- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.041
ben bekarım ama ıstenmeyen bır gebelık gectı prolaktınım yuksek cıkıyo aynen benımde agrılarım azaldı bartholın kıstım vardı o gectı normalımı boyle duzeldık mı bılmıyorumBnm gecen sene zehirli guatirim vardi ilac tedavisiyle gecti dr bana normale dondu ilac kullanmana gerek yok dedi simdi iyiyim artik dr gitttigimde degerlerim hep duzgun cikiyo hic bisi demiyolar ya adetim az surmesi bi sorun olmaz diyolar ama ben bu duruma hicde alisik degilim ben istiyorum ki 5 gun sursun cok aksin gitsin ama yok kizkenmis o bi evlendim sorunlar gitmedi bende kizken agrili olurdum igne atirmaya giderdik evlendim agrida kalmadi kizken cok olurdum evlendim az olmaya basladim kizken kum doktum evlendikten sonra duzeldim :) ben bu isten hic bi bok anlamadm evlilik mi yaramadi ne
ben bekarım ama ıstenmeyen bır gebelık gectı prolaktınım yuksek cıkıyo aynen benımde agrılarım azaldı bartholın kıstım vardı o gectı normalımı boyle duzeldık mı bılmıyom
Bende anlamis degilim ya hakkimizda hayirlisi olsun sende cok cekmissin belli hakkinda allah hayirlisini nasip etsin sana
Çok çektim tabi senin adetin 2 gün mu sürüyor sen neden kürtaj oldun
Ya kürtajda yanlış birsey olduğunu düşünmüyorum ama niye böyle oldu anlamış değilim senin kaç ay sonra azaldı adetin ve kürtajdan kaç gün sonra regl oldunEvet aynen benim 6 haftalikti icimde kalbi durmus o yuzden kurtaj olmak zorunda kaldm malesef uzucu bir durumdu benim icin
Ya kürtajda yanlış birsey olduğunu düşünmüyorum ama niye böyle oldu anlamış değilim senin kaç ay sonra azaldı adetin ve kürtajdan kaç gün sonra regl oldun
Yok İşte benim 6 gün sürüyor du kürtaj oldum 41.gun regl oldum 3 ay sonra da adetlerim azaldıBen aslinda kurtajdan oncede boyle iki gun suruyodu ve 1.5 ay sonra adet oldum ama o bile iki gun surdu
Abuu 41 gun mu bende mi bir anormellik var yaaYok İşte benim 6 gün sürüyor du kürtaj oldum 41.gun regl oldum 3 ay sonra da adetlerim azaldı
41 gün sürmedi 41.gun regl oldum canimAbuu 41 gun mu bende mi bir anormellik var yaabenim neden kisa suruyo yaa
41 gün sürmedi 41.gun regl oldum canim
Bende gidicem eylülde adet zamanında bakalım ne oluyo hiç üstüne dusmedim ama önemli bir konuAnladm :) ya biraz gecsin de bidaha gozukcem aslinda bana hap verdiler onu unuttum bak ama hic icmedim cok gelmesi icin galiba ama ustunde adetliyken mi yoksa gecince mi icilcek soylemedi hic yazmiyoda hic ustunde
Bende gidicem eylülde adet zamanında bakalım ne oluyo hiç üstüne dusmedim ama önemli bir konu
Sen kürtajdan kaç gün sonra regl oldun peki
Sen kürtajdan kaç gün sonra regl oldun peki
Hakkımızda hayırlısı olsun adetim bitsin hayit tohumuna baslicam1.5 ay. Sonra
Aaa benimde mantarim vardı ve adetim azslm arkadaşlar bu defa bende adet düzensizliği yaşadım hep 6 gün süren adetim budefa başlamadan 3 gün önce hafif sancım oldu ama akıntı gelmedi sonra şidetli sancı baş ağrısı ve ateşim yükseldive akıntım oldu 2 gün sancı çektim ve adetim 3 günde kesildi bitmişti 2 gün bişey yoktu dün yine akıntım oldu biraz bunun sebebi ne olabilir benim gibi bu durumu yaşayan varmı ..mantardan olabilirmi ?
sen doktora gitmişmiydin canımAaa benimde mantarim vardı ve adetim az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?