ne kadara ameliyat oldun hangi hastanede oldun bilgi verirmisncanım ben antakyadan çıktım yola elimde doktor isimleri ama ersal beyden sonra kimseyle görüşmeye gitmedim bilee=)) benim suan 7.günüm dün tamponları aldırmaya gittim alçımda değişti,benim burnum kocamandı küçücük kalmış bu halde bile suratım burnum şiş tabii.ersal bey çok iyi bi insan ve başarılı bi doktor kesinlikle aklına yatmayan bi burun yapmıo yüzüne yakıştığını düşündüğü burnu yapıo.ben mesela kalkık istiodum çenem uzun diye yapmadı iyikide yapmamış=) doğallığa önem verio.ama yuvarlak yüzlülere kendisi söylüo hafif kaldıralım diye,yani elinde resimle fln gtme boşuna3 saat sürdü benm ameliyat nefes sıkıntımda vardı kbb uzmanı da girio ameliyata ortadoğuda oluo ameliyat.morluklarım gitti benim şuan ama yüzüm şiş gerçi çok zayıf olduğum için bu şişlik gayet hoşuma gidio benim umarım yardımcı olabilmişimdir.sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlaar
BEN EPC Hastensinde göğüs estetiği oldum ama burun estetiğinde de cok basarılı doktorlar vardrDR.öznur pekedis,Süleyman uslular,Prof.dr. Sabri Acartürk'ün de EPC Hastanesinde oldugunu biliyorum.
arkadaşlar merhaba. şubat tatilinde burnumu yaptırmak istiyorum sanırım serkan sayılıkana yaptrcam. serkan beye ameliyat olanlar netice hakkında somut bir bilgi verebilir mi ?
canım ben ameliyat oldum serkan beye 28 ağustosta gerçekten çok memnunum gönül rahatlığıyla öneririm yani ameliyat sonrasında da gayet ilgili offlamadan her soruma tek tek cevap veriyor hala kendisi senin kararın tabiki ama görüşmeye gitmediysen kesinlikle git görüş derim ben
Adana da ameliyat olmak istiyorum bende
cnm ben salı gününe randevu aldım serkan beyden bakalım neler olacak :)
bende merak ediyorum, görüşme sonrasını yazarsan çookk sevinirim :) iyi şanslar :)[/QU
serkan beyle görüştüm ve ameliyat tarihimi aldımm :) 27 ocakta olcak inşallah pişman olmam yaa doktor baya bilgi verdi ameliyatla ilgili tasarladığı burnu da çok beğendim. ama hemen bu görüntüye kavuşmayacaksın biraz sabırlı olman gerekecek dedi 3 ila 6 ayda tam şekil alıyo dedi
süper ya cidden benden hzılı çıkmışsın
sanırım doktorla birebir görüşme çok daha önemli.senin kafana ersal kaya yatmış bende erol kesiktaşla görüşünce çok rahatlamıştım aklıma yatmıştı.inşallah sonuçlar süper olur.senin burnunu da merak ettim
evet canım kafama koyduğumu yapıorm hemenresimleri oyarım cnm sen de koyarsın bakalım nasıl olmuş
merhaba arkadaşım benim burnumda yara var bazen iğleşiyor gibi oluyor bazende değişen bişey olmuyor küçükken, üst kemk kısmında darbe yemiştim onun orantısızlııda var azda olsa .. bu bahsettiğin doktor sadece estetiklemi ilgileniyor .. cvplarsan çok sevinirim canım
Oldunmu CNm ameliyatınıbende merak ediyorum, görüşme sonrasını yazarsan çookk sevinirim :) iyi şanslar :)[/QU
serkan beyle görüştüm ve ameliyat tarihimi aldımm :) 27 ocakta olcak inşallah pişman olmam yaa doktor baya bilgi verdi ameliyatla ilgili tasarladığı burnu da çok beğendim. ama hemen bu görüntüye kavuşmayacaksın biraz sabırlı olman gerekecek dedi 3 ila 6 ayda tam şekil alıyo dedi
Bende Güney estetik merkezinde Opr. dr sadık karakaya ya oldum şimdilik bir sorunum yok memnun kaldım iyi ve ilgili bir doktor canım düşünürsen a.s.
canm ben erol kesiktaşa ameliyatımı oldum.şuan alçılarım çıkmadı kesin bişey söylemek yanlş olur elbette ama eski haline göre çok çok iyi bir durumda oldugu belli oluyor.ersal kaya'nın hastalarındanda çok iyi sonuçlar duydum.iki doktor da ilk görüşmelerde ücret almıyorlar bence ikisiylede görüş hangisi kafana yatarsa onu seç.faruk akman hakkında bir bilgim yok maalesef
ben 21 ekimde adanada ersal kaya'a ameliyat oldum kesinlike tek geçerim.bir daha ameliyat olsam gene aynı kişiye ameliyat olurdum.Hem ilgili hemde başarılı bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?