Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Evet bende çok arastirdim tup bebek icin baskent en iyisi diye duydum oyizden başka yerle hiç görüşmeden Oradada tayfun beyde muayene oldum orda baslayacagiz
Bence en doğrusunu yapmışsın acıbademde doğru düzgün araştırma yapmadan gittiğim gün tedaviye başladılar sonuç olumsuz oldu tabiki herşey Allahtan tabi ama olmamasının sebebi hakkında açıklama olmamasıda biraz saçma geldi açıkçası 3 ay bekleyin tekrar yapalım dediler 2 ay sonra acaba normal yolla olurmu diye acıbadem erdal beye gittim bana çok güzel moral verdi tüp bebeğe hiç gerek olmadığıni doğal yolla bebek sahibi olabileceğimi söyledi 1 hafta sonra tekrar gittiğimde tüp bebek dışında asla bebek sahibi olamayacağımı volkan beyle tekrar tüp bebek dedi tabi artık insanda güvende kalmiyor haliyle tabi moralde diğer ay başkent bülent beye gittim herşeyin normal olduğunu doğal yolla hamile kalabileceğimi bi 6 ay beklememi söyledi ama ben artık beklemekten yorulduğum için başladım bülent bey uzun protokolün benim için daha uygun olduğunu söyledi mesela acıbadem gerekli araştırmayi yapmadan kısa protokol başlamıştı çok uzattım pardon arkadaşlar ama BAŞKENT DIYORUM hepimiz için en kısa zamanda sağliklı bebişler diliyorum:)

Insallah hemen hamile kalirsin allah seni çok bekletmez canim bizde esim tedavi oldugu icin bize 1 yılda tup bebege geceriz dediler ben hemen araştırmaya başladım sonra doktorumu bulunca hemen randevu aldim önceden rahim filmini cektirmistim çok şükür bisey cikmadi onuda gösterdim yani eşimin tedavisinde doktor tamam dediğinde hemen başlayalım diye ben herşeyi yaptirdim bu ay hatta pazartesi gidecegim

Amin canım teşekkürler umarım bize ve isteyen herkese tez zamanda hayırlısiyla sağlıklı bebişler verir Allahım, umarım sende sorunsuz bir şekilde başlarsın tedavine hayirlısıyla güzel sonuçlar alırsın:)

Amin canim ben cok korkuyorum ve cok heyecanliyim hakkimizda hayirlisi insallah canim

Amin canim ben cok korkuyorum ve cok heyecanliyim hakkimizda hayirlisi insallah canim
Açıkçası bende çok heycanlıyım ama biraz rahat olmaya çalış biliyorsun psikoloji çok önemli olumlu düşün hep işlemlerde de öyle korkacak bişey yok biraz yumurta toplama işi sıkıntılı ama ondada anestezi yapıyolar zaten

Ayy bu evreleri korkutuyor beni canim pazartesi doktor ne diyecek nasıl tedavi baslayacak ama çok heyecanliyim allah hepimizi bebek sahibi yapsın insallah

Kizlaaaarr sonunda yakinda bende tahlilerimi yaptirabilecegim :) yaaaa bisiy sorcam size, ben ankarada yillar once buyuk dogum hastanesinde rahim filmi cektirmistim, alttan bisiy enjekte ettiler acimadi ama simdi korkuyorum, mesela baskentte nasil cekiyolar yada baska yerlerde beni aydinlatirmisiniz

Canim gunaydin ben anestezili cektirdim medline de ve benim kanallar hafif tıkalı mis onu actilar sonrasında çok agrim oldu agri eşiği düşük bende canim iki saat geçmedi kanamam 6 gün sürdü senin rahim filmi varsa onu kabul etmiyorum ben geçen yıl cektirmistim doktor tamam dedi canim ona bakti

Ama rahim filmim canim 3 yil oncesinin ve esra hocayla konusmustum o gecerli degil artik dedi, yenisini cektircen dedi

Bide cekilen rahim filmim anestezisiz

Ben bir yil once cektirmistim canim tayfun bey kabul etti bakti bide sulu usg yapti zaten ordanda Rahime bakti normal dedi ne zaman cektirecegim filmi canim
Bu ay esimin is durumuna gore gidip cektircem canim, adetim yeni bitti, adanaya giderim sanirim, doktorun dedigi tahliller en uygun orasi fiyat olarak, anestezili rahim filmini kaca cektirdin canim, normaline 55 lira fiyat verdiydi sanirim hastane

Bu ay esimin is durumuna gore gidip cektircem canim, adetim yeni bitti, adanaya giderim sanirim, doktorun dedigi tahliller en uygun orasi fiyat olarak, anestezili rahim filmini kaca cektirdin canim, normaline 55 lira fiyat verdiydi sanirim hastane
Ben medline de cektirdim ve 500 e cektirdim nereye sorduysam 1000 demişti ama medline en uygun uydu canım 55 ise çok güzel canım bize normal 400 demislerdi

Ben medline de cektirdim ve 500 e cektirdim nereye sorduysam 1000 demişti ama medline en uygun uydu canım 55 ise çok güzel canım bize normal 400 demislerdi
Oooooo cok fazla fiyatlara bakkk :O senin film cekiminde tikaniklik olunca sonrasinda agri yapmis canim, ben hicbisiy hissetmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…