Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar. benim sorunum adet düzensizliği 1 ayda tam 3.kez adet oldum. 22 yaşındayım bekarım 17 yaşımdan beri bu sorunu yaşıyorum lise yıllarımdan beri doğum kontrol hapı kullandım. İlaç kullanırken güzel herşey ama 2-3 ay sonra yine aynısı oluyor. Her gittiğim doktor bunları anlatmama rağmen aynı doğum kontrol hapını ya da bir başkasını verip gönderiyor. üstelik adetlerim çok ağır geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı fikirlerinizi bekliyorum???

Ben 17 yasindayim. Her adet oncesi doymak bilmiyorum, canim her seyi kusana kadar yemek istiyor dolayisiyla domuz gibi sisiyorum. Bir kere adet oncesi 5 kilo alip adet doneminde vermistim. Boyle olmasindan biktim, insan icine cikmak istemiyorum cunku herkes kilo aldigimi soyluyor. Ustune ustluk bazen adet olmam 40 gunu biliyor. 37. Gunumdeyim bugun, bu araligi azaltmak imkansiz mi?

Kilon varmı canm

en son adet tarihim 3 temmuzdu normalde 28-35 gün arası adet dönemim olur ama hala beklemedeyim ne gelen var ne giden gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdiye kadar hiçbir adet belirtim olmamıştı (adet olmadan 10-15 gün önce başlar ağrılarım normalde) dünden beri kasıklarda ağrı ayaklarımda sızı var bakalım inşallah hastalanırım rahatlarım çok fena şiştim doktora gitmek için erken mi diye düşünüyorum. 28 gün adet döngüsüne göre 31 temmuzda regl olmam gerekiyordu 19 gün geçti. 35gün adet döngüsüne göre 7 ağustosta regl olmam gerekiyordu 12 gün geçti sizce gideyim mi doktora adet söktürücü falan mı verir acaba

Merhaba bnm 7 aylik kizim var ve ilk adetmi 5. Ayinda gordum ve daha henuz adet olmadim acaba korkmalimiyim yeni bir gebelik mi yoksa duzensizlikmi test falan yapmadim ama boyle devam ederse yapmayi düşünüyorum

aa ayni ben :) ben de dun test yaptim negatif

Herkese merhaba benim bu ay adetim 3 gün gecikti arkadaslar ya. Vajinal fitil kullandim 2 gun denize girdim hali yikadim esya topladım sehir degistirdim yani stresli bir donem gecirdim buna bagli olabilirmi acaba yaa test yapmayada korkuyorum (

arkadaşlar doktor kontrolünden geçmeden sakın adet söktürücü ilaçlar almayın. çok sakıncalı. bu ilaçların vücutta pıhtı yapma olasılığı var.
eğer hastalığınız beklediğiniz gün gelmediyse olayı geciktirmeden ve süreyi de 10 gün geçirmeden muhakkak hormon testi yaptırmanız gereklidir. bu çok önemli bir konudur.
bu hormon testinde estradiol (e2)çok yükselmiş ise tehlike var demektir. estradiol (e2) seviyesinin yükselmesi rahim, yumurtalık, meme kanserini tetikler. acilen kanser taramasına girilmesi gerekir. bu olay kadında her türlü düzensizlik yapar lütfen bütün arkadaşlara söylüyorum kafadan söktürücü yada geciktirici ilaçlar almayın hormon testleri ile sebebini acil olarak öğrenin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…