- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.061
Düzenli demek istedin galiba:)))) çok sık bu olay tekrar etmiyorsa duzenliBir sorum var
Duzensiz adet icin 28-35 gun araligi veriliyor ya
Eger adet bu araliklarda ama bazen 32 gunde bazen 35-34 gunde oluyorsa duzensiz mi ?
Evetsen doktora gitmişmiydin canım
Kilon varmı canmBen 17 yasindayim. Her adet oncesi doymak bilmiyorum, canim her seyi kusana kadar yemek istiyor dolayisiyla domuz gibi sisiyorum. Bir kere adet oncesi 5 kilo alip adet doneminde vermistim. Boyle olmasindan biktim, insan icine cikmak istemiyorum cunku herkes kilo aldigimi soyluyor. Ustune ustluk bazen adet olmam 40 gunu biliyor. 37. Gunumdeyim bugun, bu araligi azaltmak imkansiz mi?
Düzenli demek istedin galiba:)))) çok sık bu olay tekrar etmiyorsa duzenli
Boyum 1,60 kilom 52. Diyetisyene danisiyorum her hafta, 52 nin iyi oldugunu, daha kilo verirsem iyi durmayacagini soyluyor.Kilon varmı canm
Canım merhaba hormonlrina baktirdinmiMerhaba bnm 7 aylik kizim var ve ilk adetmi 5. Ayinda gordum ve daha henuz adet olmadim acaba korkmalimiyim yeni bir gebelik mi yoksa duzensizlikmi test falan yapmadim ama boyle devam ederse yapmayi düşünüyorum
YoK baktirmadimCanım merhaba hormonlrina baktirdinmi
Kist in olabilir belki o yüzden sordum canım yada bir hormon yüksek olabilirYoK baktirmadim
Kist in olabilir belki o yüzden sordum canım yada bir hormon yüksek olabilirYoK baktirmadim
Teşekkürler ilgin icinKist in olabilir belki o yüzden sordum canım yada bir hormon yüksek olabilir
aa ayni ben :) ben de dun test yaptim negatifen son adet tarihim 3 temmuzdu normalde 28-35 gün arası adet dönemim olur ama hala beklemedeyim ne gelen var ne giden gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdiye kadar hiçbir adet belirtim olmamıştı (adet olmadan 10-15 gün önce başlar ağrılarım normalde) dünden beri kasıklarda ağrı ayaklarımda sızı var bakalım inşallah hastalanırım rahatlarım çok fena şiştim doktora gitmek için erken mi diye düşünüyorum. 28 gün adet döngüsüne göre 31 temmuzda regl olmam gerekiyordu 19 gün geçti. 35gün adet döngüsüne göre 7 ağustosta regl olmam gerekiyordu 12 gün geçti sizce gideyim mi doktora adet söktürücü falan mı verir acaba
hala gelen giden yok beklemedeyim bu hafta gelmezse kesin doktora gidicem artıkaa ayni ben :) ben de dun test yaptim negatif
arkadaşlar doktor kontrolünden geçmeden sakın adet söktürücü ilaçlar almayın. çok sakıncalı. bu ilaçların vücutta pıhtı yapma olasılığı var.en son adet tarihim 3 temmuzdu normalde 28-35 gün arası adet dönemim olur ama hala beklemedeyim ne gelen var ne giden gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdiye kadar hiçbir adet belirtim olmamıştı (adet olmadan 10-15 gün önce başlar ağrılarım normalde) dünden beri kasıklarda ağrı ayaklarımda sızı var bakalım inşallah hastalanırım rahatlarım çok fena şiştim doktora gitmek için erken mi diye düşünüyorum. 28 gün adet döngüsüne göre 31 temmuzda regl olmam gerekiyordu 19 gün geçti. 35gün adet döngüsüne göre 7 ağustosta regl olmam gerekiyordu 12 gün geçti sizce gideyim mi doktora adet söktürücü falan mı verir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?