- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
Amin canım, nereye gideceğiniz belli mi? Ferhat beyi duymadım ama metro da sanırım Mehmet beydi , onu çok övüyorlardıMrb arkadaşlar.ben de adana da yaşıyorum ama eşimin tayini dolayısıyla temmuz ayinda adanadan ayrılacağız.6 haftalık hamileyim, metro hastanesinde ferhat erol diye bir doktor varmış ona gideceğim ben, inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz
Mrb ferhat bey 22 sine kadar dolu olduğu için randevu alamadım,mehmet beye bakayım o zaman, tayinimiz mayıs ayında belli olacak. Gidemezsem adana da kalacam malesefAmin canım, nereye gideceğiniz belli mi? Ferhat beyi duymadım ama metro da sanırım Mehmet beydi , onu çok övüyorlardı
adanalı değilsin sanırım ve gitmek istiyorsun:) hakkında hayırlısı olsun canım , doğumu yapacağın yer önemli tayin olur olmaz araştırırsınMrb ferhat bey 22 sine kadar dolu olduğu için randevu alamadım,mehmet beye bakayım o zaman, tayinimiz mayıs ayında belli olacak. Gidemezsem adana da kalacam malesef
Adanalı değilim eşim asker 3 yıl diye geldik 2.yılda doğuya gidiyoruz, bana kalsa hayat boyu yaşarım adana da ama mecbur gidecegiz.terör olaylarından dolayı gidemezsem mecbur adanada kalacam,kizimin okulu var.eşim olmadan kalmak beni çok üzüyor, yoksa adanayi çok seviyoruz ben de antepliyim zatenadanalı değilsin sanırım ve gitmek istiyorsun:) hakkında hayırlısı olsun canım , doğumu yapacağın yer önemli tayin olur olmaz araştırırsın
allah yardımcınız olsun inşallah ülkemizin ortamı bir an önce düzelir de terör olayları biter, eğer eşin doğuya giderse sen adana da kalacaksın sanırım, buarada ben dayanamadım cuma gününe randevu aldım sen randevu alabildin mi metrodan?Adanalı değilim eşim asker 3 yıl diye geldik 2.yılda doğuya gidiyoruz, bana kalsa hayat boyu yaşarım adana da ama mecbur gidecegiz.terör olaylarından dolayı gidemezsem mecbur adanada kalacam,kizimin okulu var.eşim olmadan kalmak beni çok üzüyor, yoksa adanayi çok seviyoruz ben de antepliyim zaten
merakla bekliyorum iyi haberlerini:)Metroda randevular 22 sine kadar dolu olduğu için özel adana hastanesinde(eski Üniversal) şafak hanım varmış öğleden sonra 2.30 randevu aldım dönünce izlenimlerimi yazarim umarim memnun kalırim tekrar doktor arayışına girmem
çok sevindim senin adına , ben de merakla bekliyorum aslında ilk hamileliğimde 16. hafta söylemişti şimdi 14 de söylerim dedi ya bakalım:) senin de bir kızın vardı sanırım benim de bir kızım var:)Doktor çok tatlı bir bayandı. Çok ilgilendi.keseyi gördük.henüz kalp atışı oluşmamış,2 hafta sonra tekrar gidecez.folik asit başladık.şimdilik herşey yolunda çok şükür,sizin cinsiyeti de merakla bekliyorum
Yeni konun hayırlı olsun herkes için canım. Ben şimdilik medline de ayşe hanımdan memnunum.İnşallah böyle devam ederiz. Gelişmeleri yazarım.herkese merhaba 2012 yılında biricik kızıma hamile ikende buraya yine bu şekilde bir konu açmıştım, çok güzel pırlanta gibi iki arkadaşım oldu ve şimdi kızlarımız arkadaşlar:) çok güzel paylaşımlar yaptık herkes birbirine yardımcı oldu, şimdi ikinci bebeğime hamileyim , yine size doktor ziyaretlerimi , testleri fiyatları vs gereken herşeyi yazacağım sizlerde paylaşımda bulunursanız birbirimize yardımcı olmuş oluruz...
Ayşe hanıma gidipte beğenmeyen hiç duymadım herkes çok memnun, inşallah bizden önce doğum yapacaksın gelişmeleri alırız senden:)Yeni konun hayırlı olsun herkes için canım. Ben şimdilik medline de ayşe hanımdan memnunum.İnşallah böyle devam ederiz. Gelişmeleri yazarım.
Benim önceki doğumum kötü sonuçlandığı için ve şu an ikiz gebelik olduğu için yüksek riskli gruptayım. O yüzden Dr seçimi çok önemli gerçekten.Ayşe hanıma gidipte beğenmeyen hiç duymadım herkes çok memnun, inşallah bizden önce doğum yapacaksın gelişmeleri alırız senden:)
Allah gönlüne göre versin inşallah canım. 16. Haftadan önce netleşmez bence az daha sabret. Medline nin ultrasonundan bende pek bişey anlamıyorum.başkentte çok netti görüntüHerkese selam bugün sabah Rıza bey de kontrolüm vardı, ilk gebeliğimde 16. Hafta kesin olarak cinsiyeti söylemiş öncesinde hiç yorum yapmamıştı, bugün 13+4 haftalığım ultrasonda 13+5 çıktı kan hapımı 2 adete çıkardı kendimi kötü hissetmiyorum ama kan değerlerin çok kötüymüş buarada 2 dir Rıza bey beni tartmıyor aslında kiloya çok dikkat ederdi ama şaşırttı beni, ultrasonsa bayağı bir inceledi ben pek birşey göremedim bebeği bile tam seçemedim:) Rıza bey büyük olasılık kız ama kesin demiyorum dedi, ben çok sevindim ya bakalım Nasıl olacak :)
Başkent'te gerçekten dev ekranda film keyfi gibiydi ben de Ebru tarıma gitmiştim ayrıntılıya süperdiAllah gönlüne göre versin inşallah canım. 16. Haftadan önce netleşmez bence az daha sabret. Medline nin ultrasonundan bende pek bişey anlamıyorum.başkentte çok netti görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?