- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
merhaba elifhasan sen görüştün mü hangisinde karar kıldınmrb cnm ,erol kesiktaşla görüştünmu acaba? bende adanada ameliyat olacağım ama çok kararsızım doktor konusunda.ersal kaya ve erol kesiktaş arasında kaldım.bu pazartesi ikisiylede görüşmeye gideceğim antakyadan. sen ameliyat günü almışsın sanırım,hangi doktorda karar kıldın acaba cvp verirsen çok sevinirim=)
selam harkwill resim atabilir misin burnunun şekli tamamen oturmuşturcumartesi günü ameliyatımı oluyorum :)) cidden çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazda,erol bey ve eşi zaten doğallıktan yana.ben biraz kalkık olsun dedim ama ne kadar beni dinleyecekler bilemiyorum :) bide erol hocanın hastalarında morarma olmuyormuş,sende oldu mu acaba??
inşallah istediğim sonucu alabilrim
ben 21 ekimde adanada ersal kaya'a ameliyat oldum kesinlike tek geçerim.bir daha ameliyat olsam gene aynı kişiye ameliyat olurdum.Hem ilgili hemde başarılı bir doktor.
arkadaşlar kafama bir soru takıldı amelyat olmş kişiler yardımcı olursa çk sevinirm. sitelerde okudum kadarıyla kapalı teknik açığa göre daha ii yazıyıor ama estetik için gittğim doktrlar açık daha ii açığı tercih ettiklerini söylylar estetik yaptıranlar hangi yöntemle yapırdı??
ben geçen sene bu zamanlarda serkan sayılıkan a yaptırdım burnumu. ve gerçekten çok memnunum. tam 1 yıl doldu . sadece burun ucunda hafif bir ödem kaldı onu da yalnızca ben farkediyorum. burnum açıldığı günden itibaren çok olumlu tepkiler aldım çevremde bazısı anlamadı bile ameliyat olduğumu o derece doğal yaptı düşünün. hatta ailemde ve çalıştığım okuldaki birkaç kız öğrencim beni gördükten sonra burun ameliyatı olmaya karar verdiler. bu işin sırrı burnunla ilgili aşırı beklentiye girmeyeceksin ve sabırlı olacaksın. burun estetiğinde serkan sayılıkan ı gönül rahatlığıyla önerebilirim.arkadaşlar kafama bir soru takıldı amelyat olmş kişiler yardımcı olursa çk sevinirm. sitelerde okudum kadarıyla kapalı teknik açığa göre daha ii yazıyıor ama estetik için gittğim doktrlar açık daha ii açığı tercih ettiklerini söylylar estetik yaptıranlar hangi yöntemle yapırdı??
2500 ersal beyin 750 hastane ücreti
ersal beye nerden ulaşabilirim hangi hastanede yada özel muayenehanesi mi var? Birde sigorta karşılarsa, hastane ücretinde fiyat düşermi acaba? Yoksa bu sigortalı hasta için alınan ücretmi?
Merhaba evet sigortalı için 750 özel sağlık sigortası arsa o zaman ödemeyenibiliyorsunuz ersal beyin özel mueyenehanesi var görüşmelerde ücretsiz numarasıda 0 (322) 458 38 28Merabalar.burun estetiği olmayı düşünüyorum.önerebileceğin doktor varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?