Adana'da yaşayan hamileler:)

@ siderolites canım valla tam zamanında doğum yapmışsın tebrikler :) biz şanslıymışız valla nasıl artmış fiyatlar öyle birdenbire çok şaşırdım

86,4 kiloydum eve gelince 15 gün sonra 82 oldum sonra 1,5 ayda 2 kilo verdim
Olsun canım emziriyosun çok sıkı diyet yapamazsın maalesef ayda 1 kg bile versen çok iyi bende çok zor veriyorum hipotiroidim var 1 ay aç durayım hiçbirley yemeyim vereceğim en fazla 2,5 kg önümüzdeki haftalarda endokronolojiye gideyim diyorum

Benim de hamile kalmadan önce insülin direncim vardı hatta gebelik şekeri çıkacak diye korktum ama şükür birşey çıkmadı ben çok tatlı düşkünüyüm 2 gün yemesem 3. Gün ağlayacak durum geliyorm iradem zayıf

Bağımlılık yapmış demek ki, tatlı tabi ki çok çok zararlı ama en azından biraz daha hafif tatlılar tüketmeye çalış

bu arada zayıflama konusu açılmışken yazmadan geçmek istemedim. hamile kalmadan önce annemle beraber diyetisyene gitmeye karar verdik. şubat ayında ben mayısta hamile kalınca zayıflama durdu tabi ama annem devam etti. bende devam ettirdim tabi en azından daha az kilo almak için ilk 4 ay hiç kilo almadım. şimdiye kadarda verdiğim 8 kiloyu aldım ama karnımda ve göbeğimden bacak kol sırt ölçülerim hiç değişmedi henüz. dogum sonrası da devam ettirmeyi düşünüyorum diyetisyen takibini cok etkili oldu yeme düzeni oturmama. kesinlikle tavsiye ederim. annem şubattan ekim ayına kadar toplamda 25 kilo verdi 48 bedenden 38-40 arasına kadar düştü ve hiç sarkması olmadı.

Aman allahım süper kime gittiniz ? Annene maşallah

Merhaba medline hastanesinde nursel hanımın güncel muayene ücretini bilen var mı tabi doğum fiyatını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…