Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

kızlar ersal kayanın sekreteri o kadar gereksiz birisi ki ameliyat ücretini kişinin mesleğine göre kendisi belirliyor. Abim telefonu hoparlöre alıp görüşmeyi bize dinletti, gereksiz sekreter sırf abim polis diye yüksek maaş aldığını ve kredi kartına tek çekim yapacağını ısrarla saçmaladı. Henüz ersal beye ulaşamadım durumu kendisine muayene olurken anlatacağız, müşteri kaybettiren bir sekreteri olduğunu ona bahsedeceğiz

ne kadara ameliyat oldun hangi hastanede oldun bilgi verirmisn

ben 21 ekimde adanada ersal kaya'a ameliyat oldum kesinlike tek geçerim.bir daha ameliyat olsam gene aynı kişiye ameliyat olurdum.Hem ilgili hemde başarılı bir doktor.

BEN EPC Hastensinde göğüs estetiği oldum ama burun estetiğinde de cok basarılı doktorlar vardrDR.öznur pekedis,Süleyman uslular,Prof.dr. Sabri Acartürk'ün de EPC Hastanesinde oldugunu biliyorum.

Bu konuda gerçekten gönül rahatlığıyla gideceğiniz coskun erçel ben yaptırdım yok doğal duruyor herkes burnun ne gülüyor kadar guzel yaptirdinmi doğaldı diye soruyor.bir arkadaşımda başka bir dr a yaptırmış olmamış coskun bey duzeltti oda çok memnun üstelik fiyatları da uygun

BEN EPC Hastensinde göğüs estetiği oldum ama burun estetiğinde de cok basarılı doktorlar vardrDR.öznur pekedis,Süleyman uslular,Prof.dr. Sabri Acartürk'ün de EPC Hastanesinde oldugunu biliyorum.

Pinkcindy ben 9 ay önce başarısız nir göğüs diklestirme ameliyatı oldum 2. Ameliyatı epc de olmayı düşünüyorum lutfen bana deneyiminden bahseder misin benim icin cok onemli ayrica hangi doktor? Teşekkürler

arkadaşlar merhaba. şubat tatilinde burnumu yaptırmak istiyorum sanırım serkan sayılıkana yaptrcam. serkan beye ameliyat olanlar netice hakkında somut bir bilgi verebilir mi ?

arkadaşlar merhaba. şubat tatilinde burnumu yaptırmak istiyorum sanırım serkan sayılıkana yaptrcam. serkan beye ameliyat olanlar netice hakkında somut bir bilgi verebilir mi ?

canım ben ameliyat oldum serkan beye 28 ağustosta gerçekten çok memnunum gönül rahatlığıyla öneririm yani ameliyat sonrasında da gayet ilgili offlamadan her soruma tek tek cevap veriyor hala kendisi senin kararın tabiki ama görüşmeye gitmediysen kesinlikle git görüş derim ben

cnm cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. beğendin yani yeni burnunu. ya yeni burnunla çekilen bi fotograf görebilir miyim mümkünse? merijustin@hotmail.com bu benim mail adresim mümkünse bu adrese bi foto yollarsan çok sevinirim.

resim atabilir misin ben çok merak ediyorum erol beyin yaptığı burunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…