Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

merhaba elifhasan sen görüştün mü hangisinde karar kıldın

selam harkwill resim atabilir misin burnunun şekli tamamen oturmuştur

ben 21 ekimde adanada ersal kaya'a ameliyat oldum kesinlike tek geçerim.bir daha ameliyat olsam gene aynı kişiye ameliyat olurdum.Hem ilgili hemde başarılı bir doktor.

canım bende düşünüyorum ama ama ameliyat olanların resimlerine buradan ulaşamıyorum şuan nasıl bir sıkıntın varmı

Merhabalar herkese gunaydin

arkadaslar yakin zamanda ameliyat olan var mi? Kime oldu memnun mu fiyatlar nasil? An varsa genel bilgi verebilir mi?? Bende olmak istiyorum benim burnumda kemikli ve biraz genis. Birde bana biraz yamukluk var gibi geliyor. Kimi tavsiye edersinizz?? Yardimci olursaniz cok sevinirim henuz yeni arastirmaya basladim en kisa zamanda muayeneye gicem arastirma sonuclarima gore

bu arada sayılıkan da iyiymiş ama ersal beyin hasta yoğunluğu cok daha fazla bu da daha fazla tecrübe demek. ikisiyle de görüş istersen içinde kalmasın bir şey. ersal beyin görüşmeleri ücretsiz hem

Arkadaşlar ben daha önce de yazdım bir kaç başlığa Serkan beye ameliyat oldum ben 1 yıl önce ama hiç memnun değilim burnumun sol tarafı yukarıda sağ tarafı aşağıda,çok belirgin ödemlerim kaldı burun ucumda,geçecek geçecek dedi durdu ama geçmedi maalesef 2.ameliyatı olman lazım çok küçük bir operasyon dedi geçen hafta tekrar bir operasyon geçirdim dediğine göre şişlik tampon falan olmayacaktı ama bir çıktım resmen yeniden ameliyat olmuşum tampon alçı dikiş hepsi var. ( onu da kabul ettim ama hala istediğim gibi değil hala simetri sorunu var resmen.Şu an burun ucum çok şiş ama eski ödemler hala yerinde elime geliyor dokununca deliriyorum o yüzden çok mutsuzum. Her şeyin geçeceği vaat edilen ameliyatta çektiğim acıyla ve daha fazla ödemle kaldım sadece. Resmen kendimi salak gibi hissediyorum. benden size tavsiye Serkan beye ameliyat olmayın ben yandım siz yanmayın. Hastanede tanıştığım bir kız Ersal beye ameliyat olmuş onunla konuştum fotoğraflarına baktım nasıl özendim anlatamam. Cemil beyle ya da Ersal beyle görüşün derim ikisinden birine karar verin ama karar sizin sonuçta. Çok fazla soran insan var diye bilgilendirmek istedim ben. sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

ersal kaya ya amelıyat olmus bırı olarak ersal beyı önerırım..bu arada burnum 5 aylık

arkadaşlar kafama bir soru takıldı amelyat olmş kişiler yardımcı olursa çk sevinirm. sitelerde okudum kadarıyla kapalı teknik açığa göre daha ii yazıyıor ama estetik için gittğim doktrlar açık daha ii açığı tercih ettiklerini söylylar estetik yaptıranlar hangi yöntemle yapırdı??

o burnun sorununa göre değişiyor canım bazı burunlarda çok fazla sorun olmadığından burnu açmadan yapabiliyorlar operasyonu ama benim gibi çok sorunlu bir burunsa açık teknik yapıyorlar. açık teknikte ödemler daha fazla oluyor doğal olarak iyileşme daha geç oluyor ama burnu tamamen görmek,daha doğrusu garantiye almak için açık teknik kullanıyor bir çok doktor. ameliyattan sonra burunda bir dikiş oluyor bir süre sonra kendiliğinden gidiyor o ip.

arkadaşlar ben geçen sene bu zamanlarda serkan sayılıkan a yaptırdım burnumu. ve gerçekten çok memnunum. tam 1 yıl doldu . sadece burun ucunda hafif bir ödem kaldı onu da yalnızca ben farkediyorum. burnum açıldığı günden itibaren çok olumlu tepkiler aldım çevremde bazısı anlamadı bile ameliyat olduğumu o derece doğal yaptı düşünün. hatta ailemde ve çalıştığım okuldaki birkaç kız öğrencim beni gördükten sonra burun ameliyatı olmaya karar verdiler. bu işin sırrı burnunla ilgili aşırı beklentiye girmeyeceksin ve sabırlı olacaksın. burun estetiğinde serkan sayılıkan ı gönül rahatlığıyla önerebilirim.

ben geçen sene bu zamanlarda serkan sayılıkan a yaptırdım burnumu. ve gerçekten çok memnunum. tam 1 yıl doldu . sadece burun ucunda hafif bir ödem kaldı onu da yalnızca ben farkediyorum. burnum açıldığı günden itibaren çok olumlu tepkiler aldım çevremde bazısı anlamadı bile ameliyat olduğumu o derece doğal yaptı düşünün. hatta ailemde ve çalıştığım okuldaki birkaç kız öğrencim beni gördükten sonra burun ameliyatı olmaya karar verdiler. bu işin sırrı burnunla ilgili aşırı beklentiye girmeyeceksin ve sabırlı olacaksın. burun estetiğinde serkan sayılıkan ı gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Arkadaşlar Ersal Kaya burun estetiğini ne kadara yapıyor yardımcı olursanız sevinirim

ersal beye nerden ulaşabilirim hangi hastanede yada özel muayenehanesi mi var? Birde sigorta karşılarsa, hastane ücretinde fiyat düşermi acaba? Yoksa bu sigortalı hasta için alınan ücretmi?

Merabalar.burun estetiği olmayı düşünüyorum.önerebileceğin doktor varmı?

ersal beye nerden ulaşabilirim hangi hastanede yada özel muayenehanesi mi var? Birde sigorta karşılarsa, hastane ücretinde fiyat düşermi acaba? Yoksa bu sigortalı hasta için alınan ücretmi?

Merabalar.burun estetiği olmayı düşünüyorum.önerebileceğin doktor varmı?
Merhaba evet sigortalı için 750 özel sağlık sigortası arsa o zaman ödemeyenibiliyorsunuz ersal beyin özel mueyenehanesi var görüşmelerde ücretsiz numarasıda 0 (322) 458 38 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…