- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.081
acil doktora gidip hormon testine girin bunlar ciddi konular. ayrıca kolestrol testine girmeniz gerekir. ldl yüksekliği yada kalpte herhangi bir problem varsa çarpıntı yapar. hem kadın doktora hemde kalp doktoruna gştmeniz gerekir. eğer bu konuyu ertelerseniz ilerde sağlık açısından daha büyük problemler yaşarsınız. zamanında önlem alınız. doktora aç karnına gitmeniz gerekir testler için
Arkadaşlar son adetim 1 temmuzda idi. 1 Ağustos da adet olmam gerekiyordu ama olmadı. 1 Ağustos gibi sancılarım oldu ama adet olmadım ara ara yine sancılarım ve bel ağrılarım oldu ama ha bugün ha yarın bu zaman kadar adet olmadım. Bugün test yaptım sonuç negatif sizce ne yapayım. Lütfen Yardımcı olayım.
Canım sonucunu merakla bekliyorum. İnşallah kötü bir şey yoktur.Benim de 3 temmuz. Henuz olmadim. Bugun doktora gittim. Bakalim test sonuclarim aciklanacak.
Insallah yoktur canim. Sen naptin? Doktora gitmeyi dusunmuyor musun?Canım sonucunu merakla bekliyorum. İnşallah kötü bir şey yoktur.
Canım gideceğim de işden çok da müsait olamıyorum. Diyarbakırda yaşıyorum ve buralarda malum çok müsait değil hergün karışık o yüzden müsait en kısa zamanda gitmek istiyorum.Insallah yoktur canim. Sen naptin? Doktora gitmeyi dusunmuyor musun?
Insallah en kisa zamanda gidersin canim. Merak ettim. :)) Benim hep duzensizdi. Ilk defa tahlil yaptirdim bakalim. Senin de duZensiz mi?Canım gideceğim de işden çok da müsait olamıyorum. Diyarbakırda yaşıyorum ve buralarda malum çok müsait değil hergün karışık o yüzden müsait en kısa zamanda gitmek istiyorum.
Pko varmis. Adet sokturucu verdi doktor.Canım sonucunu merakla bekliyorum. İnşallah kötü bir şey yoktur.
Canim bende gittim bugun dr bana da ilaç verip gonderdiPko varmis. Adet sokturucu verdi doktor.
Tahlil sonuclariniz nasil?Canim bende gittim bugun dr bana da ilaç verip gonderdi
Canim sadece hamilemiyim degil miyim diye beta hgs degerlerine bakip sonrasinda primolut . Devit -3 ve forbiol folik asit verip gonderdiTahlil sonuclariniz nasil?
canim kusra bakma burdan yazdm sadece yorumundan anladm ve simdiki durumdan ki o 1 ci dusukden sonra tekrar kamile kalip anne olmussun na kadar aradan sonra kaldin normal yoldanmi kaldin?Ne yapacağimi bilmiyorum düzen girmedim benim de adetlerim
1 yil önce düşük yaptim ikizlerimi kaybettim ve hala adet lerim düzne girmedi
sizce kizlar bir sorun varmidir yoksa zaman birakmalimiyim
çünkü çok hassas olduğum için ilk düşük yaptiğimda da iki yil toparlanamamiştim
Canim sadece hamilemiyim degil miyim diye beta hgs degerlerine bakip sonrasinda primolut . Devit -3 ve forbiol folik asit verip gonderdi
Canim Merhaba acaba kistin mi varİyi akşamlar bi sorum olucakti her ay adet görüyorum da bu ay adet oldum ama Afedersiniz leke leke goruyorum dünde bugunde normalde böyle bişey olmazdı napsam da kanamam gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?