Adanalı - Atv

kizlar anca izliye bildim bu bölümü...
basi karma karisikti... maraz alinin rüyasi ile basladi bu bölüm
sonra maraz ali ile ilgili olan senarya devam ederken
adanalinin gecen bölümde yasadiklarini tekrarladilar bu yüzden basi bana karma karisik geldi...
kelepcelilerin oldugu kismi izlemedim bile cünkü artik gercekten SIKMAYA basladi
idilinde görevde iken sürekli telefonunun calmasi hic profesyönelce degildi bence kendini ve digerlerini tehlikeye atti....
bakalim bir dahaki bölümde maraz ali ve adanali birbirlerini görünce ne olacak

kızlar 2,5 yaşında bi kzıım var
bu dii başladığı anda cadım kilitleniyo tv başına
hele bide farkvar_pakfar_ kızım öyle diyo teyzeleri
başlayınca allahhhhhhh tutmayın cadımı
bi oynuyoki sormayın:roflol:

kızlar 2,5 yaşında bi kzıım var
bu dii başladığı anda cadım kilitleniyo tv başına
hele bide farkvar_pakfar_ kızım öyle diyo teyzeleri
başlayınca allahhhhhhh tutmayın cadımı
bi oynuyoki sormayın:roflol:

benim kızım berende 2006 mart doğumlu:asigim::asigim::asigim::asigim::nazar::nazar:
fark vara kızım en yakın arakadşı olan fatmanın adı sanıyor.
hepp fark vara fatmam diyorrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

benim kızım berende 2006 mart doğumlu:asigim::asigim::asigim::asigim::nazar::nazar:
fark vara kızım en yakın arakadşı olan fatmanın adı sanıyor.
hepp fark vara fatmam diyorrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUOTE

:roflol::roflol::roflol: çok tatlı ya:roflol:

seninkide benimkideee:asigim::asigim::asigim:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

fark var fatmam mıkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:çok komik ya.bu küçükler ne kadar sevimli oluyo böyle.Rabbim bana da nasip eder inşallah:Saruboceq:

sizinkiler gene fark vara fatmam diyor .. ah anam bacım... benim oğlanlar fark varı söyleyip bi de bana dönüp "seninle benim aramda i-ri-ce bi fark var "deyip:roflol: kilolarımı gözüme gözüme sokuyorlar bide elleriyle i-ri-ce diye işaret ediyorlr:çok üzgünüm:
ben ne yapayım şimdi...:roflol: dur ben bunlara cuma akşamları erken yatma cezası vereyim:roflol:

YıYECEK GÖRÜNCE KAFASINI ÇEVıRıYOR!

“Adanalı” dizisinin ilk bölümleri için kilo alan Oktay Kaynarca, daha sonra fazla kilolarından kurtulmak için ağır bir diyete girdiğini söyledi. Ancak yaptığı diyetin kendisini oldukça zorladığını belirten Kaynarca, “Bir rejim yapıyorum kardeşim, ben böyle bir şey görmedim. Açlıktan ölüyorum. Lokantaların, şarküterilerin önünden geçmiyorum, barların önünden geçmiyo-rum. Rejimi bozmamak için yiyecek görünce kafamı çeviriyorum” dedi.

24.3.2009

gecen hafta ve mac olan yerı cok sacmaydı cok sevıyorum bu dızıyı ama sankı bozuyolar gıbı hepsı guzel baslıyo sonra cılkı cıkıyor......

[dailymotion]video/x8sewz_adanaly-dizisi-19bolum-sesli-fragma_shortfilms[/dailymotion]
:))

Son düzenleme:
Adanalı'nın setinde yeni bir aşk doğdu

Dizi aşklarına bir yenisi daha eklendi. “Adanalı”nın başrol oyuncuları Mehmet Akif Alakurt ile Selin Demiratar’ın senaryo aşkı gerçeğe dönüştü. Bu ilişkiyi set arkadaşlarından gizleme gereği duymayan çiftin “Bizimkisi sadece dizi sürdüğü sürece devam eden beraberliklerden değil” dediği iddia ediliyor. ıkiliye dair bir başka iddia da evlilik planları yapmaya başladıkları yönünde... Birbirlerini yeterince tanıdıklarına ve mutlu olacaklarına inanan Alakurt ile Demiratar’ın yakında aile büyüklerini de durumdan haberdar edecekleri ve ilişkilerini resmiyete dökecekleri konuşuluyor.

eşimel beraber ara ara baktığım biz dizi.son haftlarda biraz sıktı diye bıraktık seyretmeyi..yanlız adanalının kızı öldümü onu çok merak ediyorum..

ee nasıl kurtulmuş canım bombadan....nasıl gösterdiler olayı..ay bak şimdi merak ettim keşke baksaydım ya......

cnm ben izlemedim o kısmı
ama kız uyandı hastanede
dedi ki beni ordan biri kucagına alıp kurtardı annemdi heralde dedi babasına

sofia nin annesi yani maria kurtardi... bombali odadan kurtardi onu... sonra ormanlik bir alana birakti ordanda polisler buldular zaten

Back
X