Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Bu konuda bana da yardımcı olabilir misiniz?

Yaklaşık 1buçuk yıldır adet düzensizliği yaşıyorum. Düzensizlik dediğim şu ki, gelmesi gerektiğinden 3 gün önce kahverengi tuhaf bişey olarak geliyor. Böyle ara kanama gibi 3 gün devam ediyor. Sonraki 3 gün ne gelen var ne giden. Bu boşluktan sonra tekrar başlıyor bu sefer normal 7 gün de böyle sürüyor. Yani başlangıç ve bitiş arasında geçen zaman 13 gün oluyor bu hesaba göre.

Ama düzenliyken normal başlayıp, hiç kesilmeden 7 günde bitiyordu.

Hastaneye gittim, bütün hormon tahlillerim yapıldı, evliyim ulstrasonum yapıldı. Herşey normal gözüküyor. Doktorum doğum kontrol hapı verdi, 3 ay bunu deneyelim dedi. Yani mantıklı mı bu şimdi yoksa testlerim eksik mi yapıldı sizce?

Adet kanaması az mı miktarı nasıl

Selam kızlar ben bu ay denize girdim ve ayin 5 inde adet olmam gerekirken ayin 16 sında oldum ve herzamankinden çok çok az oldum sizce bunun sebebi denize girmiş olmama olabilirmi ha bide geçen ay adetimin son günü mastürbasyon yaptım bunlara ilgili olabilir mi nolur cevap verin korkuyorum

Slm kizlar bilgilerinize ihtiyacm var nisanin 16 da 14 haftalik 3uz bebeklerimi dusurdum malesef o zamandan beri hic adet olmadim normal mi acaba bide son iki haftadir cok siddetli kasik agrilarim var ve agridiginda akintim oluyo dusukden kirk gun sonra doktara gittigimde rahim de bi sıkıntı yok demisti basina böyle bisey geln varmi nolur yardimci olun

slm arkadaslar 6 aylık evliyim bekarken de var olan bi adet düzensizliğim va hap kullanınca adet oluyorum doktor tam yumurtlama günümde ilişkiye girmemi çocugumun olacagını soyledieşimle birlikte olduk hala cocugum yok çok istiyorum cocugumun olmasını nasıl adetimi düzene sokabilirim yardmcı olur musunuz?

Ben 23 yasinda bayanim...hormon düzensizligi yüzünden yillarca hap kulandim (erkeksi hormonom yüksek) ve adetim ilk baslayali beri sürekli düzensiz hap kullanmama rahmen.... Suan evliyim artik hapi sirf hormon icin icmiyorum tabiki.... Adetim hic bir zaman düzenli degil,bir ay geliyor bir ay gelmiyor geldigi zaman bile sadece damla damla yani gercekten cok ama cok az geliyor ve bu bana sinir,siskinlik,halsizlik ve hic bir seyden memnun olamama gibi herseyi etkiliyor....guatirimda temiz cikti.... Almanyada yasiyorum ve burdaki doktorlarin tehsisi "ne güzel iste az geliyor daha ne istiyorsun" diyorlar sanki beni anlamiyorlar..... (Bir cok doktora gittim)... sizce neler yapmaliyim? Benim durumumda olan arkadaslarimiz varmi?

Canim az geliyor derken ne kadar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…