- 9 Kasım 2016
- 10
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi siderolites
-
konuştum doktorla aynen dediğiniz gibi doğuma ona gidicem kan testi vs leri de giderim sağlık ocagında yaptırırım sonucunu götürürüm sadece. teşekkür ederim sizede :)Bence olur Nursel hanım seni yönlendirsin
Hayırlı doğumlar diliyorum sevindim :)konuştum doktorla aynen dediğiniz gibi doğuma ona gidicem kan testi vs leri de giderim sağlık ocagında yaptırırım sonucunu götürürüm sadece. teşekkür ederim sizede :)
Hayatta ilkkez böyle birşey geldi başıma :) normalde 2 eylüldü benim hiç ağıstos yoktu aklımızda ama kısmet iştr@ siderolites canım valla tam zamanında doğum yapmışsın tebrikler :) biz şanslıymışız valla nasıl artmış fiyatlar öyle birdenbire çok şaşırdım
İnsanoğlunun doğacağı gün şaşmazHayatta ilkkez böyle birşey geldi başıma :) normalde 2 eylüldü benim hiç ağıstos yoktu aklımızda ama kısmet iştr
Ya aferin sana bu arada 77 kilo mu oldun 88 den hangi takımdasın ??İnsanoğlunun doğacağı gün şaşmaz
2. Takımdym ama daha hedefime çoook var hamilelikte aşırı kilo aldım 100 kg ile doğuma girdimYa aferin sana bu arada 77 kilo mu oldun 88 den hangi takımdasın ??
Ben de 1. Takımdayım bende 92 ile doğuma girdim ama şimdi 80 kiloyum hedefim 59 2 ay oldu başarısızım2. Takımdym ama daha hedefime çoook var hamilelikte aşırı kilo aldım 100 kg ile doğuma girdim
Doğumdan sonra kaç kiloydunBen de 1. Takımdayım bende 92 ile doğuma girdim ama şimdi 80 kiloyum hedefim 59 2 ay oldu başarısızım
86,4 kiloydum eve gelince 15 gün sonra 82 oldum sonra 1,5 ayda 2 kilo verdimDoğumdan sonra kaç kiloydun
Olsun canım emziriyosun çok sıkı diyet yapamazsın maalesef ayda 1 kg bile versen çok iyi bende çok zor veriyorum hipotiroidim var 1 ay aç durayım hiçbirley yemeyim vereceğim en fazla 2,5 kg86,4 kiloydum eve gelince 15 gün sonra 82 oldum sonra 1,5 ayda 2 kilo verdim
Benim de hamile kalmadan önce insülin direncim vardı hatta gebelik şekeri çıkacak diye korktum ama şükür birşey çıkmadı ben çok tatlı düşkünüyüm 2 gün yemesem 3. Gün ağlayacak durum geliyorm iradem zayıfOlsun canım emziriyosun çok sıkı diyet yapamazsın maalesef ayda 1 kg bile versen çok iyi bende çok zor veriyorum hipotiroidim var 1 ay aç durayım hiçbirley yemeyim vereceğim en fazla 2,5 kgönümüzdeki haftalarda endokronolojiye gideyim diyorum
Bağımlılık yapmış demek ki, tatlı tabi ki çok çok zararlı ama en azından biraz daha hafif tatlılar tüketmeye çalışBenim de hamile kalmadan önce insülin direncim vardı hatta gebelik şekeri çıkacak diye korktum ama şükür birşey çıkmadı ben çok tatlı düşkünüyüm 2 gün yemesem 3. Gün ağlayacak durum geliyorm iradem zayıf
hayırlısıyla kucağınıza almışsınız yaa ne güzel olmuş. :) geri kalan hayatında da şans getirsin hep size inş :)Hayatta ilkkez böyle birşey geldi başıma :) normalde 2 eylüldü benim hiç ağıstos yoktu aklımızda ama kısmet iştr
Aman allahım süper kime gittiniz ? Annene maşallahbu arada zayıflama konusu açılmışken yazmadan geçmek istemedim. hamile kalmadan önce annemle beraber diyetisyene gitmeye karar verdik. şubat ayında ben mayısta hamile kalınca zayıflama durdu tabi ama annem devam etti. bende devam ettirdim tabi en azından daha az kilo almak için ilk 4 ay hiç kilo almadım. şimdiye kadarda verdiğim 8 kiloyu aldım ama karnımda ve göbeğimden bacak kol sırt ölçülerim hiç değişmedi henüz. dogum sonrası da devam ettirmeyi düşünüyorum diyetisyen takibini cok etkili oldu yeme düzeni oturmama. kesinlikle tavsiye ederim. annem şubattan ekim ayına kadar toplamda 25 kilo verdi 48 bedenden 38-40 arasına kadar düştü ve hiç sarkması olmadı.
Odak tıp merkezi var kenan evrenin bi alt caddesinde. Orada ilkay hanıma gittik. Çok memnun kaldık tatlı bi bayan :)Aman allahım süper kime gittiniz ? Annene maşallah
doğum 2500 dü en sonMerhaba medline hastanesinde nursel hanımın güncel muayene ücretini bilen var mı tabi doğum fiyatını da
doğum 3 bin muayene 120 olmuş diye biliyorum.doğum 2500 dü en son
muayanesi de 90 dı yalnız sgk ile anlaşmasını iptal etmiş 120tl diye duydum
Merhaba medline hastanesinde nursel hanımın güncel muayene ücretini bilen var mı tabi doğum fiyatını da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?