canım hayırlı olsun bebeğin...
gecen yıl bu zamanlar biz de senin gibi heyecanla bekliyorsuk kontrolleri, şimdi bebişler 6 aylık oldular
ben eren'in ilk kalp atışlarını duyduğumda heyecandan sıcak basmıştı her yanımı , herhalde hayatım boyunca unutamam o gümbürtüyü bir de benim öncesinde kimyasal gebeliğim olmuştu , çok üzülmüştüm..Eren de 5 - 6 haftalıkken kanamam olmuştu çok korkmuştum yine bir şey olacak diye ama o kalp atışını duyunca dünyalar benim olmuştu...
hayırlı olsun canım bebişin..allah kucağına almayı nasip etsin..
filiz hanıma giden arkadaşlarım oldu.çok memnunlardı..çok yoğun olduğu için randevu almak zormuş ve çok bekliomuşsun..ama ortadoğuda doğum yapacaksan doğru seçim yapmışsın.
adanalı anneler... 28 ocakta kızımın mevludu vede 6 ay kınası var... buyrun gelın beklıyorum... hem tanısmıs oluruz... cok ısterım gelmenızı... ısteyen olursa mesajlaşalım hanımlar yaaa
adanalı anneler... 28 ocakta kızımın mevludu vede 6 ay kınası var... buyrun gelın beklıyorum... hem tanısmıs oluruz... cok ısterım gelmenızı... ısteyen olursa mesajlaşalım hanımlar yaaa
canım ya gelmeyi çok isterim , hem bebişler de tanışırlar ama cuma gününe geliyor 28'i , ben çalışıyorum hem de kocacım askerde ya izne gelecek perşembe günü