Adanalı anne adayları

kzılar benım prensesim doğdu..07 07 çarşamba günü..dr.kontrolume gitmiştim sezaryana karar verdii anıden öğle yemeğinde alındı..her şey yolunda sağlıklı 3100gr 50 cm.boyunda kızım oldu..darısı sızlere..

ay coook sevindim , hayırlı uğurlu olsun , Allah analı babalı büyütsün , inşallah sağlıklı , mutlu olursunuz hep beraber...ablaları ne sevinmiştiropuyorumnanaktan

ben de merak etmiştim nerelerdesin diye ama dogum yapacağın niyeyse aklıma gelmemişyerimseniben neden aniden sezeryana karar verdi ki acaba ?

Hayırlı olsun elfida.. Gözün aydınnn..
Allah analı babalı büyütsün :teytey:
Resimlerini bekliyoruz inş

selamlar.
tesadüfen gördüm bu topiği. ben de adanada oturuyorum. yeni valilik civarı.
ama artık hamiş değilim: 2010 şubat annesiyim. kızım 5 aylık oldu bile. ( zaman nasıl geçti, anlamadım)
ben özel adana hast.de muzaffer şengül e gittim hep. çok da memnun kaldım. ama doğumum pekte iç açıcı olmadı. normal bekledik, nazlandı cadımız. suni sancı istedim: bebeğin kalp atışları düzensizleşince acilen sezeryana aldılar. çok şükür kızım iyi ama suni sancıyı her bebek kaldırmazmış: ben bilmiyordum. aklınızda bulunsun.

hayırlı doğumlar..!

gözün aydın. allah analı babalı büyütsün.

Adanada hamile olan hanımlara Allah yardım etsin kendinize dikkat edin sıcaklar kavuruyor. Şu sıcakta dogum yapacak herkeze Allah yardım etsin

herkeze merhaba... bebişlerıne kavusanların gozu aydın...Allah analı babalı buyutsun saglıklı uzun omurlerı olsun ıns....

bu arda benım bı sorum olucak...cocuk doktoru olarak kımı onerıyosunuz adanada hangı hastaneyı secmelıyım sızce....

merhaba canım..seninde az kalmış bebişine kavuşmana..allah ayırmasın..
ben doğum yapalı 1 ay oldu.cemal incedere ye götürmeyi düşünüyorum.turgut özalda ilk adımlar diye bir yer açmış bır çocuk kalp dr.uyla.ssk la anlaşmalarıda varmış.bu yüzden tercıh ettım..daha önce kızımı götürmüştüm.memnun kaldım..önerebilirim.
ama doğumevinin doktorlarıda süper.2 kez gittim.hatta kızım isalden 3 gün yattı çok beğendim.hem doktorları hem hemşireleri.ama polıkılınıkleri çok kalabalık.şahsen bebeğimi o ortama sokamam nefes almak bile imkansız.

hımm cok tesekkurler canım... bıde onerebılcegınız bı kadın dogum uzmanı ıstıyorum... ıns adanaya gelıyoruz bızde... tabı ev bulabılırsek:):) 40ımız adanada cıkıcak ıns... kızlar ya lutfen bana ev bulmamda yardımcı olabılırmısınız...

nerde ne kadarlık bi ev arıyorsun canım..kira mı satılık mı..biraz durmunu anlatırsan yapabileceğim bişe varsa araştırırım..kadın doğum dr.olarakta ben en son marsa dediğimiz (şimdi çukurova kadın doğum oldu galiba) hastaneye karar vermiş ve doğumu orda yapmıştım.takibimi doğan türe ye yaptırdım..tek geçerim.çok memnun kaldım.dokuz ay boyunca hiç bir şikayetim olmadı.sezaryan dikişimi bi görsen sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim.ve çok çabuk ayağa kalktım.

ibo osman yuzuncu yıl mavı bulvarın sonları nezıh yerler ıstıyoruz tatlım... kıralık arıyoruz 300-350-400 arası... ınan ılgılenırsen cok mutlu olurum canım... haftayada eşim adanaya gelıcek...

hımm ne guzel massallah canım... bende 40ımız cıkınca tekrar muayene ıcın doktor arıyorum canım... normal dogum yaptım ama dıkıslerım var... 40ımızda adanadayken cıkıcak ıns.. ıyı ılgılenen bı doktor arıyorum... ama benım ıcın bayan olsa daha guzel olur...

kız alışamadınmı daha allah iyiliğini versin..sonunda bebişini kucağına aldığında yaşayacaklarını düşün..biraz cesaretın artar canım...doğumdan daha güzel bir mucize varmı?????

canım ya ne bilimm korkuyorumm işteee
bu korkuların yüzümden eşimel tartışarak hamile kalıyorumm satenn
adam istiyoo benn yok diyerekten 3 yıl geçtii amaa yinede onun dediği oldu

ev bulmakta ne var canımm bulursunn kesinn amaa önemlii olan nerden istediğinn
Burda genellikle evller peşin parayla verilirr yanii aylıkta varda biraz zorrr bulunuyooo
tayininizz burayamı çıktııı
buralımısın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…