merhaba bende adanadayım benim 2 hamileliğim kızım 8 yaşında onun karyolasını kullanacağım yeniden almama gerek yok o yüzden sana yardımcı olamayacağım bu konuda bende bebek arabası ile araba koltuğu düşünüyorum araştıracam öyle alacam
adanada havuç diye çocuk mağazası varmışş fiyatlar uygunmuşş orayada bakılabilir
bende melkgirmezde birkaç yere sordum bebek arabasın fakat daha almadım ama herhalde oradan alacam çünkü diğer yerlere göre daha ucuzuma geldi alt açma felan aldım bende dediğin mağzadanben bebek odası takım ile park yatağı melekgirmez'den bi yerden aldım , sipariş verildi.bu hafta gelecek eşyalarımız..
bebek arabasını da bi arkadaşım hediye aldı . markası arnica.kaliteli bir şeye benziyor , çift yönlü, tamamen yatabiliyor , tek elle kapatılıp açılabiliyor..araba koltuğu henüz almadık , hiç araştırmadım da.
mesajı yazalı baya olmuş.sen aldın mı arabasını ve koltuğu ?
Nerdeymiş acaba karabiber? bilmiyorumkismile
biz daha hiçbişi almadık..Yarın çıkıp hem göz gezdirim... hemde yürüyüş yapmış olurum diyordum..
Babamız da gelince fikir vermiş oluruz... kaydirigubbakcemile2
bugün bu havuç mağazasını gördüm ben , turgut özal'daki metropol sinaması var ya onun tam karşısındaki aradan girince hemen karşıdaki apartmanın altında..ama hızlıca gectik önunden neler vardı içerde göremedim.fiyatları da nasıl bilmiyorum..belki hafta sonu uğrar bir bakarım.yine yazarın fikirlerimi.
Aaaaa evettt
Kenan evrenden özala girilen o köşede...........yani sağ tarafta.... köşede...çilek vs var
Yoncanın karşısı
sağ yoldan devam ediyo çocuk mağazaları
Bende yarın sosyeteye gideyim diyordum..
Çıkışta orayada uğrarım eğer gidersem
yok orası değil , cok yakın aslında oraya da..çiileği fln gecince saray 2 fırını var , hemen yanındaki aradan girip biraz ilerleyip parkı fln gecince karşına çıkar...kenan evrenden gidersen burdan bulursun , özaldan gidersen de dediğim gibi metropolün tam karşısındaki sokak..aynı yere çıkıyor zaten...bi bak sen bize de söyle bakalım ne var ne yok?
Eren orda bolca var dediğin yerde demek istedim.... kaydirigubbakcemile2
geze geze bulcam artık...
bulması kolayda... babaya nasıl beğendircez orası zorklava:
Ona kalsa sanırım sancım gelince önce alışverişe.... sonra hastaneye götürcek...
Gerçi ozamanda erken der...
Belki de hastane çıkışında alır :gitme:
bugün bu havuç mağazasını gördüm ben , turgut özal'daki metropol sinaması var ya onun tam karşısındaki aradan girince hemen karşıdaki apartmanın altında..ama hızlıca gectik önunden neler vardı içerde göremedim.fiyatları da nasıl bilmiyorum..belki hafta sonu uğrar bir bakarım.yine yazarın fikirlerimi.
selam arkadaşler bende daha almadım bebek arabasını çünkü çok sıcak bir türlü çıkamıyorum eksikleri tamalamaya hep üşeniyorum siz aldınızmı nereden nekadara ben carfoura baktım sadece birde çarşıya bakacam iyi birşey istiyorum
sağol erencim evet duydum kocavezirde daha uygunmuş ama gidemedim geçen gün çarşıya çıktım bebek arabasınada bakacaktım çok sıcaktı bakamadım artık ona eşimle birlikte bakarız tek çıkamam artık çok sıcak dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?