Adana'da yaşayan hamileler:)

ben medlına da doğum yaptım 2 kere :) 2013 ve 2016 da :) ben medlına dan çok memnunum 2. doğumumu 31 ağustosta 1750tl ye yaptırdım 1 eylülde 2bin tl olmuştu diye hatırlıyorum . benim doktorum rıza taze , medlına çok kalabalık değil işlemler hızlı oluyor temiz bir hastane ama doktorunuza göre hastane belirleyebilirsiniz doktorun yönlendirmesi daha iyi olur.

Merhaba canım bende 19. Haftamdayım acıbadem de erdal beye gidiyorum spn kontrolümde fiyatları aldım. Ama acıbadem de doktora göre fiyat değişiyor. Erdal beyde normal doğum 6.800 sezeryan ise 7.400 ama sen yinede gidip kendi doktorum için fiyat al bence

Canım ben acıbademe gidiyorum ama iş yerinden bir sürü arkadaşım algomedde doğum yaptı bildiğim kadarıyla fiyatıda uygun ve çok memnunlar bi bak derim

merhaba. geçen sene bende doğum yaptım ve bebeğimi anomali bir bebek olarak doğdu.. güzelyalı hastanesinde nezihi kurtoğlu doktorumdu. kesinlikle gitmeyın. o kadar ilgisiz bir doktor ki bebeğim anne karnında hasta olduğunu bile söylemedi. 30. hafta bir anormallık olduğunu farkedıyor ve 1 hafta sonra erken doğum gerceklesıyor. ilgisizliği yüzünden neler yaşadığımızı tahmın bile edemezsiniz. bebegım 9 ay yaşayabildi sonra kaybettik. anomalisi olduğu için yaşayamadı. bir anne olarak böyle doktorlara gidip benım çektıgım acıyı kimsenın yaşamasını istemem.

Çok üzüldüm bebeğine allah rahmet eylesin sana da geçmiş olsun çok üzüldüm, bebeğinde ki anomali neydi?

Merhaba nereye kime gidiyorsun?
Merhaba aslında ilk hamileligimde Güzelyalı ya gitmiştim Selçuk gurbuze. Adam sezeryanla çocuğu çok zor aldı vakum uyguladı .

Şimdi ise Mersin'de bir doktora 2 li testi yaptırdım. Sen naptın senin bebelis daha büyük ilk hamilelik mi?

Hangi doktora gidiyorsun memnun musun

Bende dün gittim selçuk gürbüze.
Normalde dr nezihi Kurtoğlu yaklaşık 1 aydır yok diye 1 kereliğine ona gittim. Zaten ilgilenmedi de. Güzelyalı gidiyorum en başından beri. Bayram bukan'la başladım ama çok soğuk ve ilgisiz diye bıraktım onu. Hoş nezihi de de 7-8 dk da dışardasın. Sevmiyorım genel olarak hepsi ilgisiz bir de özel hastane güya benim 3-4 hafta kaldı doğuma.

Ya hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah. Guzelyalinin ameliyat ekibi iyi benim sexeryandan sonra ağrım olmadı çok şükür . Bebekten kan alan kadın hemsirelerde çok iyiydi hiç aglamadi bebek. Ama. Erkek hemşireye kan aldırma derim hala ayni personel varsa çocugum mahvolmustu ağlamaktan.

Ben de Adanada doğum doktoru ariyorum yok mudur acaba tavsiye veren yeni güncel. ???

Selçuk Gürbüz'ün sadece adı varmış. İlgisiz soğuk bir doktor. Coronadan korkuyoruz diyor bize Allah için 10 aydır tüm dünya uğraşıyor bununla biz hamileller napalım? Olsak ilaç bile kullanamıyoruz. Sen hamile hastalarını dışarda 1.5saat kalabalığın içerisinde bekletmekten korkma korona kapmaktan kork. Muayenesi de çok kısa ve yetersizdi. Bilgi vermedi.soru sorunca kısa cevplar verritor. Hiç kimseye tavsiye etmem bnde.

Bu konuyu ben açmıştım şimdi görünce çok duygulandım. İnşallah grup devam eder, birçok kişiye faydalı olmuştu. ben de güncel bilgilerimi yazayım belki faydası olur. benim biricik harika doktorum allah sağlık versin hala medlina da devam ediyor RIZA TAZE. geçen sene kız kadeşim mart 2020 de 2. bebeğini dünyaya getirdi çok memnundu herşeyden. Acıbademde ERDAL BEY var soy ismini hatırlayamadım 1,5 yıl önce de yine bir arkadaşım doğum yaptı o da çok memnundu. Şimdi bir arkadaşım hamile Medlina da NURSEL Hanıma gidiyor 2. defa gayet memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…