Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Afedersin ama ped kullanmiyorum resmen 2-3 damla peceteyle yetiniyorum ve camasirim bile batmiyor
Bak canım ben kürtaj oldum 3 ay sonra benim adetlerimde azalma oldu ama peçete falan değil Ped kullanıyorum. Peçete yetmez ki ama düzenin değişti prolaktinim yüksek belki seninde oyledir

Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..

Bi onerisi olan varsa banada soyleyin ayni sorunu bende yasiyorum ..

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

kızlar meraba 3 ay önce sigarayı bıraktım ve reglim o günden beri aşırı düzensiz 40 günde bir oluyor nerdeyse. sigarayı bıraktıktan sonra aşırı stresli dönemlerim oldu yeme düzenim de çok bozuldu bunlar sebep olabilir mi? sizce doktora gitmeli miyim?

Merhaba ben yeni üye oldum benimde derdim adet olamıyorum bazen 3ay olmuyor 12senlik evliyim evlneli böyle ameliyattaoldum kis vardediler ama duzelmedi ne yapmam gerek cevaplarsanız sevinirim

merhaba kızlar 25 yaşındayım bekarım 13 yaşında adet görmeye başladım ilk yıllarda 2 ay oluyo 1 ay olmuyodu ama zaman ilerledikçe bu olmayan 1 aylık süre 6-8 ayı buldu.doktora gittim hep yasmin isimli doğum kontrol hapı verdiler.6 ay bi kullandım bıraktım yine düzensizlik başladı.tekrar gittim yine aynı hapı verdi yine 6 ay kullandım bıraktım düzensizlik başladı.tekrar 8 ay olmadı yine gittim aynı hapı yine verdi bu defa 2 yıl kesintisiz kullandım ilacı bırakınca düzensizlik yine devam etti ve bu defa tam 1 yıldır adet olmuyorum.geçen gün yine bi doktora gittim yumurtalıkların ve rahimin diğer bayanlara göre küçük kalmış dedi.hormon tahlilleri yaptı hepsi normal çıktı ama ESTRADİOL (östrojen) hormonum düşük (14) çıktı.bana CYCLO PROGYNOVA isimli ilacı verdi 3 aylık daha yeni başladım.ben artık yorgun bitkin psikolojim bozuk bi haldeyim ne yapmam lazım korkuyorum ilerde çocuğum olmayacak diye

arkadaşlar merhaba adetlerim çok düzenli fakat 1 yıldır miktarında azalma var 6 gün süren adetim 4 gün anca sürüyor böyle başına gelen birisi varsa yardımcı olurmusunuz 31 günde adet oluyorum bugün adetimin 2.günü

N
Norma de nasıl adet oluyorsam öyle oluyordum dr bazı kadınlar da olur böyle demiş ti5 7gun suruyordu
Ya ben kürtaj oldum 3 ay sonra adetlerim azaldı 6 gün surerdi 3 4 güne indi prolaktinim yüksek onun etkisi olabilirmi düzenli adetlerim ama sırf cogalsin diye asprin yutuyorum

Ya ben kürtaj oldum 3 ay sonra adetlerim azaldı 6 gün surerdi 3 4 güne indi prolaktinim yüksek onun etkisi olabilirmi düzenli adetlerim ama sırf cogalsin diye asprin yutuyorum

Ayni dert bendede var adetim kisa suruyo iki gun bnde kurtaj oldum yaklasik 5 ay once peki aspirinin cogalmasini etki ediyormu harbiden ediyorsa ne zaman iciyorsun adetin basladigi zaman mi

Ayni dert bendede var adetim kisa suruyo iki gun bnde kurtaj oldum yaklasik 5 ay once peki aspirinin cogalmasini etki ediyormu harbiden ediyorsa ne zaman iciyorsun adetin basladigi zaman mi
yok bak bugun 3.gun az geliyor bugun içicem etkı edıyo sen doktora gıttınmı hormonlara baktırdın mı

yok bak bugun 3.gun az geliyor bugun içicem etkı edıyo sen doktora gıttınmı hormonlara baktırdın mı

Bnm gecen sene zehirli guatirim vardi ilac tedavisiyle gecti dr bana normale dondu ilac kullanmana gerek yok dedi simdi iyiyim artik dr gitttigimde degerlerim hep duzgun cikiyo hic bisi demiyolar ya adetim az surmesi bi sorun olmaz diyolar ama ben bu duruma hicde alisik degilim ben istiyorum ki 5 gun sursun cok aksin gitsin ama yok kizkenmis o bi evlendim sorunlar gitmedi bende kizken agrili olurdum igne atirmaya giderdik evlendim agrida kalmadi kizken cok olurdum evlendim az olmaya basladim kizken kum doktum evlendikten sonra duzeldim :) ben bu isten hic bi bok anlamadm evlilik mi yaramadi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…