Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gunaydin canim biz adanada mi Mersin'de mi gorusecegiz ben hep adana diye düşünmüştüm mersine gelmem çok zor esim bikere istemez (

Evet bende çok arastirdim tup bebek icin baskent en iyisi diye duydum oyizden başka yerle hiç görüşmeden Oradada tayfun beyde muayene oldum orda baslayacagiz

Merhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım aranıza. Tüp bebek düşünüyoruz. Balcalı hastanesinde deneyen ya da duyan var mı acaba ? Konu açmıştım cevap veren olmadı. Yardım ederseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım aranıza. Tüp bebek düşünüyoruz. Balcalı hastanesinde deneyen ya da duyan var mı acaba ? Konu açmıştım cevap veren olmadı. Yardım ederseniz sevinirim
Balcalı hastanesinden uzak dur derim başkasının spermlerini kullanıyorlar diye isimleri çıkmıştı ... aynı şekilde çetin turan merkezi de iyi bir merkez değil balcalı da ki doktorun merkezi

Balcalı hastanesinden uzak dur derim başkasının spermlerini kullanıyorlar diye isimleri çıkmıştı ... aynı şekilde çetin turan merkezi de iyi bir merkez değil balcalı da ki doktorun merkezi
bende duydum canım, balcalı var dediler oraya gittiniz mi dediler sonra başka tanıdık aynen senin dediğin gibi dedi, spermler karışıyor hiç dikkat etmiyorlar felan dediler

ooooowwww canım ben mersindeyim adanaya gelmemde zor o zaman toplaşamayacaz mı
Arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım epc hastanesin de tedavi oldum .bebek istiyorum şimdi herşey çok normal ama acaba bi kaç aydır hamile kalamıyorum bi doktora gitmem gerekir mi .

Arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım epc hastanesin de tedavi oldum .bebek istiyorum şimdi herşey çok normal ama acaba bi kaç aydır hamile kalamıyorum bi doktora gitmem gerekir mi .
canım için rahat etmek için gidebilirsin ama herşey normalken ne zaman hamiş kalcağın belli olmaz, bir kontrol ol genede, epc hastanesi nerde acaba

bende duydum canım, balcalı var dediler oraya gittiniz mi dediler sonra başka tanıdık aynen senin dediğin gibi dedi, spermler karışıyor hiç dikkat etmiyorlar felan dediler
bilerekte yapıyorlarmış canım hastane ünlensin diye hasta kapmak için tabi bu eskiden olan bir şey

Daha once bir acik ameliyatim oldugu icin yapısiklik olabilir dedi Bülent bey ama esas olma nedenim rahmin t seklinde olmadi idi. Hem rahmin seklinj duzeltti hem de cok fazla olan yapışıkliklari acti.
Ameliyat ne kadar surdu inanin bilmiyorum ama normalde hastanede bile yatirmayacak kadar rahat bir op. Ben farklı sehirden gelip bilmedigim icin kalmak istedim. Ameliyat sonrasi da 10 gunde denize bile girdim problem olmadi.
Ameliyat da seyhanda oldu

Bu bolgedeki en iyi yer tartismasiz baskent bence de, icindeki dr lari ise sen sececeksin. Esra hanim Bülent bey ve Tayfun bey hastalari burdakiler genelde bir gorusup karar verirsin
Ama bulent bey tup bebek için geldik diyince hos karsilamiyor ve birak ben karar vereyim diyor. Yanlisi bulup duzeltip normal yollardan hamilelige yonlendiriyor.
Tup en son care olarak bakiyor

Balcalı hastanesinden uzak dur derim başkasının spermlerini kullanıyorlar diye isimleri çıkmıştı ... aynı şekilde çeti n turan merkezi de iyi bir merkez değil balcalı da ki doktorun merkezi
canım neden Turan Çetin tüp bebek merkezi için iyi değil dedin . bende 2. denememi orada yaptıracam. birde iki arkadaşım orda yaptırdılar çok memnun kaldılar birinin şu an ikizleri var diğeride hamile

canım için rahat etmek için gidebilirsin ama herşey normalken ne zaman hamiş kalcağın belli olmaz, bir kontrol ol genede, epc hastanesi nerde acaba
Carfour un yanında ..EPC hastanesi.tesekkür ederim canım bir yıl dan sonra şimdi herşey yolunda iken sorun olacak diye korkuyorum.

Gunaydin canim biz adanada mi Mersin'de mi gorusecegiz ben hep adana diye düşünmüştüm mersine gelmem çok zor esim bikere istemez (
Canim sanirim bu toplasma isi gerceklesmez, isteyen dile getiren cok az kisiydik, devaminda evet toplanalim hevesinde kimse yazmadi artik kismet diyelim mersinden isteyen olursa gene toplanalim diyorum

Carfour un yanında ..EPC hastanesi.tesekkür ederim canım bir yıl dan sonra şimdi herşey yolunda iken sorun olacak diye korkuyorum.
Ama canim sorun olacak korkusuyla geciktirirsen sonuc uzayabilir sorunlar farketmeden buyuyebilir, sorun var mi yok mu ogrenmek seni daha rahatlatir bence, bekli temizsin en azindan onun rahatligini yasarsin ama kararini sen ver

Ama canim sorun olacak korkusuyla geciktirirsen sonuc uzayabilir sorunlar farketmeden buyuyebilir, sorun var mi yok mu ogrenmek seni daha rahatlatir bence, bekli temizsin en azindan onun rahatligini yasarsin ama kararini sen ver
Vajınısmus tedavisi Olduğum yere gideyim en iyisi canım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…