Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Bi bilsem hap icince oluyorum içmeden olamıyorum. .
canım dr. görün bende adet düzensizliği vardı devamlı doğum kontrol hapları ile adet oluyordum. Sonra bende kist oluştu ve dr. adet düzensizliğimi buna bağladı. Evliliğimin 3. ayında 23 cm lik kist aldırdım ve 1 yıl boyunca bebek düşünmeyin ancak kendinizi toplarsınız dedi dr. şuan 3 yıllık hamileyim ve hala bebeğimiz yok. Eylül ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.

Bi bilsem hap icince oluyorum içmeden olamıyorum. .
Canim soğan kürü falan dene denedin mi mesela benimde ıstenmeyen bir gebeligim oldu bende korkuyorum olmaz diye benimde prolaktinim yüksek ama çok şükür adet olabiliyorum her ay düzenli bir şekilde soğanı denicem ama dengelensin diye aslan pencesini falan da sende dene bence tarçın bal corekotu karistir ye illaki duzelirsin inşallah

Rabbim tüm istiyene versin daha 3 ay önce doktora gittim hamilelik belirtisi var dedi sonra gittim yok tekrardan adet hapı verdi ben adetim niye hap siz gelmiyor onu merak ediyorum

Evet bu söylediklerin olabilir ama işte midem bunları kaldirmiyor içmeye. . Ama denicem oruç bitsin.. burayida yeni buldum inş hep burda sorunumu anlatırım güvenilir bir sitedir inş

Rabbim tüm istiyene versin daha 3 ay önce doktora gittim hamilelik belirtisi var dedi sonra gittim yok tekrardan adet hapı verdi ben adetim niye hap siz gelmiyor onu merak ediyorum

Canimm insallah gecer seninde adet duzensizligin ama genetik olabilir bu annende falan adet duzensizligi varsa

Annemde devamli adet oluyor :) annem hep allahım ben çok cektim adetten kızım çekmesin demiş ve kızı hiç görmüyor :) gülüyorum çünkü artık takatim kalmadı. .. ben çocuğum olsun istiyorum insanlar hep laf atıp duruyor çocuk yokmu diye gidince görüp te soran dönüşte gene soruyor..

Sen onlara aldiris etme kafaya takmamaya calis olur ama zamani vardir Allah dogru zamani biliodur..bende 1 yillik evliyim 4 5 ay korunduk sonra hala olmadi hormonlarim duzgundu digum k.hapi kullandim 2 ay duzen bozuldu benmde

Biz hiç korunmadik . . Ama işte allah bilir o nezaman nasip görürse ozaman olsun.. allahtan eşimden yana çok sansliyim o destek oluyor

Benim 2 3 ay kendiliginden gelio sonra adet sokturucu yine degerlerim normaldi ama meger polikistikover varms bende o yuzden duzensizlik varmis buyuk ihtimal sendede oyle gibi

Merhaba arkadaslar. Bi sorum olucak. Bekarm ve adetim duzenliydi genelde.bu ay 6 gun gecikti hic boyle olmazdi. Oruc tutuyorum hani yeme duzeninden etkilenmis olabilrmi. Hafif kasık agrilarim var ve asiri stresliyim gelmedigi icin her firsatta bakiyorum hatalanmismiyim o kadar paranoya oldum. Mide bulantim var bel agrim var sinirlerm gerildi iyice. Adacayi icmeye basladm sahurda insallah bi faydasi olur.sizinde onerilerniz varmi?

Bu aylarda olur canim öyle normal dusunursen gelmez stres etkilio aklimdan gittigi zaman olurum bnde hep bitki cayi iyi gelir ve stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…