Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

1 haftada bir adet oluyorum normalde çok düzenli oluyorum son 1 aydır durmaden adet oluyorum önce 2 gün siyah renk akıntı oluyor peşinden kanamaya çeviriyor kist miyom yok dediler ve hormonlar normal çıktı bundan önce düzenli adet oluyordum yeni oldu sizce neden olabilir doktor bir teşhis koyamadı ilaç da vermediler durmadan sık adet neyin göstergesi endişeliyim

merhaba kızlar bende adet düzensizliği var bir yıldır da evliyim bebek düşünüyoruz. İstanbulda Dr ye gittim ilki alttan baktı temiz yumurtaliklarin miyom kist yok dedi ancak kilo alimindan kaynaklanan yumurta tembelligi olabilir dedi üç ay süre verdi kendiliğinden hamile kalmazsan tedaviye başlayalım dedi başka bir dr ye daha gittim oda pko var ama korkma hamile kalabilir sin dedi zayifla mam gerektiğini soyledi. Sat 30 agustos tu 15 i 16 si gibi kanama oldu memlekete gelmiştim hava değişimi sandım ki gün sürdü sürmedi çok azdı önce kırmızı sonra kahverengiye döndü bir kaç gün kahverengi çamur şekilde atık gibi bişeler geldi sada sonra tekrar ayin sonu Ekim in başı gibi tekrar biraz kanama oldu sonra normal kahverengi geldi bitti Ped bile dolması ikisinden. Şimdi kasık ağrım mide bulantısı var böyle bir durum yaşayan oldu mu uzun oldu k.byin

Merhabalar
Ay bu regel duzenimin bozulması bende de meydana çıktı
Bi 5 gün öne geçiyor, bi 7 gün. Bebek pilanladıktan sonra hemde başladı
Bu ayda bekleyim diyorum oyle mi doktora gidiyim.
Armet , canım boy kilo kaç ki doktor zayıflamayı tavsiye etti?

selam kızlar
ben de katılıyorum aranıza.
29 yaşındayım ve hayırlısıyla hazirandan beri bebek istiyoruz ama nedense bizim yaramaz biraz nazlı çıktı
normalde adetlerim düzensizdir.yani öyle aylar falan değil ama 27 35 gün arasında gelir.ama bebek istediğimizden beri bayağı düzenim bozuldu döngülerim
29-30-34-22 ve 37 oldu.
bu şekilde düzensiz olup da bebek sahibi olanlar yazsınlar da bize de umut olsunlar
ayrıca bu ay ovu testi ile takip edeceğim acaba yumurtlama oluyor mu.
hakkımızda hayırlısı.

Al bendende o kadar 2 aydır 5 gün öne geliyor tamda bebek için çalışma yaparken oluyor ya canım sıkılıyor. Regl düzensizliği için gidecem dr. Daha önce klomen ve catlatma iğnesi kullandım acaba ondan mi oldu dedim ama tam gecikme yaşadığım ve hamilesin dedikleri günü görüp durabilecek miyim? Merak icerisindeyim

Merhaba.. size sorularim olacak cevaplarsaniz cok mutlu olacagim. Ben iki yildir vajinusmus problemi yasiyorum esimle yuzeysel sekilde birlesme yasiyoruz (vajinamin ustune bosaliyor) gecen ay 28 inde adet oldum bu ay hâlâ adet olamadim. 5. Gunde iki kez gebelik idrar testi yaptim negatif cikti. Hâlâ beklemekteyim daha once edetlerim en fazla iki gun gecikirdi hamilelik belirtilerim de yok sanirim sadece kasiklarimda hafif ani batmalarim ve vajinama igne batma hissi gibi sizilarim oluyor.. vajinusmuslu olup bu sekilde hamile olanlar var mi... hamile olabilir miyim kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum

Hemen hemen aynı şeyler yaşıyorum. Sizin sonuç ne oldu?

Canim bence hic ihmal etme ve doktora git derim,bende cok duzenli adet olan birisiyim,hic sasmazdi.hayatimda ilk defa 10 gun geciktim,kan testim negatif cikinca doktora gittim 5 cm kistim varmis bugune kadar hic yoktu sureklide giderim,birdenbire nasil olmus anlamadim bile,tarlusal verdi doktorum söktürücü adet olmayi bekliyorum,sonra kist kucultmek icin tedaviye baslancak,dogum kontrol hapi veriyolarmis bende o hapi hic kullanmak istemiyorum bugune kadar hic kullnmdim cunku,kara kara dusunuyorum,oyuzden ihmal etme doktora gorun biran once bence..

Merhaba kizlar 16 gunde tekrar regl oldum .doktor kucuk polikistik over yapilar gordu.2 yillik evliyim ve cocuk istiyoruz.adet duzenim 30,28,38 seklinde gider sizce duzensizmi.ilac verdi orgametril bitince tekrar 3.gunu muayeneye cagirdi.bu ilaci kullabirken hamile kalmam mumkubmu

İnşallah alıcaksın canım benim. Hiç moral bozmak yok . Benim adet bu ay gecikmeli başlıyor. Tam ovulasyonu yakaladık dedim ama boşa çıkıcak galiba

Bazılarında oyulor ben duydum. Mesela benim arkadaşım 12 hafta hamile ve adet gününden 5 gün once hamile kalmış

Benim durumum hala karışık olarak devam ediyor. 31 dönüm günüm ve hala adetim başlamadı. İki ay üst üste mesela 24 cu günde az bi pembe kahve rengi gorunurdu sonra dururdu ve 2 gün sonra adetim başlardı. Bu sefer 28 çi günde sadece pembe oldu durdu ve iki gun gecti. Bugun başlamazsa test mi yapsam ? Ay cok heyacanlıyım ve uzulmekten cok korkuyorum tekrar

merhaba kızlar bir sorum olacak 23 yaşında bekarım . Adet düzensizliği oluyorum bazen 5 hafta arayla oluyorum bazen 2 hafta arayla bu aralar bir ay normal adet görüyorum diğer dönem başlangıcıyla arada tekrar oluyorum yani 2 hafta sonra falan ama o zaman afedersiniz kan değilde koyu renkte 1 2 damla leke geliyor 3 4 gün sürüyor . Daha önce doktora gittim bir sorun yok dedi sonra doğum kontrol hapı verdi hapı btirmeden adet düzenim dahada mahvoldu 1 ay boyunca adet gördüm hemen bıraktım ama düzelmiyor korkuyorum ilerde sorun teşkil eder mi ya da acaba başka rahatsizlığım olabilr mi ? aranızdaböyle olanlar var mı ?

Canim soğan suyu çok işe yarıyor gerçekten denedinmi

Ilgilendigin icin tesekkur ederim canim denemedim hic icemezmisim gibi geliyor ama icmeye calisicam çunku rahatsiz olmaya basladim .
Ben soğan suyunu bırak soğan bile yemem ama burnunu kapat bitene kadar elini burnundan çekme sonra hemen nane vs at ağzına çok işe yarıyor benim adetim azdı ben 15 gun bile yapmadım 7 gün yaptım yeminle etkisi oldu ama bal tarçın falanda ye

Kızlar, 28 ci gunde lekw oldu 4 gün hiç birşey yoktu. Bugun akşama doğru yuruyüş yaptık geldik aaa leke var , ve çok adet ağrıları gibi ağrım var. Bende nerdeyse test yapıcaktım (((( moralin çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…