Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Adetin 3.günü endokrinoloji bölümüne git canım yönlendirme yapacaklar sana

Evet kan ultrasonda mi baktı tuylenmen falan Kilon varmi
tüylenme 4 5 ay evvel başladı, günden güne kilo artışı da söz konusu ve sürekli adet gecikmesi yaşıyorum ultrasondan baktı ilk sonrada adet söktürücü verdi. adetin 2. günü hormon testi yaptır dedi. adet söktürücüye gerek kalmadan bugün adet oldum. yarın da hormon testi yaptırıcam

Her ddoktora guven olmuyor banada paco denıldı ama kılom yok allaha sukur tuylenmemde oyle yok ve gunumde regl oluyorum 1gun gecıkır gecıkırse

Her ddoktora guven olmuyor banada paco denıldı ama kılom yok allaha sukur tuylenmemde oyle yok ve gunumde regl oluyorum 1gun gecıkır gecıkırse
benim 1 2 ay olmadığım oluyor. bu sefer de 10 gün geç oldum. yarın hormon testi yaptırıcam inşallah sonuçlar güzel çıkar. Rabbim kimsanın kucağını boş, evlatsız bırakmaz inşallah

Kist geçen ay wardi adet oldum 21nde bu ayda 21nde oldum ama leke gördüm sadece oda 3 gün sürdü yani adet kanaması sayılmaz ondan sonra dahada gormedim

Merhaba reglim 5 gün gecikti, dokunduğumda göğüslerim acıyor, bugün kahverengi akıntı geldiğini fark ettim şüphelenip test yaptım iki gün önce negatif çıktı. Sizce regli olacak mıyım yoksa gebelik mi bu anlayamadım bunalıma girdim artık

Merhaba arkadaslar bi fikir lutfen her ay hamilemiyim die dusunmekten yoruldim subattan beri siralamayi yazayim.size subatta 6 martta 14 nisanda 12 mayista 12 haziranda 19 temmuzda 17 agustosta 21 bu ay halen bekliyorum diger aylardan farkli olarak ayin 20 23 eylulde mide bulantim cok oldu 23 unde test yaptim negatif kasik agrim cok var her defasinda tamam hastayim diyorum ama nafile simdiye kadar gitmedim doktora artik gitme zamani geldi sanirim bayramdan sonra giderim belki ve yine hasta olmazsam her defasinda hasta olunca vazgeciyorum ama boylede cok stres oluyor insan bebege karsi defilim ama vakit erken die dikkat ediyorum ama boyle gecikince kadinsal olarak ister istemez hazirliyorum kendimi sonuc sikinti veriyor akil lutfen

Arkadaşlar benim başımdan 1 kürtaj geçti ve 3.ayimdan sonra adetlerim de azalma meydana geldi 1 yil oldu hala duzelmedi yumurtaligimda kistler oldu ve prolaktinim en son 30.01 çıkmıştı her ay aynı gün regl oluyorum ama ciddi anlamda reglim azaldı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…