlar tuttu.
Canım kadında yaş sınırı var sınır 39 yaşına kadar devlet karşılıyor.Devlet karşılarsa 3.000 karşılamazsa 4.000 .Yani pek bir şey farketmiyor.Sadece 1.000 lira fark.İlaçlar 1.000 liraya yakın tutuyor devlet karşılarsa karşılamazsa 1.500-2.000 arasıBenim esim 40 yasini doldurdu acaba biz rapor cikartabiliyomuyuz off cok zor bir surec
Insallah oyledir canim bana devlet odemezse iki kati odersin dediler cok tesekkur ederim cevap icin :)Canım kadında yaş sınırı var sınır 39 yaşına kadar devlet karşılıyor.Devlet karşılarsa 3.000 karşılamazsa 4.000 .Yani pek bir şey farketmiyor.Sadece 1.000 lira fark.İlaçlar 1.000 liraya yakın tutuyor devlet karşılarsa karşılamazsa 1.500-2.000 arası
evet canım size rapor olmaz büyük ihtimal üç yıllık evlilik en az 2 aşılama gerekiyor. ben şartları taşıyorum artık bakalım doktorlar ne diyecekGünaydın kızlar.. Bende Adana Acıbademde aralık ayında tüp bebek denedim ve malesef negatifle sonuçlandı.
Başkent'i o kadar çok duydum kii bi sefer de oraya gitmeye karar verdim. 24 martdada Bülent beye bos saat buldum. 19 aylık evliyiz eşimin sperm sayısı çok az bu yüzden tüp bebek deniyoruz. Sayımızdan dolayı aşılamada olmuyo. sanırım rapor içinde devletde 3 aşılama gerekiyomuş. Ne saçmaa eğer öyleysee. bizim sayımızla aşılama mümkün degıl.. eee evliliktede 3 yılı doldurmadık, Büyük olasılıkla bize rapor olmaz dimii
Günaydın kızlar.. Bende Adana Acıbademde aralık ayında tüp bebek denedim ve malesef negatifle sonuçlandı.
Başkent'i o kadar çok duydum kii bi sefer de oraya gitmeye karar verdim. 24 martdada Bülent beye bos saat buldum. 19 aylık evliyiz eşimin sperm sayısı çok az bu yüzden tüp bebek deniyoruz. Sayımızdan dolayı aşılamada olmuyo. sanırım rapor içinde devletde 3 aşılama gerekiyomuş. Ne saçmaa eğer öyleysee. bizim sayımızla aşılama mümkün degıl.. eee evliliktede 3 yılı doldurmadık, Büyük olasılıkla bize rapor olmaz dimii
Baskent dusunuyosan esra hanim yada tayfun beyi oneriyolar pozitif insanlar oldugunu duydum raporda eger esinin sperm sayisi dusukse cikartabiliyosun bizdee esimden kaynakli o da baskentte tedavi oluyo bende tupu orada dusunuyorumGünaydın kızlar.. Bende Adana Acıbademde aralık ayında tüp bebek denedim ve malesef negatifle sonuçlandı.
Hayır cnm eğer eşinin spermi 5 milyonun altında ise 15 gün aralıklarla eşin 3 kez eşin sperm testi veriyor 5milyon altı 3 tane olursa rapor çıkartabiliyorsun.
Supermis cok iyi o zaman cikartabilicem 4 milyon bizimki. Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin. Sagolun kizlarBaskent dusunuyosan esra hanim yada tayfun beyi oneriyolar pozitif insanlar oldugunu duydum raporda eger esinin sperm sayisi dusukse cikartabiliyosun bizdee esimden kaynakli o da baskentte tedavi oluyo bende tupu orada dusunuyorum
Insallah canim insallah hersey yolunda gider canimSupermis cok iyi o zaman cikartabilicem 4 milyon bizimki. Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin. Sagolun kizlar
Canım eşinin sperm sayısı çok düşük olduğu için sana rapor çıkarıyorlar.Raporla yaptırıyorsun.Acıbadem sana rapor çıkarmadı mı?Günaydın kızlar.. Bende Adana Acıbademde aralık ayında tüp bebek denedim ve malesef negatifle sonuçlandı.
Zaten sperm sayısı düşük olan da aşılama tutmuyor.Benim eşiminde spermi5 milyondu.Bize Bülent bey Bu sonuçla aşılama tutmaz dedi ve direk tüp bebek denedi.Ben 4 defa yaptırdım tutmadı doktorumdan da çoooook memnunum ama işte gerisi yüce rabbime kalmış bir şey.Günaydın kızlar.. Bende Adana Acıbademde aralık ayında tüp bebek denedim ve malesef negatifle sonuçlandı.
Acibademde hersey ozelden canim rapor felan cikarmadilar. Insallah baskent cikarir.Canım eşinin sperm sayısı çok düşük olduğu için sana rapor çıkarıyorlar.Raporla yaptırıyorsun.Acıbadem sana rapor çıkarmadı mı?
Pekii sana rapor cikardimi. Masraf ne kadar tuttu canim Acibademde 6 binlira felan tuttu ilaclarla. Baskent daha uygun diye duymustum. Dilerim seninde allah gonlune gore verir. Belkii 5 te tutarZaten sperm sayısı düşük olan da aşılama tutmuyor.Benim eşiminde spermi5 milyondu.Bize Bülent bey Bu sonuçla aşılama tutmaz dedi ve direk tüp bebek denedi.Ben 4 defa yaptırdım tutmadı doktorumdan da çoooook memnunum ama işte gerisi yüce rabbime kalmış bir şey.
Canım raporla hastaneye 3.000 yatırıyorsun ilaçlar da yaklaşık 1.000 lira tutuyor.Allah hepimizin hakkında hayırlsını nasip etsin.Pekii sana rapor cikardimi. Masraf ne kadar tuttu canim Acibademde 6 binlira felan tuttu ilaclarla. Baskent daha uygun diye duymustum. Dilerim seninde allah gonlune gore verir. Belkii 5 te tutarumudunu yitirme
başkent bülent haydardedoğlu denemlsn bence.Adanada yasiyorum mayis haziran gibi tup bebek dusunuyoruz onerebileceginiz yer ve doktor varmi
Bülent bey de 10 numara bi dr kesinlikle tavsiye ediyorum bi görüşün enazından ama rand şimdiden almak gereklişuan ben de esra hanımdan randevu almak için aradım ama nisan ayına gün yok. bülent haydardedeoğlu nasıl acaba bilginiz var mı
Şimdi sistem eskiye göre çok farklı cnm bence bülent hoca yada esra hocadan randvu al başkentte yaptr hiç gerek yok ankara istanbul fln tabi psikolojini iyi gelecekse ankarada yaptır çünkü inanmakda önemli psikolojinin iyi olması gerisi rabbimin takdiriİyi gunler kizlsr ben de mersinde yasiyorum mersin gozde tup bebekte 2 kez bir kez de acibadem maslakta denedik olmadi...onceden baskentte seminer olayi vardi seminere katilmak mecburiydi sanirim kaldirmisler ...bir de doktor secme sansi yoktu hangi doktor musaitse ona muayene oluyordunuz ...yorumlarinizdan artik hangi doktora gittiyseniz o doktor tedavinizi devam ettiriyor diye anladim...baskentin en guzel tarafi rapor olayi galiba....ben simdi ankara novaart dusunuyorum mayista ongorusme olacak...insallah umutlarimiza kavusuruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?