Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaşlar ben progestan kullanıyorum yalnız ilaç bitmeden hasta olursam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum günde 3yane içiyorum hem adet düzensizliği hem gebelik için yaşadığım yerde doktora gidemiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?

Arkadaşlar size birşey danısmak istiyorum fikirleriniizi bekliyorum Ben yıllardır pukoluyum ve yıllardır dogum kontrol hapı ile adet gördüm hiç bırakmadım şimdi 3 aylık evliyim, su an kesinlikle cocuk istemiyoryz sartlarımız hiç buna uygun değil fakataklımda hep cocugum olur mu olmaz mı sorusu var her gün düşünüyorum, sizedanısmak istediğim konu şu, ben bu ay yıllardır kullandığım dogum kontrol hapını ilk defa bırakmak istiyorum sogan kürünebaslamak istiyorum, cunku dogum kontrol hapları kisti tedavi etmiyormus sadece adetgörmemizi sağlayarak adet olmuyorum şikayetnden kurtulmamızı saglıyomus sogankürüne başlamayı düşündüm ama bu sefer korkuyorum kür bende işe yaramaz da kistlerim daha cok cogalır ve artarsa diye ozaman cocugum olması daha da zorlascak diye korkuyorum ama böle hapla da nereyekadar iyileşmek adına brsyler yapmam gerek diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım sogan kürüne baslayyımmı yoksa haplarla adet görmeye devam edip 1 yıl kadar flaan sonrahamileliği düşündüğüm zaman mı hapı bırakayım lütfen fikirleriniizi bekliyorumarkadaslar sevgiler

Arkadaşım Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bi doktor banada pco demişti ve ben hergün internette araştırma yaptım soğan suyu denedim doktora gittim kist falan yok dedi adetlerim zaten duzenliydi ama miktarinda problem vardı sana tavsiyem lütfen moralini yüksek tut ve şık sık doktora git bol su iç elden bırakma olur tabi bebeğin niye olmasin hormonların nasıl peki

Açıklamaların için cok tsk ederim arkadasım sen sogan kürünü öneriyorsun yani bu ay yıllardır kullandığım dogum kontrol hapını bırakcam sogan kürü içerek adet görmeye calıscam nolur dua edelim birbirimize inş şifa bulurum önceden bakıldığında hormonlarım iyiydi en son 2 hafta önce gittim doktora sadece ultrasonda baktı yapcak brsy yok polikistiğe alıs dedi yolladı bilmiyorum hormonlarım ne alemde, birde Son bir kaç aydır adetlerim miktarı cok azaldı su an adetim en yogun günü olması lazım pedin azıcık ortası batıyo sadecebu cok anormal bir durummu? bıktım artık cok bunaldım cok özeniyorm normal kadınlar gibi adet görmek cok istiyorum nolur dua edelim birbirimize

Senin Adetlerin hepmi azdı benim başımdan bir kürtaj geçti benim miktarim normal bir bayana oranla ondan azaldığını düşünüyorum ben soğan suyu içtim miktarını gerçekten arttirdi bende diyodum niye az vs diye bol su içtim 2 doktora gittim kist vs yok dedi ya o kadar rahatladimki dene bence ve moralini yüksek tutmaya çalış bence gerçekten moral çok etkiliyor ve bende garip olan birsey var ben ya 2 kere yumurtluyo rum ya adete yakim

İnşallah canım benim ya içim rahatladı inş bende şifa bulurum ben dogum kontrol hapı kullandığım halde önceden bu kadar az değildi hap azaltıyodu evet ama bu kadar az değildi Son 3 aydır cok az iki gün önce adet oldum azıcık brsy kanamam oldu şimdi daha 2 gün olmasına rağmen bitti kanamam çok üzülüyorum dogum kontrol hapı bırakcam 3 gün sonra baslıcam sogan kürüne

Hormonlarina tekrar baktır ama bence mutlaka

Kızlar selam
Ben bugün doktora gittim polikistik gorunum vardı tam ovülasyon dönemimdeyim yumurta var mı diye baktı. Soğan kürü de yapıyorum. Ama muayeneden sonra biraz kan geldi doktor tuşedendir dedi. Hala gelmeye devam ediyor regl olmusum gibi. Böyle olan var mı endişelendim

Eylül ayının ilk haftası ilişki sayılamayacak bir şeyler yaşadım. Bakireyim ve boşalma da olmadı. Beni korkutan, içinde sperm barındırabilen zevk suyu. Bu olaydan 3-4 gün sonra ve ekim ayında zamanında regl oldum. Bu ay sınav dönemimdi, kendimi stresli hissetmiyordum ama uyku düzenim, beslenmem değişti. Araştırdıkça üstüne görme diye bir şey gördüm. Kuşkulandım ve iki idrar testi yaptım. İkisi de negatif çıktı. Ama 15 günlük bir gecikme söz konusu. Psikolojik olabilir ama karnımı şiş hissediyorum, midem ağrıyor, bulanıyor. Düşünmeden edemiyorum. Stres regli bu kadar etkiler mi? Zihnimi nasıl rahatlatabilirim? Hamilelik söz konusuysa bile 10 haftalık civarı. Diğer belirtiler nelerdir?

Sürekli olan bir miden bulantin varmı peki canım

İdrar testini ilişkiden ne kadar süre sonra yaptın hamile değilsindir sanırım ama yinede Son bir test yap kesin sonuc içün rahatlasın

Arkadaşlar sogan kürü ile birlikte testere dişli aslan pençesi içiliyor mu yoksa cayı sogan küründen sonra mı içeyim bir de testere dişli aslan pençesi kurusu aldım ama dogru muemin değilim görünüşü yeşil caya benziyordmi yeşil yeşil kuru yaprakları var??

mrb kizlar benimde size bi sorum olacakti.benim adet duzensizligim var ayda 3 ile 7 gun arasinda gecikme oluyo her ay mutlaka adet oluyorm ama cok az en fazla 4 gun suruyo adetm ilk gun biraz kanamam oluyo sonra ki gunler akinti seklinde gobegimdede sislik var.sizce bundan kaynaklaniyo mudur doktora gittim duzenszlik icin herhangi bi test yaptrmadim ultrasyona girdim yumurtaliklarn yavas biraz dedi akintim cok oluyo bu aralar sizce napmaliyimm neden oluyodur bu bana bi akil verin cevaplarinizi bekliyorm

Merhaba öncelikle belirtmek isterim ki 20 yaşındayım ve bekarım..benim uzun zamandır kafamı karıştıran bir konu var, yaklaşık 3 aydır regl olamıyorum, aslında hiçbir zaman adetim muthiş düzenli olmadı daha önceleri 1 ay olmadan atladığımda oldu yani günü gününe adet oluşum çok nadirdir ama hiç bu kadar uzun süre böyle bir durum yaşamamıştım, normalde yoğun gelen adetim son oluşlarımda azalmaya 4-5 günde kesilmeye başlamıştı,özellikle çene bölgemde sivilcelenme hatta iltihaplı büyük sivilce problemlerim ve akıntılarım oluyor. bu zamana kadar konuştuğum kişiler hormon bozukluğu ya da kist olabilir dedi en kısa sürede doktora gitmeyi planlıyorum tabiki ama sizlerinde görüşlerini almak isterim :)

Canlarım benim, size muthiş bir haberim var. Ben hamileyim. En son 15 kasımda yazdım aynı gunde test yaptım be pozitif çıktı. Sonra hastaneye gidip emin olmal için kan testi yaptırdım o da pozitiv çıktı 5 hafta diye. Doktora gittim ) dün tam 7 haftamız oldu. Ama beni endişelendiren şu 10 gune yakındır lekelerim var kahveyi renginde. Proluton depo yazdılar iyne haftada 1 kere ve daha da durmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…