peki tedavını tekrar başkenttemı devm ettırdn suan sonuc ney canm hamıle kalabıldınmı[/QUOT
çok şükür o ikinci denemede hamile kaldım oğlum şimdi 5 yaşında, hatta 2.çocuk istiyorum 2 mayısa tekrar randevu aldım , 2 sene önce de gitmiştim bülent bey muayeneden sonra geri gönderdi olur çocuğunuz dedi, hemen eşime doktor buldu operasyon geçirdi ama sperm sayımız düşük normal yolla olmuyor ,tekrar başlayacak maraton
Canim sen kimde yaptirdin bende baskentte dusunuyorum ama randevu alamiyorum
ben o dönem nerdeyse hepsine muayene oldum esra hanımdan pek elektrik alamamıştım,çok duygusuzdu, takip sırasında zaten sabahtan muayene oluyordum öğleden sonra doktorlar toplanıp kan testine göre ilaç dozunu belirliyor hemşire haber veriyordu yani ortak karar veriyorlardı bu yüzden kimin muayene ettiğine takılmadım ben sonuçta birlikte karar veriyorlardı yanılma ihtimalleri azdı bu da güven verdi bana, toplamayı başkası yaptı transferi esra hnm, bülent beyde gençti (hatta ben gergindim bülent bey biraz lakayt gelmişti bana) ama tecrübeliydi o dönem kistim vardı başka bir merkez 6 ay kistle uğraştı geçmeyince başlayalım tüp bebeğe dedi, biz arkamıza bile bakmadan kaçtık güvenemedim oraya, sonra bülent beye muayene oldum bu kist doğuştan ilaçla geçmez dedi şok oldum önceki merkez okadar gözümüzde büyüttü ki bu durumu orada denesek tutmasaydı kendimde kistte bulurdum suçu ,sonra doğum sırasında doktor alacaktı bir baktık ki hamilelikte erimiş zaten, sonrası işte anlattığım gibi,