- Konu Sahibi kardelen_su
-
hiç evlenmedim
şuan aday da yok
yani var da benim kriterlerime!!uymuyor
evet 40 yaşındayım,evlenmedim ve hala kriterlerim var çunku birlikte yaşayacağım insan çok önemli benim için
evlenmiş olmak için evlenseydim oooooooooo
gerçi bu saatten sonra evlenebileceğimide sanmıyorum ama....
merak ediyorum evliliği aslında,yapabilirmiyim
nasıl bişey sevdiğinle yaşamak
onun ailesi benım ailem falan filan neyse
evlenmek için çıldırmıyorum ama
sanırım o treni kaçırdım ben...
Ben özgürlüğüme çok düşkün biri olduğumdan 'asla evlenmem' diyen tiplerdendim..
Öyle bir düşüncem yoktu , eşim çıktı karşıma..
ben yalnız yaşlanmaktan korkuyorum. artık yaş oldu 28... hoş sevgili de aramıyorum ki... geleni ben geri çeviriyorum çünkü
onları sevemiyorum
benim de artık kkda bir konu açıp yalnızlığımı ve dertlerimi paylaşma vaktim geldi sanırımşu kkda herkes koca bulur bi ben bulamam
Benim gibi hiç talibi olmayan var mıdır acaba? Çok küçük bir çevrem var ,anne baba kardeş bir iki akraba.Saolsun arkadaşlarım evlendi birer birer, hepsinin geniş çevreleri var hiçbiri yardımcı olmak istemedi.Akrabalarım,büyüklerim de sağolsunlar sadece annemi gördüklerinde "Zeynep evlenmiyo mu daha? Söyle ona çok seçmesin bir yaşa gelince seçici oluyor insan" demekle yetiniyorlar.Beni çok severler hem, her yerde herkes parmakla gösterir ama hiçbiri de demez ki bu kız bu yaşa geldi,hala evlenmedi,zamane kızları gibi de değil, bi de biz aracı olalım,etrafa sorup soruşturalım diye. Seçiciymişim, sanki karşıma biri çıkıyor da. Kimle bu şekilde paylaşabilirim ki düşüncelerimi. Söyledim bi kere bir akrabama ,onlar da beni evleneyim de önemli değil gerisi diye düşünüyorum sandılar ki hiç bana uymayan benim de onlara uymadığım bir iki kişiyle alelacele tanıştırdılar beni ,çocuk kandıracaklar gibi, yaşlarını bile gizliyorlardı buluşunca öğreniyordum.Çalıştığım yerde her kademeden insan takdir ediyor,beğeniyor, patronum bile bana "oğlum olsa hiç düşünmem alırdım seni" diyen bir insan,facebook tan gizli mesajlar aldığım bile oldu iş çevresinden, gayet seviyeli sadece bana hayran olduklarını belirten iyi niyetli mesajlar,ama hep uzaktan niye karşıma çıkmıyorlar, uzaktan ciddi görünebilirim ama biraz benle aynı ortamda bulunan insansamimi ve sıcakkanlı olduğumu da gözlemleyebilir,herkesle iyi geçinirim kimseye kötülük yapmam kırmam kimseyi,Allah tan korkarım,büyük burunlu da değilim asla. Neden olmuyor,neden karşıma bana uygun biri çıkmıyor diye çok zaman oturup ağladığımı bilirim ,ama napayım, elimden gelmiyor bişey, hiç çevrem yok ,yolda da gördüğüme ben teklif edemem ya, kaderi kabullenmek bu olsa gerek...kriterlerim de yok,ne eğitim, ne iyi gelir, ama yeter ki benim gönlüm ısınsın o da beni sevsin gönülden,saygı olsun,hayatta en önemli şey sağlık huzur. En kötüsü de insanların "bu yaşa kadar evlenmemiş kimbilir ne kusuru vardır" diye akıllarından geçirdiklerini bilmek,bu beni daha çok yaralıyor ama napalım içinde bulunduğumuz toplumun düşünce yapısı böyle. Hep kadere inanan bir insan oldum ama artık daha da inanıyorum galiba, kaderde kısmette ne varsa o yaşanıyor...
Bulursun
Üstelik 28 evlenmek için geç bir yaş değil ki?
Henüz çok gençsin..
Birgün sevebileceğin biri çıkar karşına, nasıl olduğunu anlamazsın bile..
Hayatta herşeyin hayırlısı olsun..
Geç olsun, güç olmasın
Sevdiğinle aynı hayatı aynı evi paylaşmak çok ama çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kriterlere gelince ne ben eşimin aradığı kişiydim nede o benim aradığım kişiydi. Farklı insanların hayalini kuruyormuşuz ikimizde ama kısmet işte hayat yollarımızı bir şekilde kesiştirdi. Çok şükür huzur içinde tam bir senedir yuvamızda aynı hayatı paylaşıyoruzKriterlerime uygun kişiyle evlenseydim eminim bu kadar mutlu olamazdım.
Hiç zannetmiyorum hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?