adana da bir tek ikimiz doğuracaz galiba:))..
ne güzel tamamlamışsın her şeyi..ben yazın ne giydireceğimi bilemediğim için çok fazla kıyafet almadım.2 hastane çıkışı ve bol bol bady aldım.penye battaniye 3 tane aldım.doğumdan sonra ihtiyaca göre giyecek alırım.çıplak kalmayacak kadar var şimdi nasılsa..geceliğimi falanda aldım bnmde tek eksiğim bebeğin kozmetiği tırnak makası saç fırçası kaldı..
bu arada yazdıgına da sevındım valla..aramızda 10 gun var..senın deneyımlerıne ihtıyacım olacak..k.i.b.
canım sen haklısın..yaylada zıbın takımlarını çok rahat giydirebilirsin hem.ben heralde 15 gün falan giydiririm.ve evim çocukistana çok yakın..bu yüzden rahatım..hem çevremden o kadar çok giyecek verdilerki.eltım falan..ve benım üçüncü kızım:kedi:
ben metroda ferat erola gidiyorum.orda doğum yapmayı düşünüyorum.ama çevremden çok baskı alıyorum.marsa da doğur delımısın dıyolar.1 gece için verme dünya para falan diyen var.marsa da tanıdık dr. var.halamın kızıda hemşiresi.doğuma onlar giriyor.2 numarayı orda yapmıştım. memnun kaldım aslında.sadece özel odaları çok küçük..sedyebile sığmıyor.değişmişmi hiç sormadım.birde spinal istıyorum..yapılıyormu onuda bır sorayım.kordonlarımı bağlatıcam ayrıca...bu detayları görüşüp karar vericem.
şampuanı bende sebamed düşünüyorum.bezde bir prıma birde molfix aldım.ilk günlerde çok fazla kaka yapar bebekler.hatta her emdiğinde gaz çıkarırken kaka yapıyorlar.yani çiş bile yapmadan kakasını yapıyorlar.malum hemen açıosun.pişmesine fırsat kalmıyor.eğer pişiyorsa ıslak mendile bağlamak lazım. uni nin 100/100 doğal pamuk ve suyla yapılmış ıslak mendıllerı var.paketi 4 lira.tarçın bebe de var kenan evrende.onu öneririm.ayy çok konuştum.
.bu arada adım deniz canım.
mrb kızlar.bende adanalı hamişim ama maallesef adanada değilim.işimden dolayı erzurumdayım.aslında doğuma gelecektim adanyaa ama çok sıcak oyüzden burda doğum yapıcam.allah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..
benım 5 haftalıkken kanamam olmuştu marsa'da yatmıştım ama oda 4 kişilikti , refakatçilerle filan epey kalabalık olmuştu ve temizliği hiç hoşuma gitmemişti,hatta ağlayarak çıkmıştım hastaneden..şimdi tadilat oldu iyi oldu diyorlar ama bi araştır istersen..yoksa orası tecrübe ve pratiklik açısından Adana'da tektir...
ben ıslak mendil kullanmayacağım pamukla sileceğim diyodum ama uni baby'nin bahsettiğin ıslak mendilini duyunca ondan almaya karar verdim..benim de evim çok yakın kenan evren'e..bir bakayım oraya da..
benim de adım tuba,gercekten cok sevindim tanıştığımıza...
aaa yakınsın demek kenan evrene..belki bir gün tanışmak ta nasip olur.
ama ben o kadar meşgul biriyim kii.
en büyük kızım fiziksel ve zihinsel engelli.akşama kadar onunla uğraşıyorum..ama yinede kısmet.
sende çalısıosun galıba.ayrıldınmı dogum iznine??
evet kızlar zaten gelemiycem benimde ikinci doğumum oğlum bu yıl ilkokula başlıycak allahın izniyle.onunlada ilgilenmem lazım.elfida canım kızın için gerçekten üzüldüm allah yardımcın olsun.ama öle bir evlat yetiştirmek her annenin harcı değildir sende mükemmel anneler grubundasın bence.[/QUOTE
ayy canım teşekkür ederim..işte bu sözler moral oluyor bana..off demeden sabırla bakıyorum kızıma.profılımde resmıde var..bana göre dünya tatlısı..çok şirin.12 yaşında ama hala bir bebek gibi şirin..zaten gelişme geriliği var.minicik..
slm kızlar bende gecen agustos ayında dogum yaptım ortadogu hastanesınde ferat beydı drum spınal sezeryan oldum benım tavsıyem cok fazla esya almayın kızıma hıc gıydırmedıgım gıydırmeden kuculen esyaları oldu buyudkce alırsınız :ecrin_bebek:
selam kıslar bende varııımmm.özel adana hastanesine gidiyorum doktorum emel akman.tavsiye edebilirim çok iyi doktorum
hoşgeldin canım..son günlere doğru çoğalıyoruz..günlerimizde hep yakınmış..paylaşacagımız şeyler oluıcak..
bende doğal park cıvarındayım..doğal parkın karşı tarafı....yakınmışız da..inşallah tanışırız , kızını da tanımak isterim ben doğalpark'ın orada oturuyorum ..
ben avukatım ama hamileliğim biraz ağır gectiği için 6 aydır gitmiyorum işe yerimseniben 6 aydır doğum iznindeyim yani , serbest meslek olunca o lüksüm oldu yerimseniben
labaysegul bence de gelme buraya hem çok sıcak burası hem de kendi evinde daha rahat edersin , ben 6 ayda eve o kadar alışmışım ki gezmeye bile gitsek hemen eve gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?