Doğuma Hazırlık Adana'daki arkadaşlar bebek mobilyanızı,beşiğinizi veya park yatağı nereden aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

erertu

kocacım,oğluşum,ben :)
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
225
34
98
arkadaşlar merhaba,
ben 29 haftalık hamileyim , oğluşum olacak inşallah..
mobilya olarak dolap , şifonyer ve park yatak alacağım..karyola da alıp odayı tamamlamak istedim ama çok araştırdım , karyola pek kullanışlı olmuyormuş..hem malum burası Adana , yazın çok sıcak oluyor o yüzden park yatak daha pratik geldi bana.
Ama hala nereden alsam karar veremedim . çilek'te modeller pek içime sinmedi...siz nereden almıştınız yardımcı olursanız çok sevinirim...

çok güzel bir konu açmışın canım bende yavaş yavaş araştırmaya başlıycaktım.adanada olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

Adana'dan kimse yok mu yaaa:çok üzgünüm:

merhaba bende adanadayım benim 2 hamileliğim kızım 8 yaşında onun karyolasını kullanacağım yeniden almama gerek yok o yüzden sana yardımcı olamayacağım bu konuda bende bebek arabası ile araba koltuğu düşünüyorum araştıracam öyle alacam

ben bebek odası takım ile park yatağı melekgirmez'den bi yerden aldım , sipariş verildi.bu hafta gelecek eşyalarımız..

bebek arabasını da bi arkadaşım hediye aldı . markası arnica.kaliteli bir şeye benziyor , çift yönlü, tamamen yatabiliyor , tek elle kapatılıp açılabiliyor..araba koltuğu henüz almadık , hiç araştırmadım da.

mesajı yazalı baya olmuş.sen aldın mı arabasını ve koltuğu ?

adanada havuç diye çocuk mağazası varmışş fiyatlar uygunmuşş orayada bakılabilir

adanada havuç diye çocuk mağazası varmışş fiyatlar uygunmuşş orayada bakılabilir

Nerdeymiş acaba karabiber? bilmiyorumkismile
biz daha hiçbişi almadık..Yarın çıkıp hem göz gezdirim... hemde yürüyüş yapmış olurum diyordum..
Babamız da gelince fikir vermiş oluruz... kaydirigubbakcemile2

havuç'u ben de duymadım hiç , ben melekgirmez'de çolakoğlu bebek diye bir yerden aldım..fiyatlar uygun , mobilyalar kalteli , indirim de yapıyorlar...

bende melkgirmezde birkaç yere sordum bebek arabasın fakat daha almadım ama herhalde oradan alacam çünkü diğer yerlere göre daha ucuzuma geldi alt açma felan aldım bende dediğin mağzadan

bugün bu havuç mağazasını gördüm ben , turgut özal'daki metropol sinaması var ya onun tam karşısındaki aradan girince hemen karşıdaki apartmanın altında..ama hızlıca gectik önunden neler vardı içerde göremedim.fiyatları da nasıl bilmiyorum..belki hafta sonu uğrar bir bakarım.yine yazarın fikirlerimi.

Aaaaa evettt
Kenan evrenden özala girilen o köşede...........yani sağ tarafta.... köşede...çilek vs var
Yoncanın karşısı
sağ yoldan devam ediyo çocuk mağazaları

Bende yarın sosyeteye gideyim diyordum..
Çıkışta orayada uğrarım eğer gidersem

yok orası değil , cok yakın aslında oraya da..çiileği fln gecince saray 2 fırını var , hemen yanındaki aradan girip biraz ilerleyip parkı fln gecince karşına çıkar...kenan evrenden gidersen burdan bulursun , özaldan gidersen de dediğim gibi metropolün tam karşısındaki sokak..aynı yere çıkıyor zaten...bi bak sen bize de söyle bakalım ne var ne yok?

Eren orda bolca var dediğin yerde demek istedim.... kaydirigubbakcemile2
geze geze bulcam artık...
bulması kolayda... babaya nasıl beğendircez orası zor klava:

Ona kalsa sanırım sancım gelince önce alışverişe.... sonra hastaneye götürcek...
Gerçi ozamanda erken der...
Belki de hastane çıkışında alır :gitme:

walla benim eşim de başlarda mırın kırın etmişti ,zor ikna ettim alışverişe..ama artık canına tak etmiş , bugün tarçındı çocukistandı , marketleri de gezelim biberon bakalım, emzik kabı bakalım derken '' yeter bebek eşyası görmek istemiyorum bi müddet''diye isyan etti..ben de sesimi çıkarmadım artık , biraz dinlensin garibim yerimseniben

Uzun zaman olmuşş benn bunuu yazalıı canımm
evet tamm benn yazacaktım sen hyazmışsınn iyii olduu
bende dahaa gidip bakmadımm fiyatlar nasıll amaa çilektenn iyiymişş
arkadaş almışş kızına çocukk odası çokk güzell
bende yavaş yavaş başlıyorum artıkk almayaa

selam arkadaşler bende daha almadım bebek arabasını çünkü çok sıcak bir türlü çıkamıyorum eksikleri tamalamaya hep üşeniyorum siz aldınızmı nereden nekadara ben carfoura baktım sadece birde çarşıya bakacam iyi birşey istiyorum

canım ben arnica marka aldım , daha doğrusu bir arkadaşım hediye aldı..hayal park civarı bir yerden..baya kaliteli bir şeye benziyor...190 TL civarı diye biliyorum...ama aynı marka aynı model kocavezir'de bir yer var , 3 katlı filan büyük bi çarşı orada daha ucuz..

sağol erencim evet duydum kocavezirde daha uygunmuş ama gidemedim geçen gün çarşıya çıktım bebek arabasınada bakacaktım çok sıcaktı bakamadım artık ona eşimle birlikte bakarız tek çıkamam artık çok sıcak dayanamıyorum

ne kadar oldu canım senınki ? ama gerçi kaçıncı ayda olursan ol hava gerçekten çok sıcak , ancak akşam üzeri serinlikte çıkılır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…