Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ayy canim benim ya çok üzüldüm öyle olmasına insallah bebisin tutunur sana bu kadar zorluğu rağmen bebisin hep seninle kalır insallaj canim ya tedavide neden öyle oldu keşke hemen transfer oldu bekleseydiniz 1 ay tedavi olsaydın doktorun kimdi canim

inşallah neden havz yapmıyorsunuz sonuçta pgt paket fiyatı değil mi şansında artacaktır
Doğru aslında çok mantıklı ama ilk deneme olduğu için bunları hiç akıl edemedim canm.Yine de aklımda bulunsun embriyolar fazla olmazsa o şekilde düşünebiliriz. İnş gerek kalmaz tabi.
Bir de havuz sistemi olunca sonraki ay yine aynı iğneleri kullanıp aynı aşamalardan geçicem değil mi canm?

EVET AYNI AŞAMADAN GEÇECEKSİN .. BENCEDE ÇOK MANTIKLI 2 TEDVİ OLSAN SAĞLIKLI OLANLARDAN TRANSFERİN OLSA HAMİŞ KALSAN GERİYE KALANI ÇOCUĞUNA KARDEŞ OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİN BEN O YÜZDEN 2.TEDAVİ SONUNDA PGT YAPTIRMADIM 3.TEDAVİYİ BEKLEDİK

Doğru söylüyorsun inş gerek kalmaz.Embriyo sayısı fazla olursa sağlıklı çıkma ihtimali de fazla olur.Yanlış bilmiyorum degil mi?Ben de dediğin gibi düşünmüştüm hani inş tutarsa kalanları dondurup inş kardes düşünürüz diye.Söylediğin iyi oldu embriyo sayısı azsa drumla paylaşırım bu konuyu.

İNŞALLAH CANIM GREK KALMAZ TEK SEFERDE KURTULURSUN HEPSİNDEN

İnşallah canm inşallah Allah razı olsun.Senin de güzel haberlerini alalım inşallah.Allah hakkıyla annelik yapacak herkese tattirsin o güzel duyguyu..
Canim senin randevun saat kacta ydi bende yarın sabah hastaneye gideceğim belki karsilasiriz ama sen heyecandan önünü görmezsin de belki iste

Canim bu ay benimde öyle oldu çok ama çok ağrım oldu ayakta duramadim.
Canım çok kötü bir akşamdı. Doktora gitmedim ama ateşim de nabzım da çok yüksekti. Neyse geçti çok şükür. Bu ay bitkisel birşeyler kullandım ondan mı acaba diye düşünüyorum. Sen farklı bir şey yaptın mı canım.

Kizlar günaydin tayfun beyle görüştüm doktor benim değerler normal dedi yüksek olursa sorun dedi esimin degerleri için de üroloji ye gonderdi reçete yazacak 3 ay sonra tekrar tahlil yapacak sonuca göre mikrocip yaparız dedi ben pgt düşünüyorum onuda soracagim tayfun beye ben 10 gündür adet olamıyorum bugün biraz geldi onuda sordum tahlil yaptirdi sonucu bekliyorum progesteron a bakalım dedi off çok yorucu ya daha ise gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…