ibo osman yuzuncu yıl mavı bulvarın sonları nezıh yerler ıstıyoruz tatlım... kıralık arıyoruz 300-350-400 arası... ınan ılgılenırsen cok mutlu olurum canım... haftayada eşim adanaya gelıcek...
hımm ne guzel massallah canım... bende 40ımız cıkınca tekrar muayene ıcın doktor arıyorum canım... normal dogum yaptım ama dıkıslerım var... 40ımızda adanadayken cıkıcak ıns.. ıyı ılgılenen bı doktor arıyorum... ama benım ıcın bayan olsa daha guzel olur...
canım malesef kiralar uçuyor..ancak 400 den başlayan uygun bir yer bulursun..eşinin iş yerı nerde?? ulaşım açısından tercihiniz neresi olacak??nereye yakın olsun yani.birde 2+1 mi yoksa 3+1 mi??ben toros mh. de oturuyorum.burada güzel evler var.düşünürsen gördüğüm yerlerin fiatını sorarım.doğal park civarındayım.
kadın dr.da adana hastanesınde dilek hanım vardı.eski üniversal de.netten bir bak.eğer özel adana hast.diye geçio.eğer ayrılmamışsa ona git canım.
cok tesekkurler canım... sımdı bı arkadasıyla gorustu esım... real tokiye bakıcakmıs... eger tokıde varsa ole bıldıgın ev kıralık cok memnun olurum...
orası şehre çok uzak
kızlar nerelerdesiniz? bebişler olunca tabi buralara pek uğrayamaz olduk
bebişler ne alemdeler , boyları kiloları , hareketleri nasıl ?
cuma günü 2.ay aşımız için sağlık ocağına gittik , eren artık 6 kg olmuş , boyu da 57 cm
son günlerde iyice hareketlendi , yeni keşfi elleri , sürekli ağzında..başlarda acıktığı için sanmıştım ama bu ay normalmiş , kendini keşfetmeye başlamış , ben de şimdilik elini ağzına götürmesine çok müdehale etmiyorum...
artık aguu gibi sesleri de çıkarıyor yaklaşık 2-3 haftadır ve sürekli gülüyor güleç oğlum...
sizler ne durumdasınız?
hoşgelmişsin şeyma..nasıl memnunmusun Adanadan...herkeze merhaba ben geldım adanadayım artık kendı evımde:):):) zıncırlıbaglar tokıdeyım bende realın arkasında herkeze selamalar
hoşgelmişsin şeyma..nasıl memnunmusun Adanadan...
beğendinmi adanamızı :)
kızlar ya ben bebegıme altı ay kınası yapmak ıstıyorum... kızıma bındallı alcam adanada nerden alabılırım acaba??? bıde bebek sekerı malzemesı satan bı yer lazım bana... yardımcı olursanız cok memnun olurum...
Seyma sen nereliydin
ilkkez duyuyorum böyle bişi
hamamın ara sokağı..melekgirmeze gideceksin bu tarz şeyler için
Skalanın karşı arasında <<1001 çiçek>> <<demir tuhafiye>> var oralarda da bulabilirsin
adanalı anneler bulusmayı dusunmuyolar mı????
çok iyi olur aslında..
hatta denk gelse alışveriş konusunda yardımcı olabilsem
tesekkurler canım... konyalıyım ben... netten gordum cok hos bı adet heveslendım yapmaya karar verdım... ege ve rumelılerının adetıymıs bu...
adanalı anneler bulusmayı dusunmuyolar mı????
kızlar ya ben bebegıme altı ay kınası yapmak ıstıyorum... kızıma bındallı alcam adanada nerden alabılırım acaba??? bıde bebek sekerı malzemesı satan bı yer lazım bana... yardımcı olursanız cok memnun olurum...
çok iyi olur aslında..
hatta denk gelse alışveriş konusunda yardımcı olabilsem
nette zor karşılaşıyıruz.reelde ne yaparız bılmem??ama böyle bir oganızasyon olursa haberim mutlaka olsun kızlar..:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?