Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

ben bekarım ama ıstenmeyen bır gebelık gectı prolaktınım yuksek cıkıyo aynen benımde agrılarım azaldı bartholın kıstım vardı o gectı normalımı boyle duzeldık mı bılmıyorum

Evet aynen benim 6 haftalikti icimde kalbi durmus o yuzden kurtaj olmak zorunda kaldm malesef uzucu bir durumdu benim icin
Ya kürtajda yanlış birsey olduğunu düşünmüyorum ama niye böyle oldu anlamış değilim senin kaç ay sonra azaldı adetin ve kürtajdan kaç gün sonra regl oldun

Ya kürtajda yanlış birsey olduğunu düşünmüyorum ama niye böyle oldu anlamış değilim senin kaç ay sonra azaldı adetin ve kürtajdan kaç gün sonra regl oldun

Ben aslinda kurtajdan oncede boyle iki gun suruyodu ve 1.5 ay sonra adet oldum ama o bile iki gun surdu

Anladm :) ya biraz gecsin de bidaha gozukcem aslinda bana hap verdiler onu unuttum bak ama hic icmedim cok gelmesi icin galiba ama ustunde adetliyken mi yoksa gecince mi icilcek soylemedi hic yazmiyoda hic ustunde
Bende gidicem eylülde adet zamanında bakalım ne oluyo hiç üstüne dusmedim ama önemli bir konu

slm arkadaşlar bu defa bende adet düzensizliği yaşadım hep 6 gün süren adetim budefa başlamadan 3 gün önce hafif sancım oldu ama akıntı gelmedi sonra şidetli sancı baş ağrısı ve ateşim yükseldive akıntım oldu 2 gün sancı çektim ve adetim 3 günde kesildi bitmişti 2 gün bişey yoktu dün yine akıntım oldu biraz bunun sebebi ne olabilir benim gibi bu durumu yaşayan varmı ..mantardan olabilirmi ?

Aaa benimde mantarim vardı ve adetim az

Bir sorum var
Duzensiz adet icin 28-35 gun araligi veriliyor ya
Eger adet bu araliklarda ama bazen 32 gunde bazen 35-34 gunde oluyorsa duzensiz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…