Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

merhaba bende kötü yorumlara rağmen sabri acartürke yaptırdım bugün 26 gün oldu burnumun ucu çok şiş ve düşük duruyo acaba düzelirmi inşallah cevap verirsin sana nasıl ulaşabilirm 5 yıl olmuş :) inşallah tekrar girersin

merhaba hala burdamısın 5 yıl olmuş ama inşallah girersin bnde sabri Acartürke burnumu yaptırdım bişey soracaktm da

Ben 20 gün içinde ameliyat olacagım kızlar. KBB ve Estetik birlikte. Haktan Ergin Bagış ve Yalcın Kaya hakkında bilgisi olan ?

Arkadaslar öncelikle merhaba. Bende ameliyat olacağım fakat tomografi sonıcumu bekliyorum. Burnuma iki kere cok siddetli darbe aldım. Nefes problemleri geniz problemi yasıyorum. Bunun yanı sıra bir de bayağı eğri burnum oldu. Bunun icin KBB ye gittim ve orada bana blr sey yapamayacaklarını asıl sorunun dışta oldugu icin plastik cerraha gitmem gerektiğini söylediler. Fakat Dr. Askımbtufekci hastanesinde cem öz isimli plastik cerrah doktoruna gittim. Aslında muayene sırasnda davranısları pek sıcak degildi.cok soguk kanlı blr doktor gibime geldi. Ve o anda burnunu yapabilir mi yapamaz mı diye dusundum.cunku kemik te aldıracağım burnumdan ve şekil verdireceğim. Diger doktorlara gore bayagı dusuk bir fiyat soyledi 1600 küsür.fakat benim icim hic rahat değil. 2 hafta icinde ameliyat olacağım lütfen yardım edin gerçkten cok zor bir durum. Pisman olmak istemyrm. Hayatım boyunca yasayacagım o burunla. Bu yuzden guzel bir burnum olsun istiyorum. Cok dalga gecildi benle ama bn yine de sabrettim. İnsallah iyi sonuclar alabilirim. Eger yakınınızda Cem beye ameliuat olan var ise yazabilir mi rica etsem. Bu arada Cem bey Dr. Aşkım tüfekçi hastanesi doktoru. Simdiden tesekkurler

Merhaba canım. Acaba ameliyat oldun mu? Hangi doktor yaptı ameliyatını? Nasıl geçti? İnşallah iyisindir. Cevabını bekliyorum çünkü ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve iki doktor arasında kaldım, ya Ersal Kaya ya da Cem Öz. Sen Cem Öz doktoruna gitmiştin o yüzden soruyorum. Çok korkuyorum.

Merhaba canim ben de çarşamba sabri acarturkle görüşüp ameliyat olcam.Son durumun nasıl? ?

Canim senden surekli sabri acarturku duyuyorum ama forumda pek bulamadim, sen nerden ogrendin
yine kadınlar kulübünden ogrendim ve arastirdim.hastanenin adini yazinca doktorlara yapilan yorumlarda cikiyor .pisman degilim suan memnunum kimse anlamiyor burnumun estetik oldugunu

Ameliyat olduktan sonra nasıl geçtiğini yazar mısın lütfen.
herkesin oldugu gibi benmkide zor geçti ćok şiş oluyor.uzun zaman gerekiyot kesin sonuç için şuan hala şiş.ameliyattan sonra akıntı oluyor en az 15 gün nefes alamıyorsun gece oksuruklerle uyanıyorsun bogazin kuruyor hep ordan nefes alindigi için kolay iş degil iyi düşünmek lazım

Merhabalar Prof. Dr. Ahmet Cemil Dalayla gorustum ameliyat gunumu de aldim ancak bazi tereddutlerim var:/ Doktorumla alakali olumlu olumsuz fikri olanlar paylasabilirmi?

Tanidiklarim cemil beye ameliyat oldu disardan biri olarak hepsi cok guzeldi bence.Bu hafta teyit almak icin ulastim arkadaslara 3 kisiden 2 si 1 sene sonra nefes almada problem yasadigini ifade etti.1 arkadasi tekrar ameliyat etmis cemil bey suan sikinti kalmamis. Cok da sevdim kendisini ama nefes problemi olmasi kafami karistirdi. Tekrar konusacagim bu konuyu kendisiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…