merhaba bende kötü yorumlara rağmen sabri acartürke yaptırdım bugün 26 gün oldu burnumun ucu çok şiş ve düşük duruyo acaba düzelirmi inşallah cevap verirsin sana nasıl ulaşabilirm 5 yıl olmuş :) inşallah tekrar girersinben çukurova üniv de prof.dr. sabri acartürk e yaptırdım,çok memnun kaldım,yakın cevremde 3 kişi daha yaptırdı,gayet memnun kaldık.yeni tanıstıgım kişiler estetik oldugunu anlamıyorlar,eli çok iyi bence.
ismini verdiğiniz dr. dan biri,yan komsumun ameliyatını yaptı,kaç metreden sırıtıyor butun,ucunu aşagıda da bırakmıs,şimdi tekrar oprs. yapmam gerekiyor demiş.
yüz önemli,iyice araştırmak gerekiyor.ve bence dr.un yapmış oldugu ameliyatları canlı görmeden karar vermeyin.
merhaba hala burdamısın 5 yıl olmuş ama inşallah girersin bnde sabri Acartürke burnumu yaptırdım bişey soracaktm daben çukurova üniv de prof.dr. sabri acartürk e yaptırdım,çok memnun kaldım,yakın cevremde 3 kişi daha yaptırdı,gayet memnun kaldık.yeni tanıstıgım kişiler estetik oldugunu anlamıyorlar,eli çok iyi bence.
ismini verdiğiniz dr. dan biri,yan komsumun ameliyatını yaptı,kaç metreden sırıtıyor butun,ucunu aşagıda da bırakmıs,şimdi tekrar oprs. yapmam gerekiyor demiş.
yüz önemli,iyice araştırmak gerekiyor.ve bence dr.un yapmış oldugu ameliyatları canlı görmeden karar vermeyin.
Ben pazartesi günü ameliyat oldum ersal beye 3000 ameliyat Ortadoğu da 750 tl oluyo merak ettiğiniz bişe varsa yardımcı olurumArkadaşlar Ersal Kaya burun estetiğini ne kadara yapıyor yardımcı olursanız sevinirim
Ben pazartesi günü ameliyat oldum ersal beye 3000 ameliyat Ortadoğu da 750 tl oluyo merak ettiğiniz bişe varsa yardımcı olurum
Merhaba canım Ersal beye bende ameliyat Olmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum sanırım nasıl geçti ameliyat sürecin??Ben pazartesi günü ameliyat oldum ersal beye 3000 ameliyat Ortadoğu da 750 tl oluyo merak ettiğiniz bişe varsa yardımcı olurum
Merhaba canim ben de çarşamba sabri acarturkle görüşüp ameliyat olcam.Son durumun nasıl? ?merhaba bende kötü yorumlara rağmen sabri acartürke yaptırdım bugün 26 gün oldu burnumun ucu çok şiş ve düşük duruyo acaba düzelirmi inşallah cevap verirsin sana nasıl ulaşabilirm 5 yıl olmuş :) inşallah tekrar girersin
şuan iyi canm günden güne iniyor şişliklerMerhaba canim ben de çarşamba sabri acarturkle görüşüp ameliyat olcam.Son durumun nasıl? ?
Canim senden surekli sabri acarturku duyuyorum ama forumda pek bulamadim, sen nerden ogrendinMerhaba canim ben de çarşamba sabri acarturkle görüşüp ameliyat olcam.Son durumun nasıl? ?
yine kadınlar kulübünden ogrendim ve arastirdim.hastanenin adini yazinca doktorlara yapilan yorumlarda cikiyor .pisman degilim suan memnunum kimse anlamiyor burnumun estetik oldugunuCanim senden surekli sabri acarturku duyuyorum ama forumda pek bulamadim, sen nerden ogrendin
herkesin oldugu gibi benmkide zor geçti ćok şiş oluyor.uzun zaman gerekiyot kesin sonuç için şuan hala şiş.ameliyattan sonra akıntı oluyor en az 15 gün nefes alamıyorsun gece oksuruklerle uyanıyorsun bogazin kuruyor hep ordan nefes alindigi için kolay iş degil iyi düşünmek lazımAmeliyat olduktan sonra nasıl geçtiğini yazar mısın lütfen.
Ozelden fotograflarini paylasir misin :)yine kadınlar kulübünden ogrendim ve arastirdim.hastanenin adini yazinca doktorlara yapilan yorumlarda cikiyor .pisman degilim suan memnunum kimse anlamiyor burnumun estetik oldugunu
Ne gibi tereddutlerin varMerhabalar Prof. Dr. Ahmet Cemil Dalayla gorustum ameliyat gunumu de aldim ancak bazi tereddutlerim var:/ Doktorumla alakali olumlu olumsuz fikri olanlar paylasabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?