- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
Merhaba canım bende 19. Haftamdayım acıbadem de erdal beye gidiyorum spn kontrolümde fiyatları aldım. Ama acıbadem de doktora göre fiyat değişiyor. Erdal beyde normal doğum 6.800 sezeryan ise 7.400 ama sen yinede gidip kendi doktorum için fiyat al benceherkese merhaba, hamilelere bir solukta kurtulmayı, annelere de kolaylıklar diliyorum.
33 haftalık gebeyim, takiplerimi Prof. Dr. Cüneyt Evrüke yaptı. Şimdiye kadar görece sorunsuz bir hamilelik süreci geçirdim, doğumu da sezeryanle acıbademde planlıyorum. Fiyatlar hakkında henüz bilgim yok. Bu haftaki kontrolden sonra, hastane ile gidip konuşmayı planlıyorum hem fiyatlar hem de fiziki şartları ve doğum paketleri hakkında bilgi almayı planlıyorum. Daha önce bu hastanede doğum yapanların fikrini merak ediyorum.
Canım ben acıbademe gidiyorum ama iş yerinden bir sürü arkadaşım algomedde doğum yaptı bildiğim kadarıyla fiyatıda uygun ve çok memnunlar bi bak derimMerhaba arkadaşlar
2 aydır adana da yaşıyoruz. Yerleşme taşınma vs derken çok fazla keşif edemedik. Netten sosyal medyadan hastane dr önerilerine bakiyoruz. Kesinlikle özel yada devlet hastanesi gibi bir takındı içinde değiliz sadece üniversite hastanelerini istemiyoruz. 27+6 haftalık gebeyim. Doğum için zamanım az kaldı maddi olarak sıkıntılı bi surecteyiz doğum fiyati çok yüksek olmayan aynı zamanda hem doktor hem sağlık görevlileri hemde hastane ortamından memnun kalabileceğiniz önerileriniz var mı?
Bu güne kadar sıkıntılı bir gebelik yaşamadım çok şükür devlet bünyesinde olan hastane fikirlerinize de acigim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımizda sevdirmeyi nasip etsin. Doğum yapmislarimizada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Umarım yardımci olabilecek birileri cikar. Sevgilerimle
Çok üzüldüm bebeğine allah rahmet eylesin sana da geçmiş olsun çok üzüldüm, bebeğinde ki anomali neydi?merhaba. geçen sene bende doğum yaptım ve bebeğimi anomali bir bebek olarak doğdu.. güzelyalı hastanesinde nezihi kurtoğlu doktorumdu. kesinlikle gitmeyın. o kadar ilgisiz bir doktor ki bebeğim anne karnında hasta olduğunu bile söylemedi. 30. hafta bir anormallık olduğunu farkedıyor ve 1 hafta sonra erken doğum gerceklesıyor. ilgisizliği yüzünden neler yaşadığımızı tahmın bile edemezsiniz. bebegım 9 ay yaşayabildi sonra kaybettik. anomalisi olduğu için yaşayamadı. bir anne olarak böyle doktorlara gidip benım çektıgım acıyı kimsenın yaşamasını istemem.
var var ben varım :)Kızlar başka Adanalı hamişler yok muuuu?
Merhabavar var ben varım :)
Merhaba aslında ilk hamileligimde Güzelyalı ya gitmiştim Selçuk gurbuze. Adam sezeryanla çocuğu çok zor aldı vakum uyguladı .Merhabanereye kime gidiyorsun?
Bende dün gittim selçuk gürbüze.Merhaba aslında ilk hamileligimde Güzelyalı ya gitmiştim Selçuk gurbuze. Adam sezeryanla çocuğu çok zor aldı vakum uyguladı .
Şimdi ise Mersin'de bir doktora 2 li testi yaptırdım. Sen naptın senin bebelis daha büyük ilk hamilelik mi?
Hangi doktora gidiyorsun memnun musun
Ya hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah. Guzelyalinin ameliyat ekibi iyi benim sexeryandan sonra ağrım olmadı çok şükür . Bebekten kan alan kadın hemsirelerde çok iyiydi hiç aglamadi bebek. Ama. Erkek hemşireye kan aldırma derim hala ayni personel varsa çocugum mahvolmustu ağlamaktan.Bende dün gittim selçuk gürbüze.
Normalde dr nezihi Kurtoğlu yaklaşık 1 aydır yok diye 1 kereliğine ona gittim. Zaten ilgilenmedi de. Güzelyalı gidiyorum en başından beri. Bayram bukan'la başladım ama çok soğuk ve ilgisiz diye bıraktım onu. Hoş nezihi de de 7-8 dk da dışardasın. Sevmiyorım genel olarak hepsi ilgisiz bir de özel hastane güyabenim 3-4 hafta kaldı
Selçuk Gürbüz'ün sadece adı varmış. İlgisiz soğuk bir doktor. Coronadan korkuyoruz diyor bize Allah için 10 aydır tüm dünya uğraşıyor bununla biz hamileller napalım? Olsak ilaç bile kullanamıyoruz. Sen hamile hastalarını dışarda 1.5saat kalabalığın içerisinde bekletmekten korkma korona kapmaktan kork. Muayenesi de çok kısa ve yetersizdi. Bilgi vermedi.soru sorunca kısa cevplar verritor. Hiç kimseye tavsiye etmem bnde.Mantar için de travacort ve travazol veriorlar zaten. Daha yeni gittin zaten 10 gün dolmadan bi kontrol randevusu iste için rahat etsin bana göre. Geçmiş olsun canım.
Yakın bir arkadaşım da doğum sancısıyla ve hafif suyuyla gitmiş doktoruna. 38. Haftanın başıymış doktoru selçuk gürbüz. O zaman ortadoğudaymış. Sen çok pimpiriklisin daha zaman vae abartma demiş nstye bile bağlamadan yollamamış. Ben biliyorum herzamanki sancılardan değildi değişik bu sefee demiş dinlememiş. E haliyle gece açılması artmış hem de sezaryen olacağı belliyken bonus doğum sancısı çekip de girmiş sezaryene. Hatta az kalmış doğurursun normal almiim demiş de arkadaş korktuğundan istememiş. Yani doktorların hasta talebine ve düşüncesne değer vermemesi hoşuma gitmior.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?