• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aynen canım o iğne, bakalım nasıl olacak haberdar ederim.bizim sorunlar bende pko var eşimde sperm sayisi hareketlilik morfoloji sorunu var,oğlumda da başkentte tedavi olmuştuk 5 sene geçti gebelik olmuyor tekrar başkentin kapılarını asindiriyoruz, başkente kimi gönderdiysem bebekleri oldu çok şükür, bir yakınının 2.denemesinde ikizi oldu, başka bir arkadaşım 30 yasında erken menapoza girdi son 3 yumurtası ile başkente gitti çok şükür onunda bebeği oldu, güveniyorum onlara hangi doktor olursa olsun Bülent bey veya esra hanim ikisinde tecrübeli bence diğerlerini tanımıyorum
Bulent bey cok sert bi doktormus oyuzden ben ondan randrvu almadim aslinda gecen hafta aradim kimde yer kaldiysa onu verdiler tesadüf oldu baskente gidememisti. Hakkimizda hayirlisi canim

Aynen canım o iğne, bakalım nasıl olacak haberdar ederim.bizim sorunlar bende pko var eşimde sperm sayisi hareketlilik morfoloji sorunu var,oğlumda da başkentte tedavi olmuştuk 5 sene geçti gebelik olmuyor tekrar başkentin kapılarını asindiriyoruz, başkente kimi gönderdiysem bebekleri oldu çok şükür, bir yakınının 2.denemesinde ikizi oldu, başka bir arkadaşım 30 yasında erken menapoza girdi son 3 yumurtası ile başkente gitti çok şükür onunda bebeği oldu, güveniyorum onlara hangi doktor olursa olsun Bülent bey veya esra hanim ikisinde tecrübeli bence diğerlerini tanımıyorum
GEÇEN SENE ESRA HANIMA ALMIŞTIM RANDEVUYU AMA GİTMEK KISMET OLMADI SONRA TAYFUN BEYE ALDIM

Olumlu dusun canim olumlu olsun insallah hersey yolunda gidecek her doktorun stratejisi farkli canim belki bu yontem sende daha iyi olacak bu arada alttan muayene ediyolarmi canim
Ben çok pozitif biriyim benden de pozitif ini görünce Yok artik diyesin geliyor:KK57:muayeneye gelirsek canım istisnasız her gidişinde muayene var kendini hazırla derim:KK59:

Ben çok pozitif biriyim benden de pozitif ini görünce Yok artik diyesin geliyor:KK57:muayeneye gelirsek canım istisnasız her gidişinde muayene var kendini hazırla derim:KK59:
Canim bu 6 ayda yasadiklarimdan sonra herseye olumlu bakmaya calisiyorum hep olumlu dusunuyorum esimede bunu hissetitmeye calisiyorum ben olumsuzluk ornegi gosterdigimde yikiliyo allah insallah hicbirimizin emegini bosa cikarmaz canim ultrasonla baksalar ben cok utaniyorum canim kadin erkek farketmiyo offf

Canim bu 6 ayda yasadiklarimdan sonra herseye olumlu bakmaya calisiyorum hep olumlu dusunuyorum esimede bunu hissetitmeye calisiyorum ben olumsuzluk ornegi gosterdigimde yikiliyo allah insallah hicbirimizin emegini bosa cikarmaz canim ultrasonla baksalar ben cok utaniyorum canim kadin erkek farketmiyo offf
İnşallah güzel sanuclar alırız canım ama ben balcaliya da girmiştim 6 ay oradaki muayenesi gördükten sonra başkentte ki muayene harika inanki. 2dk falan sürüyor, hemşiresi mi sekreteri mi o da oluyor muayenede, kasilmamaya çalış meyvesi çok güzel ultrason la olmaz bence

Kızlar kaynaşmışsiniz bile ben bugün başkentteydim tek doz yumurta geliştirici ignemi oldum haftaya bugüne tekrar çağırdı Bülent bey vitamin falanda vermedi hadi bismillah bakalım
canım gelişmeleri merak ediyorum yumurta kontrolüne yarın gidiceksin sanırım haberleri bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın

canım gelişmeleri merak ediyorum yumurta kontrolüne yarın gidiceksin sanırım haberleri bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın
Walla bende çok heyecanliyim kaşıkların agriyor gelişiyor galiba yumiler, dediğin gibi yarin kontrole gidiyorum bugün koyu renkli akintim oldu kan gibi değil gibi anlamadim, aklım orda zaten , yarin yazarım inşallah kontrolden sonra

Walla bende çok heyecanliyim kaşıkların agriyor gelişiyor galiba yumiler, dediğin gibi yarin kontrole gidiyorum bugün koyu renkli akintim oldu kan gibi değil gibi anlamadim, aklım orda zaten , yarin yazarım inşallah kontrolden sonra
geliştiklerinin habercisi sanırım ağrılar .. iğneti kalçadan mı vurulmuştun ne kadara aldın ve doktorun kendisi mi vurdu iğneyi ve ağrı düzeyi nasıl iğnenin yağlı iğne mi

geliştiklerinin habercisi sanırım ağrılar .. iğneti kalçadan mı vurulmuştun ne kadara aldın ve doktorun kendisi mi vurdu iğneyi ve ağrı düzeyi nasıl iğnenin yağlı iğne mi
Bir oh çekip yazayım , hastaneden simdi geldim dusumu aldım hurmalarimi yerken başlayalım iğneler göbek deliğinin 2 parmak aşağısına sağ sol orta fark etmiyor vuruluyor, hemşire vurdu ama iki gün evde eşime vurdurucam kolay zaten insulin iğnesi gibi küçük , zaten hemsire guzelce anlatiyor, fiyat bugün aldıklarımla beraber 1650 TL simdilik çatlatma iğnesi vitamin jel derken artabilir, yalniz ben raporsuz yaptiriyorum,

kimyayas dr ye gittin mi merakla bekliyorum seni
Gelelim yumilere, muayenesi oldum yumurtalar oluşuyor ama benim gibi göbekli insanlarda biraz daha zor gelişiyormus , tek doz elonva idi galiba onu vurmustuk ya yetmemiş bugün 3doz puregon verdi Dr hatta ilkini orda yaptılar 2 gün evde yapıp perşembeye yine gidicem, asil bomba Bülent bey ayin 15 ine kadar yokmuş esra hanımla devam ediyoruz, büyük ihtimal cumartesi toplanır haftaya salı transfer yapar dedi Bülent bey, eşim çok sevindi bu habere ,biz önceki tedavimizede başka bir Dr ile başlamıştık ama transfer günü bizimle beraber sırasını bekleyen birinin esi balcalidandi esra yapsın transferi demiş o gun hepimžin transferini o yapmıştı esimde doktor adam vardır bir bildiği diyordu yine kısmet onunla devam

Bir oh çekip yazayım , hastaneden simdi geldim dusumu aldım hurmalarimi yerken başlayalım iğneler göbek deliğinin 2 parmak aşağısına sağ sol orta fark etmiyor vuruluyor, hemşire vurdu ama iki gün evde eşime vurdurucam kolay zaten insulin iğnesi gibi küçük , zaten hemsire guzelce anlatiyor, fiyat bugün aldıklarımla beraber 1650 TL simdilik çatlatma iğnesi vitamin jel derken artabilir, yalniz ben raporsuz yaptiriyorum,
Neden raporsuz yaptiriyosun canim tedavin hayirli olsun canim insallah bebegine kavusursun bu kadar emege insallah tutar

bende göbekliyim elonva o zaman bize iyi gelmiyor mu dicez bünyeye göre mi değişiyor :( iğnelerden korkuyorum ben

Back
X