- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.161
inşallah canım iyi gidiyor sonuç bekliyorum ama 2 yıldır çıkmayan sonuç nasıl 2 ayda çıkacak onu düşünüyorum br yandan daÇarşamba günü insallah canim gerildim doktor inşallah iyi şeyler söyler korkuyorum ya sen nasılsın nasıl gidiyo canim
Ayy canim benim ya çok üzüldüm öyle olmasına insallah bebisin tutunur sana bu kadar zorluğu rağmen bebisin hep seninle kalır insallaj canim ya tedavide neden öyle oldu keşke hemen transfer oldu bekleseydiniz 1 ay tedavi olsaydın doktorun kimdi canimgünaydın kızlar.bir türiü fırsat bulamadım daha doğrusu internet sıkıntısı var.neyse okuldan yazıyorum sizlere.bu tedavi süreci beni çok yıprattı ve vücudumu çok sarstı.kullandığım antibiyotiklerden mantar oldum onu iyileştiremeden crino jele başladım kabus dolu günler ve geceler geçirdim açıkçası.vajinam artık o kadar kuru tahriş olmuş ve batar durumdaydı ki yine de dayanmaya çalışıyordum.transfer günü o acılarla ve idrarımın son noktasına kadar sıkışarak transferim gerçekleşti.ama ben acıdan o ana odaklanamadım bile.dr sağolsun dualarla tekbirlerle işlemi gerçekleştirdi.ben durumumu söyleyince jelin yerine iğneye geçtik.bu iğne de o kadar ağır ve yağlı bir iğne ki resmen vurduğu yerde taş gibi kalıyor.tek tarafıma vurduruyorum çünkü o tarafa oturup yatamıyorum.neyse buna razıyım.bir kaç gündür de kasık ağrılarım vardıçben de sanıyorum ki yerleşme ağrıları.sonra farkettim ki bu idrar yolu ağrısı.hastanede buldum kendi mi yine neyse bie toz ilaç bir de krem yazdılar.tabi biz eczane saatlerini kaçırınca alamadık.neyse dayanırım bir gün daha dedim eşime.ama yok dayanılacak gibi değil ağrılarım.gece on iki oldu ben artık duramıyoru myerimde .eşim gitti nöbetçi eczaneden aldı ilaçları.kullandım.evin içinde dolana dolana yorgun düştüm ağrıdan.gece saat kaçtı bilniyorum uyumuşum atrık.bugün biraz daha iyi ssayılırım ama hala ağrılarım var.o kadar yorgun ve bitkin durumdayım ki.zaten transfer gününden beri kızım resmen yapıştı bana.herşeyi benle yapmak istiyor.daha ilk gün bebek arabasından düştü kaldırmak zorunda kaldım.güya ağır kaldırmayacağım.geceleri sürekli yastıkdan düşen kafasını ve vücudunu kaldırıp yerleştiyorum.anlayacağınız ben bu tedaviden sadece hastalık ve mutsuzluk aldım gibi.belki şuanda rahatsızlığımın da etkisi olabilişr bu düşünceşelerimde bilemiyorum.çok uzun oldu kusura bakmayın.uzun zaman olunca biraz birikmiş anlatacaklarım
Umutsuzluk yok canim ya insallah hersey yolunda gidecek caniminşallah canım iyi gidiyor sonuç bekliyorum ama 2 yıldır çıkmayan sonuç nasıl 2 ayda çıkacak onu düşünüyorum br yandan da
İNŞALLAH CANIM 2 GİBİ ARICAM HADTANEYİ BAKALIMUmutsuzluk yok canim ya insallah hersey yolunda gidecek canim
Şimdilik sorun yok canm.Allah'in izniyle yarın opu olacam canm.hayat_gun tedavin nasıl gidiyor
güzel haberler ile dönersin inş. pgt hemen yaptırcak mısın havuz mu yapacaksın yoksa ?Şimdilik sorun yok canm.Allah'in izniyle yarın opu olacam canm.
Canm inş embriyolar belli olduktan sonra C.tesi pgt ye girecek.İnş hersey yolunda gider..güzel haberler ile dönersin inş. pgt hemen yaptırcak mısın havuz mu yapacaksın yoksa ?
inşallah neden havz yapmıyorsunuz sonuçta pgt paket fiyatı değil mi şansında artacaktırCanm inş embriyolar belli olduktan sonra C.tesi pgt ye girecek.İnş hersey yolunda gider..
Doğru aslında çok mantıklı ama ilk deneme olduğu için bunları hiç akıl edemedim canm.Yine de aklımda bulunsun embriyolar fazla olmazsa o şekilde düşünebiliriz. İnş gerek kalmaz tabi.inşallah neden havz yapmıyorsunuz sonuçta pgt paket fiyatı değil mi şansında artacaktır
EVET AYNI AŞAMADAN GEÇECEKSİN .. BENCEDE ÇOK MANTIKLI 2 TEDVİ OLSAN SAĞLIKLI OLANLARDAN TRANSFERİN OLSA HAMİŞ KALSAN GERİYE KALANI ÇOCUĞUNA KARDEŞ OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİN BEN O YÜZDEN 2.TEDAVİ SONUNDA PGT YAPTIRMADIM 3.TEDAVİYİ BEKLEDİKDoğru aslında çok mantıklı ama ilk deneme olduğu için bunları hiç akıl edemedim canm.Yine de aklımda bulunsun embriyolar fazla olmazsa o şekilde düşünebiliriz. İnş gerek kalmaz tabi.
Bir de havuz sistemi olunca sonraki ay yine aynı iğneleri kullanıp aynı aşamalardan geçicem değil mi canm?
EVET AYNI AŞAMADAN GEÇECEKSİN .. BENCEDE ÇOK MANTIKLI 2 TEDVİ OLSAN SAĞLIKLI OLANLARDAN TRANSFERİN OLSA HAMİŞ KALSAN GERİYE KALANI ÇOCUĞUNA KARDEŞ OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİN BEN O YÜZDEN 2.TEDAVİ SONUNDA PGT YAPTIRMADIM 3.TEDAVİYİ BEKLEDİK
İNŞALLAH CANIM GREK KALMAZ TEK SEFERDE KURTULURSUN HEPSİNDENDoğru söylüyorsun inş gerek kalmaz.Embriyo sayısı fazla olursa sağlıklı çıkma ihtimali de fazla olur.Yanlış bilmiyorum degil mi?Ben de dediğin gibi düşünmüştüm hani inş tutarsa kalanları dondurup inş kardes düşünürüz diye.Söylediğin iyi oldu embriyo sayısı azsa drumla paylaşırım bu konuyu.
İnşallah canm inşallah Allah razı olsun.Senin de güzel haberlerini alalım inşallah.Allah hakkıyla annelik yapacak herkese tattirsin o güzel duyguyu..İNŞALLAH CANIM GREK KALMAZ TEK SEFERDE KURTULURSUN HEPSİNDEN
Canim senin randevun saat kacta ydi bende yarın sabah hastaneye gideceğim belki karsilasiriz ama sen heyecandan önünü görmezsin de belki isteİnşallah canm inşallah Allah razı olsun.Senin de güzel haberlerini alalım inşallah.Allah hakkıyla annelik yapacak herkese tattirsin o güzel duyguyu..
Ben 8 buçukta orda olacam canm.Sen kacta gideceksin?Bilmiyorum ama yarın çok heyecanlı olabilirim dediğin gibi.Canim senin randevun saat kacta ydi bende yarın sabah hastaneye gideceğim belki karsilasiriz ama sen heyecandan önünü görmezsin de belki iste
Canım çok kötü bir akşamdı. Doktora gitmedim ama ateşim de nabzım da çok yüksekti. Neyse geçti çok şükür. Bu ay bitkisel birşeyler kullandım ondan mı acaba diye düşünüyorum. Sen farklı bir şey yaptın mı canım.Canim bu ay benimde öyle oldu çok ama çok ağrım oldu ayakta duramadim.
Canim benim insallah hersey yolunda gider allah emeklerini bosa cikarmasin canim benimBen 8 buçukta orda olacam canm.Sen kacta gideceksin?Bilmiyorum ama yarın çok heyecanlı olabilirim dediğin gibi.
Canim gunaydin bugün opun var belki girmissindir insallah kaliteli yumurtalarin çıkar ve hepsi dollenir insallah canimBen 8 buçukta orda olacam canm.Sen kacta gideceksin?Bilmiyorum ama yarın çok heyecanlı olabilirim dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?