- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.101
Adetin 3.günü endokrinoloji bölümüne git canım yönlendirme yapacaklar sanaArkadaşlar Yardıımadet gecikmesi yaşıyorum sürekli. Doktorum adet söktürücü verdi bugün. Adetin 2. günü hormon testi yaptırmamı söyledi. Hormon testi yaptıran var mı? Nasıl yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim. Sonucunda Hamile kalan oldu mu, hamile kalamayacağım; çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum.
teşekkürler. Kanla yapılıyor değil mi? Polikistik Overden şüphelendi dr.Adetin 3.günü endokrinoloji bölümüne git canım yönlendirme yapacaklar sana
Evet kan ultrasonda mi baktı tuylenmen falan Kilon varmiteşekkürler. Kanla yapılıyor değil mi? Polikistik Overden şüphelendi dr.
tüylenme 4 5 ay evvel başladı, günden güne kilo artışı da söz konusu ve sürekli adet gecikmesi yaşıyorumEvet kan ultrasonda mi baktı tuylenmen falan Kilon varmi
Her ddoktora guven olmuyor banada paco denıldı ama kılom yok allaha sukur tuylenmemde oyle yok ve gunumde regl oluyorum 1gun gecıkır gecıkırsetüylenme 4 5 ay evvel başladı, günden güne kilo artışı da söz konusu ve sürekli adet gecikmesi yaşıyorumultrasondan baktı ilk sonrada adet söktürücü verdi. adetin 2. günü hormon testi yaptır dedi. adet söktürücüye gerek kalmadan bugün adet oldum. yarın da hormon testi yaptırıcam
benim 1 2 ay olmadığım oluyor. bu sefer de 10 gün geç oldum. yarın hormon testi yaptırıcam inşallah sonuçlar güzel çıkar. Rabbim kimsanın kucağını boş, evlatsız bırakmaz inşallahHer ddoktora guven olmuyor banada paco denıldı ama kılom yok allaha sukur tuylenmemde oyle yok ve gunumde regl oluyorum 1gun gecıkır gecıkırse
Inşallah canım sonucunu söyle mutlaka çok merak ediyorumbenim 1 2 ay olmadığım oluyor. bu sefer de 10 gün geç oldum. yarın hormon testi yaptırıcam inşallah sonuçlar güzel çıkar. Rabbim kimsanın kucağını boş, evlatsız bırakmaz inşallah
Tamam söylerim muhakkak. Hemen çıkmaz sonuc değil mi?Inşallah canım sonucunu söyle mutlaka çok merak ediyorum
Çıkar çıkmazsa bile 1 gün sonra alirsinTamam söylerim muhakkak. Hemen çıkmaz sonuc değil mi?
Canim geçmiş olsun öncelikle kistin 1 tanemiKist geçen ay wardi adet oldum 21nde bu ayda 21nde oldum ama leke gördüm sadece oda 3 gün sürdü yani adet kanaması sayılmaz ondan sonra dahada gormedim
Test sonucumu 5 saat sonra aldım. Sonuç bu fakat anlayamadım. Doktorada henüz gösteremedimInşallah canım sonucunu söyle mutlaka çok merak ediyorum
LH fsh dan yüksek çıkmış pcooda genel böyle olur diye biliyorum internetten araştır istersen prolaktin hormonu nada baktirsan iyi olurdu ama 1 doktora guvenme baskasinada git Estradiol iyi bu aradaTest sonucumu 5 saat sonra aldım. Sonuç bu fakat anlayamadım. Doktorada henüz gösteremedim
Hormonal bir sorun olabilir bir doktora gitmelisinEwt bi taneydi bu ay neden böyle oldu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?