- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.021
Canim az geliyor derken ne kadar mesela
Bak canım ben kürtaj oldum 3 ay sonra benim adetlerimde azalma oldu ama peçete falan değil Ped kullanıyorum. Peçete yetmez ki ama düzenin değişti prolaktinim yüksek belki seninde oyledirAfedersin ama ped kullanmiyorum resmen 2-3 damla peceteyle yetiniyorum ve camasirim bile batmiyor
Bi onerisi olan varsa banada soyleyin ayni sorunu bende yasiyorum ..slm arkadaslar 6 aylık evliyim bekarken de var olan bi adet düzensizliğim va hap kullanınca adet oluyorum doktor tam yumurtlama günümde ilişkiye girmemi çocugumun olacagını soyledieşimle birlikte olduk hala cocugum yok çok istiyorum cocugumun olmasını nasıl adetimi düzene sokabilirim yardmcı olur musunuz?
Bebeğin varmı canimMerhaba ben yeni üye oldum benimde derdim adet olamıyorum bazen 3ay olmuyor 12senlik evliyim evlneli böyle ameliyattaoldum kis vardediler ama duzelmedi ne yapmam gerek cevaplarsanız sevinirim
Adetleriniz düzensiz ve 3 çocuğunuz var ne kadar iyi3çoçuk annesiyim enson doğumum sezeryanla oldum ve baglattım yaşım 31 ne yaptıysam olmadı
Ben her hamilelik sürecinde adet oldu 6.aya kadar ve şimdi çok kansız olduğu mu soyluyor dr ilaç kullanmak zorundaymışımAdetleriniz düzensiz ve 3 çocuğunuz var ne kadar iyi
Bence stres yapma inşallah olur dr gitmemezlik yapma tedavisi vardır canını sıkmaBi onerisi olan varsa banada soyleyin ayni sorunu bende yasiyorum ..
Adetlerin olunca nasıl oluyo du yani miktarı vsBen her hamilelik sürecinde adet oldu 6.aya kadar ve şimdi çok kansız olduğu mu soyluyor dr ilaç kullanmak zorundaymışım
Norma de nasıl adet oluyorsam öyle oluyordum dr bazı kadınlar da olur böyle demiş ti5 7gun suruyorduAdetlerin olunca nasıl oluyo du yani miktarı vs
Ya ben kürtaj oldum 3 ay sonra adetlerim azaldı 6 gün surerdi 3 4 güne indi prolaktinim yüksek onun etkisi olabilirmi düzenli adetlerim ama sırf cogalsin diye asprin yutuyorumN
Norma de nasıl adet oluyorsam öyle oluyordum dr bazı kadınlar da olur böyle demiş ti5 7gun suruyordu
Ya ben kürtaj oldum 3 ay sonra adetlerim azaldı 6 gün surerdi 3 4 güne indi prolaktinim yüksek onun etkisi olabilirmi düzenli adetlerim ama sırf cogalsin diye asprin yutuyorum
yok bak bugun 3.gun az geliyor bugun içicem etkı edıyo sen doktora gıttınmı hormonlara baktırdın mıAyni dert bendede var adetim kisa suruyo iki gun bnde kurtaj oldum yaklasik 5 ay once peki aspirinin cogalmasini etki ediyormu harbiden ediyorsa ne zaman iciyorsun adetin basladigi zaman mi
yok bak bugun 3.gun az geliyor bugun içicem etkı edıyo sen doktora gıttınmı hormonlara baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?