- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.041
Gunaydin canim biz adanada mi Mersin'de mi gorusecegiz ben hep adana diye düşünmüştüm mersine gelmem çok zor esim bikere istemezKizlar gunaydinnnnn, herkes iyidir umarim, carsi diyorsaniz ben mersinde forumdan baska bi yer bilmiyorum, bi noktadan almaniz lazim beni :) yani ben forum orda oturuyorum ya surasi dediginiz yere ben dolmusla nasil gelirim beni yonlendirirsiniz kizlar, siz karar verin, sole uygun cay bahcelik biyer guzel olur diyorum ama
Evet bende çok arastirdim tup bebek icin baskent en iyisi diye duydum oyizden başka yerle hiç görüşmeden Oradada tayfun beyde muayene oldum orda baslayacagizMerhabalar ben nisan ayında ilk tüp bebek denememi acıbademde yaptırmıştım volkan beyde ama malesef olumsuzdu şimdi ikinci deneme için başkent hastanesinde bülent beye gidiyorum adanada tüp bebekte en iyi merkezin başkent hastanesi olduğu söyleniyor acıbadem hastanesinde 1 yıldır tüp bebek yapiliyormuş ben araştırmadan gittim oraya bence iyice araştırarak gidin acıbademe
Balcalı hastanesinden uzak dur derim başkasının spermlerini kullanıyorlar diye isimleri çıkmıştı ... aynı şekilde çetin turan merkezi de iyi bir merkez değil balcalı da ki doktorun merkeziMerhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım aranıza. Tüp bebek düşünüyoruz. Balcalı hastanesinde deneyen ya da duyan var mı acaba ? Konu açmıştım cevap veren olmadı. Yardım ederseniz sevinirim
ooooowwwwGunaydin canim biz adanada mi Mersin'de mi gorusecegiz ben hep adana diye düşünmüştüm mersine gelmem çok zor esim bikere istemez(
bende duydum canım, balcalı var dediler oraya gittiniz mi dediler sonra başka tanıdık aynen senin dediğin gibi dedi, spermler karışıyor hiç dikkat etmiyorlar felan dedilerBalcalı hastanesinden uzak dur derim başkasının spermlerini kullanıyorlar diye isimleri çıkmıştı ... aynı şekilde çetin turan merkezi de iyi bir merkez değil balcalı da ki doktorun merkezi
Arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım epc hastanesin de tedavi oldum .bebek istiyorum şimdi herşey çok normal ama acaba bi kaç aydır hamile kalamıyorum bi doktora gitmem gerekir mi .ooooowwwwcanım ben mersindeyim adanaya gelmemde zor o zaman toplaşamayacaz mı
canım için rahat etmek için gidebilirsin ama herşey normalken ne zaman hamiş kalcağın belli olmaz, bir kontrol ol genede, epc hastanesi nerde acabaArkadaşlar ben vajinismus hastasıyım epc hastanesin de tedavi oldum .bebek istiyorum şimdi herşey çok normal ama acaba bi kaç aydır hamile kalamıyorum bi doktora gitmem gerekir mi .
bilerekte yapıyorlarmış canım hastane ünlensin diye hasta kapmak için tabi bu eskiden olan bir şeybende duydum canım, balcalı var dediler oraya gittiniz mi dediler sonra başka tanıdık aynen senin dediğin gibi dedi, spermler karışıyor hiç dikkat etmiyorlar felan dediler
Mersin'de kiler toplanır canim benim oraya gitmem çok zor bende adanada toplanır iz diye düşündüm siz toplanın Mersinliler olarakooooowwwwcanım ben mersindeyim adanaya gelmemde zor o zaman toplaşamayacaz mı
Bende duydum onu allah korusun ya öyle seymi olur insanı bitirir yabilerekte yapıyorlarmış canım hastane ünlensin diye hasta kapmak için tabi bu eskiden olan bir şey
Merhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım aranıza. Tüp bebek düşünüyoruz. Balcalı hastanesinde deneyen ya da duyan var mı acaba ? Konu açmıştım cevap veren olmadı. Yardım ederseniz sevinirim[/QUOTE
Başkent hastanesi bu konuda çok iyi kime sorduysam baskent dedi oda üniversite hastanesi
Daha once bir acik ameliyatim oldugu icin yapısiklik olabilir dedi Bülent bey ama esas olma nedenim rahmin t seklinde olmadi idi. Hem rahmin seklinj duzeltti hem de cok fazla olan yapışıkliklari acti.Merhaba. Geçmiş olsun. Hangi sorundan dolayı ameliyat oldunuz. .Histereskopi mi oldunuz. Bülent hoca bana da önermişti. Kaç dakika sürüyor ve sonrası sıkıntılı mı...bir de Seyhan da mı kışla da yapıldı operasyon . Seyhan da pek iyi anılarım yok ama yüzleşmek de lazım
Bu bolgedeki en iyi yer tartismasiz baskent bence de, icindeki dr lari ise sen sececeksin. Esra hanim Bülent bey ve Tayfun bey hastalari burdakiler genelde bir gorusup karar verirsinMerhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım aranıza. Tüp bebek düşünüyoruz. Balcalı hastanesinde deneyen ya da duyan var mı acaba ? Konu açmıştım cevap veren olmadı. Yardım ederseniz sevinirim
canım neden Turan Çetin tüp bebek merkezi için iyi değil dedin . bende 2. denememi orada yaptıracam. birde iki arkadaşım orda yaptırdılar çok memnun kaldılar birinin şu an ikizleri var diğeride hamileBalcalı hastanesinden uzak dur derim başkasının spermlerini kullanıyorlar diye isimleri çıkmıştı ... aynı şekilde çeti n turan merkezi de iyi bir merkez değil balcalı da ki doktorun merkezi
Carfour un yanında ..EPC hastanesi.tesekkür ederim canım bir yıl dan sonra şimdi herşey yolunda iken sorun olacak diye korkuyorum.canım için rahat etmek için gidebilirsin ama herşey normalken ne zaman hamiş kalcağın belli olmaz, bir kontrol ol genede, epc hastanesi nerde acaba
Yuhhh wallabilerekte yapıyorlarmış canım hastane ünlensin diye hasta kapmak için tabi bu eskiden olan bir şey
Canim sanirim bu toplasma isi gerceklesmez, isteyen dile getiren cok az kisiydik, devaminda evet toplanalim hevesinde kimse yazmadi artik kismet diyelimGunaydin canim biz adanada mi Mersin'de mi gorusecegiz ben hep adana diye düşünmüştüm mersine gelmem çok zor esim bikere istemez(
Ama canim sorun olacak korkusuyla geciktirirsen sonuc uzayabilir sorunlar farketmeden buyuyebilir, sorun var mi yok mu ogrenmek seni daha rahatlatir bence, bekli temizsin en azindan onun rahatligini yasarsin ama kararini sen verCarfour un yanında ..EPC hastanesi.tesekkür ederim canım bir yıl dan sonra şimdi herşey yolunda iken sorun olacak diye korkuyorum.
Vajınısmus tedavisi Olduğum yere gideyim en iyisi canım teşekkür ederim.Ama canim sorun olacak korkusuyla geciktirirsen sonuc uzayabilir sorunlar farketmeden buyuyebilir, sorun var mi yok mu ogrenmek seni daha rahatlatir bence, bekli temizsin en azindan onun rahatligini yasarsin ama kararini sen ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?