Adanalı anne adayları

canım malesef kiralar uçuyor..ancak 400 den başlayan uygun bir yer bulursun..eşinin iş yerı nerde?? ulaşım açısından tercihiniz neresi olacak??nereye yakın olsun yani.birde 2+1 mi yoksa 3+1 mi??ben toros mh. de oturuyorum.burada güzel evler var.düşünürsen gördüğüm yerlerin fiatını sorarım.doğal park civarındayım.
kadın dr.da adana hastanesınde dilek hanım vardı.eski üniversal de.netten bir bak.eğer özel adana hast.diye geçio.eğer ayrılmamışsa ona git canım.

cok tesekkurler canım... sımdı bı arkadasıyla gorustu esım... real tokiye bakıcakmıs... eger tokıde varsa ole bıldıgın ev kıralık cok memnun olurum...

kızlar nerelerdesiniz? bebişler olunca tabi buralara pek uğrayamaz olduk

bebişler ne alemdeler , boyları kiloları , hareketleri nasıl ?

cuma günü 2.ay aşımız için sağlık ocağına gittik , eren artık 6 kg olmuş , boyu da 57 cm
son günlerde iyice hareketlendi , yeni keşfi elleri , sürekli ağzında..başlarda acıktığı için sanmıştım ama bu ay normalmiş , kendini keşfetmeye başlamış , ben de şimdilik elini ağzına götürmesine çok müdehale etmiyorum...
artık aguu gibi sesleri de çıkarıyor yaklaşık 2-3 haftadır ve sürekli gülüyor güleç oğlum...
sizler ne durumdasınız?

maaşallah cnm erenine.

herkeze merhaba ben geldım adanadayım artık kendı evımde:):):) zıncırlıbaglar tokıdeyım bende realın arkasında herkeze selamalar

herkeze merhaba ben geldım adanadayım artık kendı evımde:):):) zıncırlıbaglar tokıdeyım bende realın arkasında herkeze selamalar
hoşgelmişsin şeyma..nasıl memnunmusun Adanadan...
beğendinmi adanamızı :)

hoşgelmişsin şeyma..nasıl memnunmusun Adanadan...
beğendinmi adanamızı :)

hosbulduk canm... evet guzel ama cok kalabalık ıste.. bebıste kucuk olunca pek gezme fırsatı bulamadık... baraj yolu mavı bulvar hayal parka falan gıttık bol bol da reale tabı... ama realde yetıyo gezmek ıcın:):):)

buralar çok sessiz kalmış..herkes bebişne bakıo tabii.hele ben hiç fırsat bulamıyorum..nede olsa 3 bebek

kızlar ya ben bebegıme altı ay kınası yapmak ıstıyorum... kızıma bındallı alcam adanada nerden alabılırım acaba??? bıde bebek sekerı malzemesı satan bı yer lazım bana... yardımcı olursanız cok memnun olurum...

Seyma sen nereliydin
ilkkez duyuyorum böyle bişi
hamamın ara sokağı..melekgirmeze gideceksin bu tarz şeyler için
Skalanın karşı arasında <<1001 çiçek>> <<demir tuhafiye>> var oralarda da bulabilirsin

Seyma sen nereliydin
ilkkez duyuyorum böyle bişi
hamamın ara sokağı..melekgirmeze gideceksin bu tarz şeyler için
Skalanın karşı arasında <<1001 çiçek>> <<demir tuhafiye>> var oralarda da bulabilirsin

tesekkurler canım... konyalıyım ben... netten gordum cok hos bı adet heveslendım yapmaya karar verdım... ege ve rumelılerının adetıymıs bu...

tesekkurler canım... konyalıyım ben... netten gordum cok hos bı adet heveslendım yapmaya karar verdım... ege ve rumelılerının adetıymıs bu...

anaaaa ne güzel bir adetmiş kız bu..bebek için bindallı bulabılırmıyızkı???büyüksaatte varmıdır acaba??dur bende araştıriim.yuse nın dediği yerde bebek şekeri var.hatta orda pasta malzemesi ysatan bir yer var orada hazırları var.

adanalı anneler bulusmayı dusunmuyolar mı????

çok iyi olur aslında..
hatta denk gelse alışveriş konusunda yardımcı olabilsem

nette zor karşılaşıyıruz.reelde ne yaparız bılmem??ama böyle bir oganızasyon olursa haberim mutlaka olsun kızlar..:80:

Ben buhafta alışverişe çıkacağım eylul annelerine hediye alacağım
denk gelirsek derken onu kastetmiştim
bikaç arkadaşla bu vesileyle tanıştık
çarşıda görüştük

ya ben adanayı bılmıyorum pek carsıya yanı merkeze daha hıc gıtmedım vede bebişim buyuyesıye kdar da hıc nıyetım yok kızlar... rezıl oluruz bız... ama ıstersneız real avm de bulusabılırız... kızlar bana ozelden kullanıyosanız facebook isimlerınızı gondersenıze... daha kapsamlı konusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…